Tarih: 09.01.2026 13:25

Bakan Güler, Endonezyalı mevkidaşıyla ASELSAN’da

Facebook Twitter Linked-in

Her iki Bakan, ASELSAN’ın Gölbaşı yerleşkesinde bir araya gelerek savunma sanayii alanındaki iş birliği imkânlarını değerlendirdi. Gerçekleştirilen toplantıda, Türkiye’nin savunma sanayiindeki mevcut kapasitesi ve yürütülen projeler ele alındı.

Üst düzey katılım

Ziyarette Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler’e; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, Roketsan Genel Müdürü Murat İkinci, TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu ile ASFAT AŞ Genel Müdürü Mustafa İlbaş eşlik etti.

Bakan Güler ve beraberindeki heyet, Endonezya Savunma Bakanı Sjafrie Sjamsoeddin’e ASELSAN tarafından geliştirilen yerli ve millî savunma teknolojileri hakkında kapsamlı bilgi verdi.

Görüşmede, savunma sanayii alanında karşılıklı iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —