• BIST 100

    16252,82%1,87
  • DOLAR

    44,20% 0,05
  • EURO

    51,18% 0,33
  • GRAM ALTIN

    7110,14% -0,03
  • Ç. ALTIN

    11584,42% 0,00

21. Uluslararası lojistik ve tedarik zinciri kongresi alanındaki uzmanları HKÜ’de buluşturdu

20 Ekim 2023, Cuma 16:55
20 Ekim 2023, Cuma 16:55
21. Uluslararası lojistik ve tedarik zinciri kongresi alanındaki uzmanları HKÜ’de buluşturdu
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

21. Uluslararası lojistik ve tedarik zinciri kongresi alanındaki uzmanları HKÜ’de buluşturdu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), Lojistik Derneği (LODER), Panevezio Kolegija ve Manas Üniversitesi’nin birlikte düzenlediği 21. Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi, “Sürdürülebilir ve Yenilikçi Afet Lojistiği ve Tedarik Zinciri” temasıyla HKÜ’nün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Çok disiplinli içeriği ve zengin konu başlıklarıyla araştırmacılara önemli bir platform sunan kongre, lojistik ve tedarik zinciri alanındaki akademisyenleri, profesyonelleri ve yöneticileri bir araya getirdi.
21. Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi’nin açılış konuşmalarını; Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Lojistik Derneği (LODER) Başkanı ve Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu ile Kongre Eş Başkanı ve HKÜ Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. İbrahim Akben yaptı. Açılış konuşmalarının ardından Almanya FOM Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Thomas Hanke, kongre ana temasındaki sunumunu gerçekleştirdi.
Kongrenin ana teması olarak seçilen sürdürülebilir/yenilikçi afet lojistiği ve tedarik zinciri konularının, pandemi süreci ve sonrasında ülkemizde son olarak yaşanan depremlerin ardından daha da önem kazandığını belirten Rektör Prof. Dr. Dereli, “6 Şubat depremleri, hazırlıklı ve güçlü bir lojistik ve tedarik zinciri yönetiminin ne kadar önemli ve hayati olduğunu bir kez daha hepimize hatırlatmıştır. Lojistik ve tedarik zinciri alanında üretilecek ve kullanılacak sürdürülebilir ve yenilikçi yaklaşımların, afet durumlarında hızlı yanıt verebilmek ve topluma kesintisiz hizmet verebilmek için ‘olmazsa olmaz’ olduğu bir kez daha gözler önüne serilmiştir. Bu kongre, bilgi ve deneyim paylaşımının yanı sıra, geleceğin lojistik ve tedarik zinciri profesyonellerini doğru yönlendirmek için de etkin bir platform sunmaktadır” diyerek kongrenin düzenlenmesinde emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
19-20 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen 21. Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi’nde, acil durumlar ve kriz lojistiği, akıllı ve dayanıklı şehir lojistiği, e-ticaret ve çok kanallı lojistik, hizmet tedarik zincirleri, inovasyon ve teknoloji yönetimi risk yönetimi gibi 70 bildiri sunuldu. Kongrenin detaylarına https://lmscm2023.hku.edu.tr/ adresinden ulaşılabiliyor.
admin

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

İran Ulusal Yüksek Güvenlik Konseyi: Laricani şehit edildi

Artvin'de bayram öncesi gıda ve fiyat denetimleri sıkılaştırıldı

Kayısıda çiçeklenme başladı: Üreticilere monilya uyarısı

Bozcaada hattında bazı araçların geçişine kısıtlama

AB: Rusya ile diyalog kurmaya hazırlanmalıyız

Hatay'da 1.1 kilogram esrar ele geçirildi: 1 tutuklama

AB’nin Kosova’ya uyguladığı cezai tedbirler kaldırıldı

Yapıcıoğlu: Siyonistlerin "Vadedilmiş topraklar" hedefinde Türkiye de var

Mardin’de trafik kazası: Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Nijerya'da bombalı saldırı: 23 ölü, 100’den fazla yaralı

Kuşadası Belediye Başkanı Günel görevden uzaklaştırıldı

Polonya'dan Trump'a: İran savaşı bizi ilgilendirmiyor

Ortadoğu petrolünün gün içinde ki varil fiyatı 153 doları aştı

siyonist rejimden Lübnan'a saldırılar

İran: Besic Güçleri Komutanı Süleymani şehit oldu

Mardin’de iki grup arasında silahlı kavga: 1’i ağır 4 yaralı

Siyonist rejim Mescid-i Aksa’yı 18 gündür kapalı tutuyor

İran’dan, okul saldırısı nedeniyle ABD ve siyonist rejimden tazminat talebi

Güney Marmara'da feribot seferlerine fırtına engeli

Uşak'ta tarihi eser operasyonu: 1 gözaltı

Rusya iki yerleşim yerini daha ele geçirdiğini duyurdu

Yetimler Vakfı bayram öncesi Cizre'de yüzlerce yetim çocuğun yüzünü güldürdü

İran, bu savaşta yeni bir balistik füze daha kullandı

Kazakistan'da anayasa referandumundan "evet" kararı çıktı

Dışişleri Bakanı Fidan, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü

Kenya'da kontrollü yıkımı planlanan bir bina çöktü: 4 ölü, 4 yaralı

Habizbinililer Derneği yeni dönem proje taslağını kamuoyuyla paylaştı

Meteorolojiden fırtına uyarısı

Tarsus Umut Kervanı muhtaçların yüzünü güldürdü

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

İran Ulusal Yüksek Güvenlik Konseyi: Laricani şehit edildi

Artvin'de bayram öncesi gıda ve fiyat denetimleri sıkılaştırıldı

Kayısıda çiçeklenme başladı: Üreticilere monilya uyarısı

Bozcaada hattında bazı araçların geçişine kısıtlama

AB: Rusya ile diyalog kurmaya hazırlanmalıyız

Hatay'da 1.1 kilogram esrar ele geçirildi: 1 tutuklama