• BIST 100

    9352,37%-0,46
  • DOLAR

    38,16% 0,52
  • EURO

    43,51% 0,36
  • GRAM ALTIN

    4082,68% 0,51
  • Ç. ALTIN

    6611,04% 0,63

21. Uluslararası lojistik ve tedarik zinciri kongresi alanındaki uzmanları HKÜ’de buluşturdu

EĞİTİM 20.10.2023 16:55:11 0
21. Uluslararası lojistik ve tedarik zinciri kongresi alanındaki uzmanları HKÜ’de buluşturdu

21. Uluslararası lojistik ve tedarik zinciri kongresi alanındaki uzmanları HKÜ’de buluşturdu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), Lojistik Derneği (LODER), Panevezio Kolegija ve Manas Üniversitesi’nin birlikte düzenlediği 21. Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi, “Sürdürülebilir ve Yenilikçi Afet Lojistiği ve Tedarik Zinciri” temasıyla HKÜ’nün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Çok disiplinli içeriği ve zengin konu başlıklarıyla araştırmacılara önemli bir platform sunan kongre, lojistik ve tedarik zinciri alanındaki akademisyenleri, profesyonelleri ve yöneticileri bir araya getirdi.
21. Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi’nin açılış konuşmalarını; Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Lojistik Derneği (LODER) Başkanı ve Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu ile Kongre Eş Başkanı ve HKÜ Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. İbrahim Akben yaptı. Açılış konuşmalarının ardından Almanya FOM Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Thomas Hanke, kongre ana temasındaki sunumunu gerçekleştirdi.
Kongrenin ana teması olarak seçilen sürdürülebilir/yenilikçi afet lojistiği ve tedarik zinciri konularının, pandemi süreci ve sonrasında ülkemizde son olarak yaşanan depremlerin ardından daha da önem kazandığını belirten Rektör Prof. Dr. Dereli, “6 Şubat depremleri, hazırlıklı ve güçlü bir lojistik ve tedarik zinciri yönetiminin ne kadar önemli ve hayati olduğunu bir kez daha hepimize hatırlatmıştır. Lojistik ve tedarik zinciri alanında üretilecek ve kullanılacak sürdürülebilir ve yenilikçi yaklaşımların, afet durumlarında hızlı yanıt verebilmek ve topluma kesintisiz hizmet verebilmek için ‘olmazsa olmaz’ olduğu bir kez daha gözler önüne serilmiştir. Bu kongre, bilgi ve deneyim paylaşımının yanı sıra, geleceğin lojistik ve tedarik zinciri profesyonellerini doğru yönlendirmek için de etkin bir platform sunmaktadır” diyerek kongrenin düzenlenmesinde emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
19-20 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen 21. Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi’nde, acil durumlar ve kriz lojistiği, akıllı ve dayanıklı şehir lojistiği, e-ticaret ve çok kanallı lojistik, hizmet tedarik zincirleri, inovasyon ve teknoloji yönetimi risk yönetimi gibi 70 bildiri sunuldu. Kongrenin detaylarına https://lmscm2023.hku.edu.tr/ adresinden ulaşılabiliyor.

İşgalci ABD: Suriye'de asker sayımızı gelecek aylarda 1000'in altına düşüreceğiz

Siyonist rejim Gazze’de bir evi vurdu: 5'i aynı aileden 7 şehit

Ağvarlar’da varlık mücadelesi: Siyonist rejimin sistematik saldırılarıyla zorunlu göç derinleşiyor

Kudüs Vakfı: Mescid-i Aksâ 1967'den bu yana en büyük baskına uğradı

Baraka’da çıkan yangın kontrol altına alındı

Yemen, Amerikan MQ-9 SİHA’sını vurdu

Orban: Batı, Ukrayna'daki vekalet mücadelesini kaybetti

ABD'nin Şam Büyükelçiliğinden Suriye'ye ilişkin seyahat uyarısı

Sivas’ta trafik kazası: 4 yaralı

Meteorolojiden ülke genelinde gök gürültülü sağanak uyarısı

UNRWA: Gazze'de 420 bin kişi yerinden edildi

Yazar Ahmet Bulut: Peygamber Efendimiz ömrünün sonuna kadar asla namazı terk etmemiştir

Kahramanmaraş'ta Siyer Yarışması'nın ödülleri verildi

Görme engelli halasının ziynetlerini çalan şahıs ve arkadaşları yakalandı

HÜDA PAR heyetinden Emtağ köyü'ne ziyaret

Kolombiya'da polis karakoluna bombalı saldırı: 2 ölü, 24 yaralı

Sözleşmeli öğretmen ataması kontenjanları belli oldu

Filipinler'de gemi alabora oldu: 4 ölü

Bingöl’de minik yüreklilerden Gazze'ye anlamlı bağış

Bingöl'de şüpheli araçta silah ele geçirildi: 1 gözaltı

Ankara'da uyuşturucu operasyonu: 635 gözaltı

Burkina Faso'da ordu güçlerine saldırı: 20 asker öldü

Malatya'da ikamete yapılan silahlı saldırı ile ilgili 2 gözaltı

Malatya'da uyuşturucudan 8 gözaltı

Gaziantep'te 39 yıl cezası bulunan şahıs saklandığı yerde yakalandı

Benin'deki saldırıda 8 asker öldü

Filistin’e desteğinden dolayı binden fazla üniversite öğrencisinin vizeleri iptal edildi

Bilecik'te trafik kazası: 2 yaralı

Başhekim Dr. Kaynak: Kalbinizi koruyun, geleceğinize yatırım yapın

DMM'den TOKİ ile ilgili iddialara yalanlama

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ