• BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,20% -0,11
  • EURO

    44,64% -0,54
  • GRAM ALTIN

    4175,09% -1,44
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00

Adıyaman’da sokakta oynayan 4 yaşındaki çocuk kaçırıldı

GÜNDEM 18.01.2023 00:00:06 0
Adıyaman’da sokakta oynayan 4 yaşındaki çocuk kaçırıldı

Adıyaman’da sokakta oynayan 4 yaşındaki çocuk kaçırıldı

Adıyaman’da sokakta oynayan 4 yaşındaki yabancı uyruklu kız çocuğu bir kişi tarafından kaçırıldı. Şahsın çocuğu elinden tutup kaçırdığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, saat 13.00 civarında Adıyaman merkez Barbaros Hayrettin Mahallesi 1605. Sokak’ta meydana geldi. Suriye uyruklu Ahmet Usu ve Lemia Şeyho çiftinin 2 çocuğundan birisi olan 4 yaşındaki Hele Usu, bir kişi tarafından kaçırıldı.
Anne Lemia Şeyho, bir süre sonra kızının eve gelmediğini görünce çevreyi araştırdı. Ancak çocuk bulunamayınca mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Polis ekipleri sokakta bulunan iş yerlerinin güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Kayıp çocuk ve şahsın bulunması için polisler seferber oldu.

Kaçırılma anı kamerada
Öte yandan, çocuğun kaçırılma anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kamera kayıtlarında 30-35 yaş aralığındaki bir kişi sokak içerisinde küçük çocuğun yanına yaklaşarak konuştuğu, bir süre çocuğu izledikten sonra ikna ederek, elinden tutup uzaklaştığı görülüyor.
Gözyaşı sel olan anne ve baba çocuklarının başına bir şey gelmeden bulunmasını istedi. Çocuğunu kaçıran şahsı tanımadığını ve kimseyle husumeti olmadığını dile getiren baba Ahmet Usu, “Diğer çocuğumu okuldan alıp eve geldim. Baktım hanım sokakta geziyor. ‘Ne oldu’ diye sorduğumda bana çocuğumuzun kaybolduğunu söyledi. Bütün sokakları gezdim. Komşumuz Hüseyin Çavuş’un yanına gittim çocuğu görüp görmediğin sordum. Komşumuz polise haber verdi. Polisler gelip kameraları inceledi. Kameralarda bir kişi çocuğumun elinden tutup götürüyor. Ben bu şahsı tanımıyorum” dedi.

'Çocuğumu geri getirsin'
Anne Lemia Şeyho ise, “Sokaktaydı, kendisini eve gelmesi için çağırdım. Geleceğini söyledi. Dışarı çıktım etrafa baktım bulamadım. Sağa baktım, sola baktım, yoktu. Çocuğumu kaçıran şahsa sesleniyorum. Çocuğumu geri getirsin. Sadece getirmesini istiyorum, başka bir şey istemiyorum. Allah çocuğumuzu hayırlısıyla bize kavuştursun” dedi.
Mahalle sakini Hüseyin Çavuş, “Kameralara baktığımızda bir şahsın çocuğun kolunu tutup, iş yerimizin önünden geçtiğini gördük. Polis arkadaşlar çevre kameraları izledi. Saat 13.00’dan bu yana çocuk aranıyor. Bu şahsı daha önce hiç görmedik” ifadelerini kullandı.
[gallery ids=',79497,79498,79499,79500,79501,79502']

Kurban Bayramı'nın üçüncü gününde Gazze yine kana bulandı

El-Halil'de Filistinli genç şehit edildi

Gazze'de yardım merkezleri "katliam noktasına" dönüştü

Ağrı'da kaybolan kız çocuğu birkaç saat sonra bulundu

Yahudi çeteler Batı Şeria'da Filistinli çiftçilere saldırdı

Gazze'de yardım noktalarına yönelik iki yeni katliam: En az 4 şehit, 70 yaralı

HAMAS: Siyonist rejimin bayramda işlediği katliamlar soykırımın devamı niteliğinde

Bogota'da başkan adayı Miguel Uribe'ye seçim mitinginde silahlı saldırı

Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek

Lübnan'dan siyonist rejimle her türlü temasa karşı uyarı

ABD'de göçmen protestoları: Trump, sert müdahale sinyali verdi

Gazze'deki Hükümet Medya Ofisi: 2,4 milyondan fazla sivil aç bırakılıyor

Filistin direnişinin öncülerinden Dr. Es'ad Ebu Şeriha şehit edildi

Bayramın 2'nci gününde Gazze'de 81 şehit

 "Madleen" gemisi Gazze yolunda

HAMAS: Kayıplarımıza rağmen İnsani yardım kafilelerinin güvenliğini sağlamaya hazırız

DSÖ'den "Gazze'nin sağlık sistemi çöküyor" uyarısı

Çanakkale açıklarında 18 düzensiz göçmen yakalandı

Doritos, Skittles ve M&M’s ürünlerinde "İnsan tüketimi için önerilmez" etiketi zorunlu olacak

Macron, Grönland'ı ziyaret edecek

Han Yunus işgalci askerlere mezar oldu!

Aydın'da trafik kazası: 5 yaralı

Çad, ABD vatandaşlarına vize işlemlerini askıya aldı

Kanada'da orman yangınları kontrolden çıktı

Motosiklet sürücüsünün öldüğü kaza anı güvenlik kamerasında

Ukrayna'dan esir takası açıklaması: Rusya anlaşmaya uymayan farklı listeler sundu

Almanya'da aracın çarptığı 5 kişi yaralandı

Tüp patlayan evin çatısı çöktü: 6 ölü, 2 yaralı

Gazze'de can kaybı 54 bin 772'ye yükseldi

Hafif ticari araç dereye devrildi: 2 ölü, 1 yaralı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ