Tarih: 07.11.2025 15:09

Milli Eğitim Müdürü Ciğer: Ara tatil, dinlenmek ve kendini geliştirmek için fırsattır

Facebook Twitter Linked-in

Batman İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, öğrenciler ve öğretmenler için ara tatil mesajı yayımladı.

Ciğer, öğrenciler için mesajında, bir haftalık ara tatilin hem dinlenmek hem de kendini geliştirmek için önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

Ciğer, öğrencilere, tatil boyunca aileleri ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeleri, büyüklerini ziyaret etmeleri, kitap okumaları, çevrelerini keşfetmeleri ve ilgi duydukları alanlarda kendilerini geliştirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Müdür Ciğer, tatil dönüşünde okullarda öğrencileri yenilenmiş enerji ve heyecanla bekleyeceklerini ifade etti.

Öğretmenlere de seslenen Ciğer, ara tatilin mesleki çalışma programları açısından önemine dikkat çekerek, "Emekleriniz, fedakârlığınız ve eğitime kattığınız değer için teşekkür ediyor; verimli ve dinlendirici bir ara tatil geçirmenizi diliyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —