• BIST 100

    14029,89%0,01
  • DOLAR

    42,95% 0,08
  • EURO

    50,53% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5965,27% 0,22
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı

12 Temmuz 2023, Çarşamba 12:00
12 Temmuz 2023, Çarşamba 12:00
AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi. Görevi devralan Murat Çetin il başkanlığına resmen başladı.
Gaziantep’te Eyup Özkeçeci’nin AK Parti Milletvekilliğine adaylığı sonrası koltuğu devralan Ertuğrul Teymur görevini Murat Çetine devretti.
“Yeni başkanımıza görevinde başarılar diliyorum”
Parti binasındaki törende konuşarak alışma arkadaşlarına teşekkür eden ve Murat Çetin’e yeni görevinde başarılar dileyen Ertuğrul Teymur, “Yönetim kurulu olan arkadaşlarımız, il binasındaki bizlerle hareket eden emeğimizi çeken, kahrımızı çeken kardeşlerimiz, hepinizden helallik diliyorum eğer benim sizlerde hakkım varsa anamın ak sütü gibi helal olsun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Temmuz 2023 günü il başkanlığı görevini tevdi ettiği Murat Çetin başkanımı bu görevinden dolayı kutluyor başarılar diliyorum” dedi.
Geçmiş dönemde görevlerini layıkıyla tamamladıklarını ifade ederek parti yönetimine, il başkanlığı görevini yürüten Eyup Özkeçeci ve Ertuğrul Teymur’a teşekkür eden AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, “Öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın il başkanlığı gibi hem önemli hem gurur verici bir görevi şahsıma tebliğ etmesinden dolayı kendilerine şükranlarımı arz ediyorum. Ertuğrul başkanıma ve daha önce kendisinden devraldığı Eyup Özkeçeci başkanıma birlikte çalıştıkları yönetim kurulu üyelerine görev aldığı süre içerisinde partimizin başarısı için gösterdiği çalışmalarına, üstlendiği aktif rol ve kazandığı çok önemli olan ülkemizin yüz yılının seçimlerinde 14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihinde partimizi onurla, şerefle, başarıyla temsil ettiği için Ertuğrul başkanımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
“Amacımız bu bayrağı çok daha yükseklere taşımak”
Yeni görevinde daha çok çalışarak başarılara imza atacağını söyleyen Murat Çetin, “Değerli arkadaşlar partimizin 21 yıllık bir geçmişi var. Bu bir bayrak değişimi bu büyük sorumluluğun bilinciyle bugün bu bayrağı ben devralıyorum. Amacımız bu bayrağı çok daha yükseklere taşımak ve çok daha başarılı olmak olacaktır. İl başkanlığı gibi önemli bir göreve layık görülmenin mutluluğu ve onuru içerisindeyim. Görev süresi boyunca içimde her geçen gün artacak azimle ve kararlılıkla partimiz için çok daha fazla çalışacağım” şeklinde konuştu.
“Davanın neferi kardeşlerimi yanımda görmek istiyorum”
Parti binasının bütün halka açık olduğunu ve davaya gönül vermiş tüm herkesi yanında görmek istediğini belirten Çetin, “Cumhurbaşkanımızın bizden istediği gibi ilk gün ki aşkla, dava aşkıyla yola devam edeceğiz. Kapımız herkese açık olacak. Tüm teşkilatımıza, tüm halkımıza, garibana, ihtiyacı olana, hastası olana, yardım isteyene AK Parti İl Başkanlığı binası 24 saat açık olacak. Bu davaya gönül vermiş ben bu davanın neferiyim diyen tüm kardeşlerimi bu mücadelede yanımda görmek istiyorum. Şuan da il yönetimi hazırlıklarımız sona doğru yaklaşıyor. Cumartesi günü saat 17.00 ye kadar talepleri topluyoruz. Aradığımız en önemli kriter dava neferi olması” diye konuştu.

Erzurum ve Kars'ta kuvvetli kar yağışı bekleniyor

Ankara’da yeni yılın ilk gününde kar manzaraları

Şehit Ebu Ubeyde ve diğer Kassam komutanları için Bursa’da gıyabi cenaze namazı kılındı

Bakan Fidan, Ukrayna Milli Güvenlik Konseyi Sekreteri Umerov ile görüştü

Gaziantep’te karla kaplı kırsal mahalle yollarında çalışmalar devam ediyor

Elazığ’da 85 köy yolu ulaşıma açıldı

Bolu’da eğitime “kar” arası

Van’da yolcu otobüsü ile kar temizleme aracı çarpıştı: 19 yaralı

Malatya'da motosiklet ve kuryelere 1 günlük trafik yasağı daha

Hakkâri’de eğitime bir gün ara

Myanmar'da 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana

Piton de la Fournaise Yanardağı'nda volkanik hareketlilik

Siirt’te yoğun kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi

​19 ilde kar ve buzlanma nedeniyle okullara bir gün daha ara verildi

Şanlıurfa beyaza büründü: Kar, tarihi evlerin dam boyuna ulaştı

Mardin'de karda mahsur kalan çoban kurtarıldı

Şırnak'ta kar temizleme çalışmaları devam ediyor

Rusya: Kiev'e ait Su-27 savaş uçağı düşürüldü

Hükümet Medya Ofisi: Gazze 2026’yı soykırımın yaralarıyla ve büyük zorluklarla karşıladı

İsviçre'deki yılbaşı kutlamaları sırasında barda meydana gelen patlamada 40 kişi öldü

Van Valiliği kuvvetli kar yağışı, rüzgar ve çığ tehlikesine karşı uyardı

Afganistan'da sel felaketi: 12 ölü, 11 yaralı

Hasankeyf'te kar engelini aşan ekipler hamile vatandaşa ulaştı

Çorum'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi 

Batman'da okullar cuma günü de tatil edildi

ABD Karayipler'de 3 tekneyi daha vurdu: 3 ölü

Yemen'in doğusunda ayrılıkçılar, mevzileri tanınmış hükümet yanlısı güçlere devretmeye başladı

Şırnak’ta felç geçiren vatandaşa 3 saatlik nefes kesen operasyonla ulaşıldı

MEB, 2025 yılı eğitim faaliyetlerini açıkladı

Malatya'da kar ve buzlanma nedeniyle eğitime bir gün daha ara verildi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Erzurum ve Kars'ta kuvvetli kar yağışı bekleniyor

Ankara’da yeni yılın ilk gününde kar manzaraları

Şehit Ebu Ubeyde ve diğer Kassam komutanları için Bursa’da gıyabi cenaze namazı kılındı

Bakan Fidan, Ukrayna Milli Güvenlik Konseyi Sekreteri Umerov ile görüştü

Gaziantep’te karla kaplı kırsal mahalle yollarında çalışmalar devam ediyor

Elazığ’da 85 köy yolu ulaşıma açıldı

Bolu’da eğitime “kar” arası