• BIST 100

    9317,24%-0,84
  • DOLAR

    37,95% 0,34
  • EURO

    43,14% 0,15
  • GRAM ALTIN

    4074,57% 0,31
  • Ç. ALTIN

    6621,05% 0,78

14 yaşındaki çocuk Mardin’den Beşiktaş’a transfer oldu

GÜNDEM 16.09.2023 16:10:17 0
14 yaşındaki çocuk Mardin’den Beşiktaş’a transfer oldu

14 yaşındaki çocuk Mardin’den Beşiktaş’a transfer oldu

Mardin’de MARGENÇ takımı alt yapısında yetişerek Derik 47 Spor forması giyen 2009 doğumlu Ulaş İmay Gürbüz, Beşiktaş’a transfer oldu.
Artuklu ilçesinde Rakan Keleş ve Necat Akman’ın koordinesinde 9 yaşında keşfedilen Ulaş İmay Gürbüz, alt yapı gelişimini tamamladıktan sonra formasını giydiği Mardin Derik 47 Spor Kulübünden Türk futboluna binlerce sporcu kazandıran Beşiktaş’a transfer oldu.
Birçok kulübün izleme birimleri tarafından gelişimi yakından takip edilen Gürbüz’ü kadrolarına kattıkları için mutluluk duyduklarını belirten Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Mehmet Ekşi ile Futbol Akademisi İzleme Birimi Sorumluları Haluk Çakar ve Haluk Duranoğlu, Gürbüz’e “Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin” diyerek başarılar dilediler.
Derik 47 Spor Teknik Sorumlusu Can Palamut, 2011 doğumlu santraforları Şehmus Meyveci’den sonra forvetleri Gürbüz’ün Beşiktaş Futbol Akademisine transfer olmasının bir kez daha kendilerini gururlandıklarını dile getirerek, Türk futboluna yetenekli futbolcuları kazandırmaya devam edeceklerini ifade etti.
MARGENÇ takımında hocalık yapan Rakan Keleş ve Necat Akman Gürbüz’e övgüler yağdırarak, “Bizde gelişimini güzel bir şekilde tamamlayan Ulaş’ı Mardin Derik 47 Spor’da değerli hocamız Can Palamut’a önerdik. Futbolcumuz oradan da Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olan Beşiktaş’a transfer oldu. Ulaş üzerinde emeği olan Asur Spor’a ve Kasımiye Ortaokulu’na teşekkür ederiz” dedi.
Beşiktaş Artaş U-15 Takımında forma giyecek olan Ulaş İmay Gürbüz, siyah beyaz formayı giyecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek, “Beşiktaş’a gelmemde emeği olan Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik sorumlumuz Mehmet Ekşi ile Futbol Akademi İzleme Birimi sorumlumuz Haluk Çakar ve Haluk Duranoğlu başta olmak üzere herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda Taksim ve Şişhane istasyonları kapatıldı

Ankara’da kuvvetli yağış uyarısı: Sel ve doluya dikkat

Kongo Nehri’nde yanan teknede 148 kişi öldü

Narkokapan-Ankara Operasyonu: 138 şüpheli daha cezaevinde

Molla Beşir Şimşek'ten televizyon yayınlarına tepki: Toplum kültürel işgale uğruyor

Batman'daki yönetici atamalarına yargı engeli

TESK’ten çağrı: Kira stopajı kaldırılsın

İşgalci platformlardan yapay zekâlı küstah "Kudüs" paylaşımı

Tulkerem’de evler zorla boşaltılıyor, askeri üsse dönüştürülüyor

Tarsuslu miniklerden Gazze'ye yürek ısıtan destek

Siyonist rejim Gazze ve Han Yunus’u vurdu: Aralarında çocukların da olduğu çok sayıda şehit ve yaralı var

HSK'dan yargı haritasında değişiklik

Rekabet Kurulu'ndan Tofaş-Stellantis anlaşmasına onay

2025-DGUY bugün yapılıyor

Uluslararası seviyede aranan 3 kişi Türkiye'ye getirildi

Bitlis merkezli dev operasyonda 301 şüpheli gözaltına alındı

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

Suriye Cumhurbaşkanı Şara ile Mahmud Abbas Şam'da görüştü

Çanakkale Boğazı'nda yoğun sis: Gemi geçişleri ve feribot seferleri geçici olarak durduruldu

İşgalci ABD: Suriye'de asker sayımızı gelecek aylarda 1000'in altına düşüreceğiz

Siyonist rejim Gazze’de bir evi vurdu: 5'i aynı aileden 7 şehit

Ağvarlar’da varlık mücadelesi: Siyonist rejimin sistematik saldırılarıyla zorunlu göç derinleşiyor

Kudüs Vakfı: Mescid-i Aksâ 1967'den bu yana en büyük baskına uğradı

Baraka’da çıkan yangın kontrol altına alındı

Yemen, Amerikan MQ-9 SİHA’sını vurdu

Orban: Batı, Ukrayna'daki vekalet mücadelesini kaybetti

ABD'nin Şam Büyükelçiliğinden Suriye'ye ilişkin seyahat uyarısı

Sivas’ta trafik kazası: 4 yaralı

Meteorolojiden ülke genelinde gök gürültülü sağanak uyarısı

UNRWA: Gazze'de 420 bin kişi yerinden edildi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ