• BIST 100

    10275,75%0,46
  • DOLAR

    39,81% 0,10
  • EURO

    46,90% 0,33
  • GRAM ALTIN

    4274,45% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Adıyaman’ın milletvekilleri Bakan Koca ile bir araya geldi

12 Temmuz 2023, Çarşamba 05:00
01 Ocak 0001, Pazartesi 12:00
Adıyaman’ın milletvekilleri Bakan Koca ile bir araya geldi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Adıyaman’ın milletvekilleri Bakan Koca ile bir araya geldi

AK Parti Adıyaman milletvekilleri, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya gelerek ilin sağlık alanındaki talep ve beklentilerini dile getirdi.
AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden Doç. Dr. Resul Kurt, Doç. Dr. İshak Şan, Av. Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret ederek Adıyaman’ın sağlık alanındaki talep ve beklentilerini iletti.
Bakan Koca’yı makamında ziyaret eden AK Parti Adıyaman milletvekilleri Adıyaman’ın sağlık alanındaki ihtiyaçları ele alındı, yatırımlar ve eksiklikler masaya yatırıldı.
AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Doç. Dr. Resul Kurt, Doç. Dr. İshak Şan, Av. Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan’ın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaretinde, 300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin inşaat sürecinin hızlı bir şekilde tamamlanarak, inşaatının 29 ekim tarihinde bitecek şekilde inşaat faaliyetlerinin hızlandırılmasını istedi.
Milletvekilleri aynı zamanda, “150 Yataklı Devlet Hastanesi inşaat faaliyetlerinin hızlandırılması, kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesinin onarımının yaptırılması, Çelikhan 35 Yataklı Devlet Hastanesi ve 20 daireli lojmanı inşaatının ihalesinin yapılarak en kısa sürede hizmete açılmasının sağlanmasını istedi.
Kahta ASM binasının Kahta ADSM (Diş Polikliniği) olarak faaliyete açılacak şekilde bakım onarımının yapılması ve Kahta Devlet Hastanesinde diş bölümünün buraya alınarak acil kapasitesinin arttırılmasını da isteyen AK Parti Adıyaman Milletvekilleri, 25 Üniteli Kahta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin yapımı, İl Sağlık Müdürlüğü ve 1 Nolu ASM Hizmet Binası Yapım İşinin en kısa sürede tamamlanarak hizmete alınmasının sağlanması, 3 bin metre kare kapalı alana sahip İl SAKOM Merkezi, UMKE birimi ve deposu, soğuk zincir aşı deposu ve genel malzeme deposunun bitirilmesini talep etti.
Milletvekilleri, kadın doğum çocuk hastanesi ve morfoloji binası inşaatının acil olarak bitirilmesi gerekliliğini, eğitim ve araştırma hastanesinde depremden sonra oluşan hasarın yaptırılması, 100 yataklı fizik tedavi hastanesi projesinin faaliyete açılması, Gölbaşı Devlet Hastanesinde bakım ve onarım yapılması ve izolasyonun yaptırılması, Suvarlı 2 hekimli ASM + 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu inşaatının tamamlanması, ihtiyaç duyulan plastik cerrahi, çocuk cerrahi, radyoloji, KBB, ortopedi, cildiye, onkoloji branşları için doktor, sağlık ve diğer personel ihtiyaçları, İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası ve ilçelerimizdeki devam eden sağlık projelerin hızlandırılmasını istedi.
Milletvekilleri aynı zamanda Adıyaman merkez ve Gerger’de 112 acil istasyonları ve tam donanımlı ambulans ile Besni ilçesine MR cihazı taleplerini de dile getirdi.
Bakan Koca, ziyaretlerinden dolayı milletvekillerine teşekkür ederek, sağlık alanındaki ihtiyaç ve taleplerin kısa sürede giderileceği sözünü verdi.

Kumbarasındaki harçlıkları Gazze için bağışladı

Malatya’da korkutan arazi yangını

Antalya’da kafesten kaçan arslan bir kişiyi ağır yaraladıktan sonra öldürüldü

Gazze'de şehit sayısı 57 bin 418'e yükseldi

Filistin Direniş Grupları: Ebu Şebab ve çetesi, tüm gruplar tarafından kanı helal görülmüştür!

Antalya'da aslan firar etti:1 ağır yaralı

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP yöneticilerine tepki

Klima çarpması farklı belirtilerle kendini gösterebiliyor!

İşgal, saldırılarını sürdürüyor; çok sayıda şehit ve yaralı var

Hafta sonu altın fiyatları ne kadar oldu?

Teksas'taki sellerde ölü sayısı 50'yi aştı, onlarca kişi kayıp

Türkiye genelinde kavurucu sıcaklar geliyor

Siyonist işgal rejimi, ateşkes görüşmeleri için Doha’ya heyet gönderiyor

Prof. Dr. Vasfi Aşur Ebu Zeyd: Gazze halkı, alabileceği en ağır yara eşiğini çoktan geçti

Dünya Gıda Programı'ndan Gazze çağrısı

Kas yırtığı belirtilerine dikkat!

Türkiye’nin çikolatalı ihracatı yüzde 61 arttı

Batman'da akraba kavgası: 1 ölü, 5 yaralı

2025-2026 av sezonu düzenlemeleri Resmî Gazete'de yayımlandı

İstanbul'da kayan vinç 23 araca çarptı

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, orman yangınlarının sönmesi için dua etti

Bursa'daki orman yangınında 20 dönüm zarar gördü

Konya'da zincirleme kaza: 7 yaralandı

Doğu bölgelerde kuvvetli yağış ve rüzgar bekleniyor

Sapanca Gölü'nde mahsur kalan 17 kişi kurtarıldı

İletişim Başkanlığından orman yangınlarıyla mücadeleye ilişkin açıklama

“Ümmetin Kerbelası Gazze” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti

Elon Musk, Amerikan Partisi'ni kurduğunu duyurdu

İş makinesinin altında kalan operatör hayatını kaybetti

Şanlıurfa’da “Çağın Kerbelası: Gazze” temalı program gerçekleştirildi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Kumbarasındaki harçlıkları Gazze için bağışladı

Malatya’da korkutan arazi yangını

Antalya’da kafesten kaçan arslan bir kişiyi ağır yaraladıktan sonra öldürüldü

Gazze'de şehit sayısı 57 bin 418'e yükseldi

Filistin Direniş Grupları: Ebu Şebab ve çetesi, tüm gruplar tarafından kanı helal görülmüştür!

Antalya'da aslan firar etti:1 ağır yaralı

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP yöneticilerine tepki