Menü Doğunun Nabzı Gazetesi  & Haber Portalı
Tarih: 26.03.2026 09:57
Mark Ruffalo'dan Batı Şeria'daki işgalci terörüne tepki

Mark Ruffalo'dan Batı Şeria'daki işgalci terörüne tepki

Facebook Twitter Linked-in

Ruffalo, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinlilere yönelik artan saldırılar karşısında sessiz kalmadı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ruffalo, Filistin topraklarını gasbeden siyonist Yahudilerin eylemlerine tepki göstererek, "Öldürme ve toprak çalma konusunda tam anlamıyla kanunsuz. Hem içeride hem dışarıda." ifadelerini kullandı.

Ruffalo, İngiltere merkezli bir gazetede yer alan ve Birleşmiş Milletler verilerine dayandırılan haberi paylaşarak, 2020'den bu yana işgal altındaki Batı Şeria'da siyonist askerler ve Yahudi çeteler tarafından en az 1100 Filistinli sivilin katledildiğine dikkat çekti. Bu ölümlerin dörtte birinin çocuk olduğu belirtilirken, olaylarla ilgili hiçbir resmi sorumlunun yargılanmadığı vurgulandı.

Filistinli yetkililerin verilerine göre ise yalnızca son bir ayda Batı Şeria genelinde siyonistler tarafından 500'ün üzerinde saldırı gerçekleştirildi, bu saldırılarda çok sayıda Filistinli hedef alındı.

Ruffalo'nun açıklamaları, siyonist terörüne karşı uluslararası kamuoyunda yükselen tepkilerin bir yansıması olarak değerlendiriliyor. (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —