• BIST 100

    11347,70%0,30
  • DOLAR

    40,83% 0,12
  • EURO

    47,84% 0,95
  • GRAM ALTIN

    4431,67% 0,84
  • Ç. ALTIN

    7119,18% 0,73

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Polat projelerini tek tek anlattı

03 Mart 2024, Pazar 07:30
03 Mart 2024, Pazar 07:30
AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Polat projelerini tek tek anlattı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Polat projelerini tek tek anlattı

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, düzenlenen programda 104 adet projesini anlattı.
Adıyaman Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen ‘Yeni yüzyılda Adıyaman Vizyonu’ proje tanıtım toplantısına AK Parti Adıyaman milletvekilleri Mustafa Alkayış, İshak Şan, Resul Kurt, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Bulucu, Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, partinin yönetim kurulu üyeleri, partililer, meclis adayları ve çok sayıda kişi katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Bulucu, “Bizim siyasetimiz eser siyaseti, bizler siyaseti mevki makam için değil halk için yaparız. Bunun en güzel göstergesi Ziya Polat başkan. 5. sıra milletvekili adayıyken emin olun ki birinci sıra milletvekili adayı gibi çalıştı ve gayret gösterdi. Şimdi bu memleket için çalışıp gayret gösterecek. İnşallah bu depremin izlerini en hızlı şekilde sileceğine eminiz. Allah’ın izniyle Belediye Başkan Adayımız Ziya Polat’ın açıklayacağı vizyonel projelerle bu değişim ve dönüşümün öncüsü olarak Türkiye yüzyılı belediyeciliğinin Adıyaman’ın yeniden inşasında ve ihyasında büyük katkı sağlayacağına, tüm projelerle bütün değişimi 1 Nisan’dan sonra sahaya yansıtacağına eminiz” dedi.
AK Parti Milletvekili Mustafa Alkayış ise, “6 Şubat’ta yıkılan, büyük yara alan, 8 bin 561 kardeşimizi toprağa verdiğimiz, yaklaşık 17 bin kardeşimizin de yaralandığı ve birçoğunun hala tedavi gördüğü, bağımsız bölümlerin, yani konutların yüzde 28’inin yıkıldığı, yüzde 30’unun darbe aldığı bir şehri inşallah omuzlayacak olan, ayağa kaldıracak olan, gözü yaşlı kardeşlerimize derman olacak olan bu programımızın Adıyaman’ımıza, davamıza, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bugün sıradan bir toplantı yapmıyoruz. 31 Mart’ta seçim var. Halk bir karar verecek. Sandığın başına gidip Adıyaman’ın geleceğini oylayacak. Bu nedenle de 31 Mart seçimleri yaşadığımız mahallenin, yaşadığımız köyün ve yaşadığımız ülkenin geleceği açısından, gidişat açısından gerçekten bir karar anı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs’ta ve 28 Mayıs’ta birçok kumpası, tuzağı ile beklentiyi, içeride ve dışarıda yapılan kirli pazarlıkları boşa çıkarttı. Çünkü milletimiz ona inandı. Milletimiz samimiyeti gördü ve bu samimiyet özellikle deprem bölgesinden verildi. Milletimizin desteğiyle, dualarıyla o oyunları boşa çıkarttı. Bizler Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız, biz dönen dolapları biliyoruz. Onların heveslerinin kursağında kaldığını ama onların da boş durmadığını biliyoruz. Bizler nasıl gayret edip çabalıyorsak, bir araya gelip mücadele ediyorsak, bilin ki birçoğu dışarıdan beslenenler, dışarıdan burada bir şeyler yapmak isteyenler de çalışıyor. Bunu parlamentoda çok net görüyoruz. Bu memlekete, bu millete, bu topraklara ve bu halk için ne faydalıysa mutlaka onların oyu hayırdır. Bütün aldıkları Amerika’dandır, İsrail’dendir. Bütün ödevleri ellerine tutuşturulmuş olan raporlardır. Ama burada sizin hakkınızı ve hukukunuzu, sizin inanıcınızı ve sizin geleceğinizi korumak, kollamak için gece gündüz demeden çalışan bir lider var, bir parti var, bir dava var. 31 Mart sabahı inşallah bayrağımız daha da yukarıya çıksın diye onun yol arkadaşı olan sizler varsınız. O yüzden bugünkü toplantımızı ben çok büyük bir şevkle takip edeceğim” şeklinde konuştu.
AK Parti Adıyaman Milletvekili İshak Şan da konuşmasında, “Ziya Polat, Adıyaman’ın bir evladıdır. Kendisinin şehrimizin sorunlarını yakından bilen, Adıyaman’ın daha yaşanabilir, daha modern ve daha kalkınmış bir şehir haline getirebileceğine inancımız tamdır. Bizler AK Parti ailesi olarak şehrimizi modernliğe taşıyacak, projeleri adayımızın da öncülüğünde inşallah harekete geçireceğiz” dedi.
AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, “İnşallah Ziya Polat başkanla birlikte Adıyaman’ımızın sarılmaya başlanan yaralarını hızlıca toparlayacağız. 6 Şubat’ta asrın felaketini değil bin yılın felaketini yaşadık. Bu yaraları sarmak kolay değil ama bunların hepsi yapılacak ve onarılacak. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak inşallah her şey daha da güzel olacak. Evler, iş yerleri, fabrikalar yapılıyor ve onarılıyor. Cumhurbaşkanımız geldiğinde 2 bin 800 konutu ailelere teslim etmiştik. Bu ay sonuna kadar konut teslimini 5 bin adet olarak hedefliyoruz. Yıl sonuna kadar da inşallah hep birlikte 35 bin Adıyamanlı hemşehrimiz evlerinde aileleriyle birlikte huzur içerisinde oturmayı hedefliyoruz. Hep birlikte Adıyaman’ı yeniden ihya edeceğiz. Ben katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
104 projesini tek tek anlatan AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, “Adıyaman’dan Adıyamanlılardan gurur duyuyorum, Adıyaman’a hizmetkar olmaya geliyoruz. Hep birlikte bu şehri yeniden ayağa kaldırmaya geliyoruz. Adıyaman’dan başka ne işimiz var ne sevdamız var ne de beklentimiz var. İnşallah bu heyecanımız ve enerjimiz 31 Mart’ta rekor kıracak” diyerek projelerini tek tek anlattı.
Polat, metrobüs, sosyal konut projesi, ulaşım projesi, alt yapı sisteminin yenilenmesi, imar düzenlemeleri, Atatürk Bulvarı yol ve kavşak iyileştirmeleri, 6 Şubat Bulvar projesi, kentsel ve yerinde dönüşüm faaliyetleri, beton santrali ve kalite kontrol laboratuvarlarının kurulması, kuzey çevre yolu, Deprem Anıtı ve Müzesi, Adıyaman kurtarma ekibinin kurulması, muhtar evleri- afet deposu, temiz Adıyaman projesi, 6 Şubat hatıra ormanı, konaklamalı baraj sahil projesi, uluslararası kültür ve sanat festivali, su paketleme tesisi, halk ekmek, hastane konukevi ve büyük hastane otoparkı, aşevi, sosyal market, üniversite ve hastane önlerinde belediye çorba dağıtım noktaları, kimsesiz evler projesi, yeni evlenen çiftlere destek, emeklilere doğalgaz yardımı, fizik tedavi merkezi, yazlık sinema, eğitim destekleri, kaykay merkezi gibi projeleri anlattı. Projelerin anlatılması sonrası il genel meclisi ve belediye meclis adaylarının tanıtımı yapıldı.

Süper lig öncesi moral deposu: 9 madalya

Gazze'de 11 kişi daha açlık nedeniyle öldü

Malatya'da orman yangını: Soğutma çalışmaları sürüyor

Yeni Galata Köprüsü gece saatlerinde trafiğe kapatılacak

TOKİ şantiyesinde konteyner yangını

Celali: Rus gazı Azerbaycan üzerinden İran'a ulaşacak

Hükümet Medya Ofisi: Gazetecilerin öldürülmesi ve susturulması planlı bir politika

HAMAS siyonist rejimin Yemen’e saldırısına tepki gösterdi

Belediye Başkanı Geçit, STK temsilcileriyle bir araya geldi

Bursa'da 3,4 büyüklüğünde deprem

Marmara Adası'nda orman yangını

İşgalciler Nasser Tıp Merkezi'ni vurdu: 4'ü gazeteci 15 şehit

Sakarya ve Düzce’de denize girmek yasaklandı

Kısa sürede 8 litre su içen kadın hastanelik oldu

Siirt’te park halindeki minibüs alevlere teslim oldu

Ağustosta kapasite kullanım oranı yüzde 73,5’e geriledi

Fransa, ABD büyükelçisini "kabul edilemez" suçlamalar nedeniyle dışişlerine çağırdı

TCDD 80 işçi alımı yapacak

Hasankeyf ve Gercüş’te deprem tatbikatı gerçekleştirildi

Şanlıurfa’da 26 Ağustos’ta planlı elektrik kesintisi uygulanacak

Ağustosta güven endeksi hizmet ve perakende sektörlerinde arttı

Siyonist rejim, Gazze'deki açlığı gizlemek için ınfluencerları seferber etti

Hentbolda 3. Türkiye şampiyonluğu!

Şırnak bölgesel deprem tatbikatı kapsamında Hasankeyf ve Gercüş’te afet yönetimi çalışmaları

Öğrenci eğitim sorumluları eğitimi başarıyla tamamlandı

Sokak ortasında alev alan motosiklet hurdaya döndü

Mescid-i Aksa'da tehlikeli provokasyon: Yahudiler şofar üfledi

YÖK Başkanı Özvar: Devlet üniversitelerinde kontenjanların yüzde 99’u doldu

Petrolkent gençlik merkezi’nde 50 öğrenci Kur’an-ı Kerim’e geçti

Gazze'de okula dönüş yok: Yıllar geçiyor, nesiller bedel ödüyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Süper lig öncesi moral deposu: 9 madalya

Gazze'de 11 kişi daha açlık nedeniyle öldü

Malatya'da orman yangını: Soğutma çalışmaları sürüyor

Yeni Galata Köprüsü gece saatlerinde trafiğe kapatılacak

TOKİ şantiyesinde konteyner yangını

Celali: Rus gazı Azerbaycan üzerinden İran'a ulaşacak

Hükümet Medya Ofisi: Gazetecilerin öldürülmesi ve susturulması planlı bir politika