Tarih: 24.02.2026 08:55

İstanbul’da DAİŞ operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul’da DAİŞ’e yönelik düzenlenen operasyonda, örgütün güncel propaganda faaliyetlerini yürüten ve sosyal medya kanalları aracılığıyla örgüt propagandası yaptığı tespit edilen 11 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgilere göre, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimler, DAİŞ’in yurtiçindeki eylem ve faaliyetlerine yönelik yeni bir çalışma gerçekleştirdi.

Örgüt yanlısı kişilere yönelik yapılan teknik ve fiziki takibin ardından bu sabah birçok adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Yapılan operasyonda 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin kaldıkları adreslerdeki aramalarda ise zanlılara ait cep telefonu, bilgisayar, harici hafıza ve USB bellekler dâhil tüm teknolojik cihazlara el konuldu. (İLKHA)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —