• BIST 100

    11073,27%0,94
  • DOLAR

    42,11% 0,05
  • EURO

    48,70% 0,65
  • GRAM ALTIN

    5391,40% 0,00
  • Ç. ALTIN

    8953,99% 1,15

Adıyaman’ın milletvekilleri Bakan Koca ile bir araya geldi

12 Temmuz 2023, Çarşamba 17:00
12 Temmuz 2023, Çarşamba 17:00
Adıyaman’ın milletvekilleri Bakan Koca ile bir araya geldi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Adıyaman’ın milletvekilleri Bakan Koca ile bir araya geldi

AK Parti Adıyaman milletvekilleri, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya gelerek ilin sağlık alanındaki talep ve beklentilerini dile getirdi.
AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden Doç. Dr. Resul Kurt, Doç. Dr. İshak Şan, Av. Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret ederek Adıyaman’ın sağlık alanındaki talep ve beklentilerini iletti.
Bakan Koca’yı makamında ziyaret eden AK Parti Adıyaman milletvekilleri Adıyaman’ın sağlık alanındaki ihtiyaçları ele alındı, yatırımlar ve eksiklikler masaya yatırıldı.
AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Doç. Dr. Resul Kurt, Doç. Dr. İshak Şan, Av. Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan’ın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaretinde, 300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin inşaat sürecinin hızlı bir şekilde tamamlanarak, inşaatının 29 ekim tarihinde bitecek şekilde inşaat faaliyetlerinin hızlandırılmasını istedi.
Milletvekilleri aynı zamanda, “150 Yataklı Devlet Hastanesi inşaat faaliyetlerinin hızlandırılması, kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesinin onarımının yaptırılması, Çelikhan 35 Yataklı Devlet Hastanesi ve 20 daireli lojmanı inşaatının ihalesinin yapılarak en kısa sürede hizmete açılmasının sağlanmasını istedi.
Kahta ASM binasının Kahta ADSM (Diş Polikliniği) olarak faaliyete açılacak şekilde bakım onarımının yapılması ve Kahta Devlet Hastanesinde diş bölümünün buraya alınarak acil kapasitesinin arttırılmasını da isteyen AK Parti Adıyaman Milletvekilleri, 25 Üniteli Kahta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin yapımı, İl Sağlık Müdürlüğü ve 1 Nolu ASM Hizmet Binası Yapım İşinin en kısa sürede tamamlanarak hizmete alınmasının sağlanması, 3 bin metre kare kapalı alana sahip İl SAKOM Merkezi, UMKE birimi ve deposu, soğuk zincir aşı deposu ve genel malzeme deposunun bitirilmesini talep etti.
Milletvekilleri, kadın doğum çocuk hastanesi ve morfoloji binası inşaatının acil olarak bitirilmesi gerekliliğini, eğitim ve araştırma hastanesinde depremden sonra oluşan hasarın yaptırılması, 100 yataklı fizik tedavi hastanesi projesinin faaliyete açılması, Gölbaşı Devlet Hastanesinde bakım ve onarım yapılması ve izolasyonun yaptırılması, Suvarlı 2 hekimli ASM + 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu inşaatının tamamlanması, ihtiyaç duyulan plastik cerrahi, çocuk cerrahi, radyoloji, KBB, ortopedi, cildiye, onkoloji branşları için doktor, sağlık ve diğer personel ihtiyaçları, İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası ve ilçelerimizdeki devam eden sağlık projelerin hızlandırılmasını istedi.
Milletvekilleri aynı zamanda Adıyaman merkez ve Gerger’de 112 acil istasyonları ve tam donanımlı ambulans ile Besni ilçesine MR cihazı taleplerini de dile getirdi.
Bakan Koca, ziyaretlerinden dolayı milletvekillerine teşekkür ederek, sağlık alanındaki ihtiyaç ve taleplerin kısa sürede giderileceği sözünü verdi.

Türkiye genelindeki havalimanları 10 ayda 211 milyon yolcu ağırladı

Karayollarında 32 bin 845 levha kaldırıldı

Gümüşhane’de suç oranları önemli ölçüde düştü

Zonguldak’ta uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı 2026’da tamamlanacak

Rize'de hafızlığını tamamlayan 600 öğrenci için icazet töreni yapıldı

Hollanda'dan Romanya'ya 18 adet F-16 uçağı tedariği

ABD, Orta Doğu'daki Patriot füze savunma bataryalarını Güney Kore'ye sevk etti

Trabzon’da mülki idare amirleri değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Erzincan’da “Gazze Yararına Hayır Çarşısı” açıldı

Karadeniz'i Adriyatik'e bağlayacak demiryolu tüneli için işbirliği anlaşması imzalandı

Vali Çiftçi: Erzurum’da başıboş sokak hayvanları tamamen toplandı

ABD ile Kazakistan arasında kritik mineraller alanında işbirliği

Pakistan’da yolcu otobüsü ile tanker çarpıştı: 5 ölü, 4 yaralı

Mardin’de Filistin temalı geleneksel Danük Festivali düzenlendi

İzmir’de 17 düzensiz göçmen yakalandı

Zorunlu kış lastiği uygulaması:15 Kasım'da başlayacak

Otomobilin alev almasının ardından meydana gelen patlamada 7 kişi yaralandı

Drift atan sürücüye 46 bin lira ceza

DSÖ: Gazze'de 16 bin 500'den fazla kişi acil tıbbi bakıma ihtiyaç duyuyor

ABD, Rusya ve Çin'den nükleer silahsızlanma çalışması

TÜVTÜRK’ün “Hizmet Bedeli” Uygulamasına Karşı Hakkını Aradı

COP30 Liderler Zirvesi, Brezilya'da başladı

ABD’deki kargo uçağı kazasında ölü sayısı 12’ye yükseldi

Balıkesir'de 4,3 büyüklüğünde deprem

Avrupa'da kuş gribi alarmı

Bakanlık: Gebze’deki binanın çökmesi zemine bağlı

İki otomobil çarpıştı: 1 ölü , 3 yaralı

Bakan Tunç'tan noterlere yönelik yeni nöbet sistemine ilişkin açıklama

Belçika'da dron tehdidi nedeniyle Ulusal Hava Güvenliği Merkezi kurulacak

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Türkiye genelindeki havalimanları 10 ayda 211 milyon yolcu ağırladı

Karayollarında 32 bin 845 levha kaldırıldı

Gümüşhane’de suç oranları önemli ölçüde düştü

Zonguldak’ta uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı 2026’da tamamlanacak

Rize'de hafızlığını tamamlayan 600 öğrenci için icazet töreni yapıldı

Hollanda'dan Romanya'ya 18 adet F-16 uçağı tedariği