• BIST 100

    9579,23%0,40
  • DOLAR

    38,80% 0,24
  • EURO

    43,43% -0,10
  • GRAM ALTIN

    3994,44% -0,96
  • Ç. ALTIN

    6518,04% 0,66

AK Parti Genel Başkan Vekili Ala'dan Özgür Özel'e sert tepki

GÜNDEM 26.03.2025 12:37:47 0
AK Parti Genel Başkan Vekili Ala

AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde son bir haftadır yaşanan yolsuzluklarla ilgili adli süreci hedef aldığını belirttiği CHP yöneticilerine sert eleştirilerde bulundu.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Efkan Ala, özellikle CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in eylemlerini, Türkiye Cumhuriyeti'nin ekonomik istikrarına zarar vermeye yönelik bir plan olarak değerlendirdi.

Ala, "Son bir haftadır, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan yolsuzluklar ile ilgili adli süreçte, CHP yöneticilerinde siyasi akıl tutulmasına şahit olmaktayız. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in hukukun işleyişini engellemek amacıyla başlattığı sokakları terörize etme teşebbüsü ve devamındaki açıklamaları, Türkiye Cumhuriyeti'nin demokratik nizamına ve ekonomik istikrarına kasteden bir tertip halini almıştır. Özgür Özel'in, Türk ekonomisinin can damarı olan, binlerce vatandaşımıza istihdam sağlayan, vergisiyle devletimizin kalkınmasına katkı sunan yerli işletmelere karşı başlattığı husumet kampanyası ve Hazine ve Maliye Bakanımızı uluslararası platformlarda hedef alması, Türkiye'nin makroekonomik istikrar programına yönelik bir sabotaj girişimidir." dedi.

"Bu davranış, mali disiplin ve parasal sıkılaşma politikalarımızın olumlu sonuçlarını yok etmeye çalışan manipülatif bir ihanet siyasetidir" diyen Ala, "Üreticimizin, işçilerimizin, esnafımızın, sanayicimizin ekmeğiyle oynayanlarla, ekonomik istikrarımızı bozarak, uluslararası işbirlikleri ile gizli siyasi ajandalarını uygulamaya kalkanlarla tereddütsüz mücadele ettik, etmeye devam edeceğiz. Aziz milletimiz müsterih olsun ki, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, milli irademize ve ekonomik bağımsızlığımıza yönelik bu girişimler karşısında dimdik ayaktayız." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Rusya: Donetsk'te 6 yerleşim birimini ele geçirdik

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Büyükşehir Belediye Başkanı Er: Geleceğin umudunu inşa etmek için çalışıyoruz

Kayseri'de uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz, Kumluca’da vatandaşın sorunlarını dinledi

AB ülkeleri, Suriye gündemiyle toplanıyor

Mardin Valisi Akkoyun, kurban vekâletini Gazze’ye verdi

Arnavutluk'ta düzenlenen Avrupa Siyasi Topluluğu 6. Zirvesi sona erdi

Polonya Başbakanı Tusk: Ruslar bize siber saldırı başlattı

Nijerya'dan savaş hazırlığı gibi karar: 49 yeni hava aracı satın alacaklar

Ukrayna bir F-16 savaş uçağı daha kaybetti

İran: Uranyum zenginleştirme hakkından vazgeçmeyeceğiz

İstanbul için gök gürültülü sağanak uyarısı

Bingöl'de “Gazze’ye Destek Sofrası” kermesi

Gaziantep'te kavga çıkaran 2 kişi yakalandı

Malatya'da silahlı kavga: 1 yaralı

Hatay'da düzensiz göçmen operasyonu

Bakan Göktaş: Nice zorlukları ailemizin gücüyle aştık

İkametinde ruhsatsız silah bulunduran şahıs yakalandı

Kamu personeli depremzedelerden konteyner kent tahliye kararına tepki

Bilecik'te ormanlara giriş yasağı

Bakan Şimşek'ten Londra'daki konutuna ilişkin iddialara yanıt

HÜDA PAR 'dan engellilere ziyaret

Ege Denizi'nde 3,4 büyüklüğünde deprem

Meteorolojiden 7 il için sağanak uyarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tiran'daki Avrupalı liderlere Gazze çağrısı

Vietnam ve Tayland'dan stratejik ortaklık anlaşması

İran-Avrupa ülkeleri nükleer görüşmeleri sona erdi

HÜDA PAR Adana İl Başkanı Beyazçiçek: Adana sineklerle değil, hizmetle gündeme gelsin

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan işgalci rejimin Gazze'deki katliamlarına tepki

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ