• BIST 100

    10962%0,3
  • DOLAR

    40,91% 0,05
  • EURO

    47,63% -0,06
  • GRAM ALTIN

    4371,74% -0,32
  • Ç. ALTIN

    7053,87% 0,00

Adanalılar, kentin sorunlarına çözüm bekliyor

19 Şubat 2025, Çarşamba 03:40
19 Şubat 2025, Çarşamba 03:40
Adanalılar, kentin sorunlarına çözüm bekliyor
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Adanalı vatandaşlar, yol bozuklukları, ekonomik sıkıntılar, çevre kirliliği ve güvenlik sorunlarına dikkat çekerek yetkililerden çözüm talep etti.

Adana’da yaşayan vatandaşlar, kentin çeşitli sorunlarına dikkat çekerek yetkililerden çözüm beklediklerini ifade ettiler. Kent sakinleri, özellikle yol bozuklukları, çevre kirliliği, ekonomik zorluklar ve güvenlik konularında yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.

Bazı bölgelerde yolların bakımsız olduğunu belirten vatandaşlar, trafik düzenlemelerinin yetersiz kaldığını ve kazalara sebebiyet verebileceğini söyledi.

Seyhan Nehri’nin kirliliğine vurgu yapan Adanalılar, suyun temizlenmesini ve kötü kokunun giderilmesini istedi. Mahallelerde güvenlik sorunlarının arttığını dile getiren bölge sakinleri, uyuşturucu satışının önlenmesi ve çocuklar için parkların daha güvenli hale getirilmesi çağrısında bulundu.

"Yollarımız çok kötü"

Kent sakinlerinden Ümit Adıyaman, yolların bakımsızlığından yakınarak, “Doğma büyüme Adanalıyım. Burada sorun ve sıkıntılar çok. Yollarımız yapılmıyor, yollar çok kötü.” ifadelerini kullandı.

"Hayat pahalı, kavşaklar düzensiz"

Misafir olarak Adana’ya gelen Hikmet Bakırcı ise, ekonomik şartların zorluğuna dikkat çekerek, “Genel olarak ekonomik koşullara bakılırsa geçinmek zor gibi görünüyor. Asgari ücrete göre hayat pahalı. Allah herkesin yardımcısı olsun. Adana’da yol sorunları bazı bölgelerde ciddi şekilde hissediliyor. Kavşaklar büyük ancak şerit düzeni karışıklığa neden olacak şekilde yapılmış, kazaya sebebiyet verebilir. Yol şeritlerinin düzenlenmesi gerekiyor.” dedi.

"Seyhan Nehri'nin temizlenmesini istiyoruz"

Adana’da yaşamaktan memnun olduğunu belirten İsmail Ağdemir ise, Seyhan Nehri'ndeki kirlilikten şikayet ederek, “Irmağımızın kesilmesi ve buraya lağımların akması pis bir görüntüye ve kötü bir kokuya sebep oluyor. Yetkililerden ilgi bekliyoruz. Nehrimizin temizlenmesini istiyoruz. Dışarıdan gelen turistler buranın kirliliğini görünce belediyenin çalışmadığını düşünüyorlar. Adana’nın bu kirli görüntüsü iyi bir şey değil.” şeklinde konuştu.

"Sokaklarda uyuşturucu satılıyor, parklar bakımsız"

Sarıhamzalı Mahallesi’nde yaşanan sorunlara değinen Cumali Gezi ise, uyuşturucu satışı ve parkların bakımsızlığına dikkat çekerek, “Her sokakta uyuşturucu satıyorlar, bundan rahatsız oluyoruz. Akşamları sokağa çıkamıyoruz. Devletimizin uyuşturucuyu sokaklardan bitirmesini istiyoruz. Parklardaki oyuncaklar sürekli bozuluyor, bir yıl boyunca tamir edilmiyor. Çocuklarımızın oyun oynayacağı alanların düzenlenmesini talep ediyoruz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

İşgal rejimi, Gazze'yi işgal planını onayladı

Diyarbakır’da tur minibüsü devrildi: 7 yaralı

Siirt’te 4 çocuk babası hasta kanserden hayatını kaybetti

Temmuzda elektrikli araç şarj soketlerinde yüzde 4’e yakın artış görüldü

Batman'da dini musiki kursu için sınav yapıldı

Türkiye Diyanet Vakfı öğrenci yurtlarına kayıtlar başladı

Batman'da apartmandan bebek bisikleti çalındı

Brent petrol 65,87 dolardan işlem görüyor

Esnaf elektrik kesintilerinden dertli: Hizmet veremiyoruz, müşteri kaçıyor

Altın fiyatlarında düşüş devam ediyor

Kırklareli ve Tekirdağ’da bugün denize girmek yasaklandı

Ankara’daki yangınla ilgili iki kişi gözaltına alındı

İşgalci Trump, Gazze soykırımcısını "Savaş kahramanı" ilan etti

PROJE OFİSİ’NDEN İL MÜDÜRÜ ÖZPERK’E ZİYARET

POTANIN PERİLERİ TÜRKİYE FİNALLERİNDE!

MİNİKLER FUTBOL ŞENLİĞİ COŞKUYLA BAŞLADI

Yemen'den işgal altındaki topraklara füze saldırısı

30 sosyal medya hesabına erişim engeli

ABD'de kamu güvenliği krizi: 465 gözaltı

5 İlde "bahis ve dolandırıcılık" operasyonu: 43 gözaltı

Hakkari'de orman yangını ikinci gününde

Türkiye’nin kuzeyinde yağış, güneyde sıcaklıklar yüksek seyredecek

İstanbul'da otomobil ve minibüs çarpıştı: 10 yaralı

Denizli'de bir otomobil ağaca çarptı: 2 ölü

Balıkesir'de 4,3 büyüklüğünde deprem

Afganistan'da otobüs kazası:

Myanmar'da ordunun düzenlediği hava saldırısında 32 kişi öldü

Portekiz, tarihinin en büyük orman yangınlarıyla mücadele ediyor

Hatay'da 6 kilogram esrar ele geçirildi: 2 tutuklama

Muş’tan "Küresel Direniş Günü " çağrısına destek

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İşgal rejimi, Gazze'yi işgal planını onayladı

Diyarbakır’da tur minibüsü devrildi: 7 yaralı

Siirt’te 4 çocuk babası hasta kanserden hayatını kaybetti

Temmuzda elektrikli araç şarj soketlerinde yüzde 4’e yakın artış görüldü

Batman'da dini musiki kursu için sınav yapıldı

Türkiye Diyanet Vakfı öğrenci yurtlarına kayıtlar başladı

Batman'da apartmandan bebek bisikleti çalındı