• BIST 100

    9123,71%-4,17
  • DOLAR

    39,42% 0,21
  • EURO

    45,47% -0,53
  • GRAM ALTIN

    4337,28% 1,25
  • Ç. ALTIN

    6948,48% 1,11

AK Parti İl Başkan Vekili Ketrez: ‘‘AK Parti 17 kez milletin güvenoyunu aldı’’

GÜNDEM 5.10.2023 13:10:07 0
AK Parti İl Başkan Vekili Ketrez: ‘‘AK Parti 17 kez milletin güvenoyunu aldı’’

AK Parti İl Başkan Vekili Ketrez: ‘‘AK Parti 17 kez milletin güvenoyunu aldı’’

AK Parti Kilis İl Başkan Vekili Hatice Canan Ketrez, 7 Ekim tarihinde yapılacak olan AK Parti 4. olağanüstü Büyük Kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu.
AK Parti Kilis İl Başkanlığında partinin yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı açıklamada Başkan Vekili Hatice Canan Ketrez, kongrenin hayırlara vesile olmasını dileklerini vurguladı. İl Başkan Vekili Ketrez, AK Parti’nin 7 genel seçim, 4 yerel seçim, 3 referandum ve 3 Cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere 17 kez milletin güvenoyunu aldığını söyledi. Açıklamalarda bulunan Ketrez, ‘‘2001’de Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde “Aydınlığa Açık, Karanlığa Kapalı” şiarıyla kurulan AK Parti’miz, 3 Kasım 2002’den bu yana girdiği her seçimde milletimizin derin teveccühüne mazhar olmuştur. Partimiz, kendisine gösterilen bu güveni karşılıksız bırakmayarak, eğitimden sağlığa, enerjiden ulaşıma, turizmden tarıma; kısacası her alanda Türkiye’ye sayısız eser ve hizmet kazandırmıştır’’ dedi.
22 yıldır değişen ve yenilenen dinamik kadrolarla cumhuriyetin ikinci yüzyılını Türkiye yüzyılı olarak taçlandırmakta kararlı olduklarını söyleyen Ketrez, ‘‘yıllık siyasi tarihinin istisnasız her gününü millete hizmet yolunda harcayan AK Parti, bugüne kadar birçok sınavdan geçmiş, tarihte benzerine pek rastlanmayan badireler atlatmıştır. Bu badirelere karşı her defasında milli iradeye koşmuş, sandıktan başka iktidar yolu tanımamıştır. Yaklaşık çeyrek asırdır; 7 genel seçim, 4 yerel seçim, 3 referandum ve 3 cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplam 17 kez milletimizin huzuruna çıkıp tümünden zaferle ayrılan partimizin bu başarılarının arkasında yatan en önemli unsurlardan bir diğeri ise dinamik kalmayı başarabilmesidir. AK Parti yenilendikçe güçlenen bir dava hareketi olmuştur. Kıymetli basın mensupları, Nice başarılar ve seçim zaferlerine rağmen bizler her defasında kan tazelemeyi adeta kendimize bir vazife olarak biliyoruz. Değişimi dilinden düşürmeyenlerin ise koltuklarına nasıl sıkı sıkıya sarıldıklarına, karanlıkta ıslık çalarcasına sorumluluk almadan nasıl birbirlerini suçladıklarına hep birlikte şahitlik ediyoruz. Bununla beraber bazı siyasi partilerin kongrelerinde hâkim olan kaos ve kargaşayı endişeyle takip ediyoruz. Tüm bu süreç içerisinde yaşananlar, kişisel hırslarını demokrasinin önüne koyanların milletimizin menfaatine yönelik herhangi bir politika üretemeyeceklerini kanıtlamaktadır. Değişime direnen, bugün sergiledikleri etik dışı siyasetle bize demokrasi dersi vermeye kalkışan zihniyete karşı AK davanın birer neferleri olarak bizler, eski-yeni ayrımı yapmaksızın her zaman en ön saflarda milletimize hizmet etmekteyiz. 22 yıldır değişen ve yenilenen dinamik kadrolarla Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı olarak taçlandırmakta kararlıyız. Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durarak yenilikçi bakış açımızla daima üreten ve gelişen bir misyon ortaya koymakta ısrarcıyız. Bu kongre sürecimiz de tamamen bu yaklaşıma hizmet edecektir. Hep yeni hep ileri diyerek kuşkusuz eser ve hizmet politikamızı da bir üst lige çıkarmayı hedefliyoruz. Bu hedef çerçevesinde önümüzdeki yerel seçimlere güçlü bir kadroyla hazırlanacağız. Kongremizle birlikte milletimizin huzuruna her defasında olduğu gibi ilk günkü aşk ve heyecanla çıkacağız. Böylelikle Cumhuriyetin Yüz Akı Türkiye’nin Ortak Aklı AK Parti’mizin, geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayacağız. 4. Olağanüstü Büyük Kongre’mizin partimiz ve milletimiz açısından hayırlara vesile olmasını diliyoruz’’ diye konuştu.

Seyhan ve Ceyhan'da belediye başkan vekilleri 17 Haziran'da belirlenecek

Şanlıurfa'da buğday tarlasında yangın: 170 dönüm alan kül oldu

12 bin yıllık mozaik, sanatı Bursa'da yaşatılıyor

Sıcak hava ve kısa tatil, ciğer tüketimini 25 tondan 16 tona düşürdü

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

Hizbullah: Bu saldırı, ABD'nin açık onayıyla yapıldı

TÜİK: Tavuk eti üretimi arttı, yumurta üretimi azaldı

Siyonist rejim Tebriz ve Natanz’a yeniden saldırdı

Mardin’de sulama kanalında kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı

Ürdün, işgale hava kalkanı sağlıyor

Bakan Yumaklı, Batman'da buğday hasadına katıldı

Mardin’de orman yangını: Helikopterlerle müdahale ediliyor

Batman’da Doğalgaz Kesintisi: Dört Mahalle Etkilendi

HÜDA PAR: İran'a yönelik alçakça saldırıyı lanetliyoruz

Malatya'da kanalizasyon hattı yenileniyor

Kum'da Cemkeran Mescidi'ne intikam sancağı çekildi

İran: Natanz'a yönelik siyonist saldırı, uluslararası hukukun açık ihlali

Siyonist işgalciler Mescid-i Aksa'yı kapattı, Batı Şeria'yı abluka altına aldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Siyonist rejimin İran'a saldırısı barbarlıktır

AJet, İran, Irak ve Ürdün uçuşlarını iptal etti

Türkiye'den siyonist rejimin İran saldırısına tepki: Bölgesel istikrarı sabote ediyor

Yolcu otobüsü devrildi: 3 ağır yaralı

Katar, siyonist rejimin İran'a düzenlediği saldırıyı kınadı

Bingöl'de afetzedeler için kurumlar arası iş birliği toplantısı gerçekleştirildi

Özbekistan’a gönderilmek istenen Zebo Kadirova için aile yardım talep ediyor

Ensarullah: Siyonist rejimin İran'a saldırısı tüm ümmete tehdittir

Gaziantep'te çeşitli suçlardan aranan 3 kişi gözaltına alındı

Batman'da buğday ve arpa hasadı başladı: Kuraklık çiftçiyi vurdu

Siyonist rejim İran'a 200 savaş uçağıyla saldırdı

GTB Başkanı Akıncı: Tarlayı değil, verimi yakıyoruz

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


YAZARLAR