• BIST 100

    10189,02%1,08
  • DOLAR

    39,77% -0,14
  • EURO

    47,05% 0,04
  • GRAM ALTIN

    4282,88% 0,17
  • Ç. ALTIN

    6823,45% -0,43

AK Parti MKYK üyesi Parlak: “2023 seçimleri Türkiye yüzyılının başlangıç seçimi olacak”

05 Ekim 2022, Çarşamba 01:35
01 Ocak 0001, Pazartesi 12:00
AK Parti MKYK üyesi Parlak: “2023 seçimleri Türkiye yüzyılının başlangıç seçimi olacak”
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

AK Parti MKYK üyesi Parlak: “2023 seçimleri Türkiye yüzyılının başlangıç seçimi olacak”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Alaattin Parlak, “2023 seçimleri Türkiye’nin değil, bütün dünya mazlumlarının, ezilmişlerin, mağdurların, zulme ve emperyal emellere karşı duranların dikkate izleyeceği bir seçimdir” dedi.
Türkiye’nin 14 Ağustos 2001 tarihinden bugüne kadar neler yaşadığını asla unutulmaması gerektiğini belirten Alaattin Parlak, özellikle 3 Kasım 2002 seçimlerinin ardından AK Parti’yi, hükümet eden ama iktidar olamamış bir parti haline dönüştürmek için oynanan oyunları hep akılda tutmak gerektiği uyarısında bulundu. Parlak, “Geçen zaman bize yaşadıklarımızı unutturmamalıdır. Bilmeliyiz ki dünün Türkiye’sini özleyenler, boş durmamakta, bin bir türlü planlarla karşımıza çıkmaktadırlar. AK Parti kurulduğu günden beri, milletimizin yanında olmuş Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti ve mücadelesiyle, dünyanın en saygın ülkelerinden biri haline gelmiştir” diye konuştu.

“20 Yıllık siyasi mücadelemiz boyunca birçok vesayet odağına hep birlikte karşı durduk”
“Çözülmez, çözülemez denilen sorunlar büyük bir başarıyla çözülmüştür” diye Parlak, “Hiçbir sorunun üzeri örtülmemiş, asırlık problemler ortadan kaldırılmıştır. 20 Yıllık siyasi mücadelemiz boyunca birçok vesayet odağına hep birlikte karşı durduk. Dünyanın neresinde bir haksızlık gördüysek oralı olduk. Dünya’nın Beş ’ten büyük olduğunu tüm benliğimizle haykırdık. AK Parti, vesayeti ortadan kaldırmak için mücadele verenlerin, tüm zorluklara rağmen yılmayanların, Kumpaslara, Muhtıralara, darbelere, tüm şer odaklarına karşı duranların birleştiği yerdir. AK Parti, tüm samimiyetiyle barış dedi, kardeşlik dedi, çözüm dedi, adalet dedi, hak dedi, özgürlük dedi, demokrasi dedi. Ret, inkar, asimilasyon politikalarını ortadan kaldırıp hak ve özgürlük eksenli bir yaklaşımla asırlık meselelerin çözümüne yöneldi” şeklinde konuştu.

“AK Parti, milletin partisidir”
Parlak, sözlerine şöyle devam etti:
“Eski Türkiye’nin köhneleşmiş problemlerini Dış politikadan Terör ile mücadeleye, Adaletten sağlıktan eğitime, Ekonomiden sosyal desteklere, Tarımdan Sanayi Savunmaya, İnsan haklarından toplumsal uzlaşmaya, Kültür, Sanat politikalarına kadar sorunların büyük bir kısmını çözmüş çözmeye devam etmektedir. AK Parti milletin partisidir. Milletin kurduğu bir partidir. 2002 yılından bu güne kadar girmiş olduğu bütün seçimlerde milletimizin desteği ile hep birinci parti olmuştur. İnşallah önümüzde yapılacak olan seçimlerde de aynı desteği verecek ve Yeni Türkiye yolunda emin adımlarla ilerlemesini sağlayacaktır. Türkiye’nin bu kutlu yürüyüşünü engellemeye çalışanlara millet sandıkta en güzel cevabı verecektir. 2023 seçimleri Türkiye Yüzyılının başlangıç seçimleri olacaktır.”

Gana'da M çiçeği vaka sayısında artış

İklim Kanunu Teklifi Meclis’te kabul edildi

Eski tip ehliyetlerin süresi doluyor

Hama'da tanker faciası

İtalya'da aşırı sıcak hava nedeniyle 18 kentte kırmızı alarm

Hafızlık öğrencilerinden anlamlı bağış

Yunanistan'da cezaevinde yangın paniği

İzmir Çeşme'de orman yangını

Avustralya aşırı yağış ve şiddetli rüzgâr alarmı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan HAMAS heyeti ile görüştü

İki otomobil çarpıştı: 8 yaralı

Kocaeli'de orman yangını

Pancar üreticilerine 2,5 milyar liralık ödeme

İspanya'da orman yangını: 2 ölü

Tayland’da kağıt fabrikasında yangın: 8 ölü, 26 yaralı

Gaziantep'te haziran ayında 706 milyon dolarlık ihracat gerçekleşti

Belediye Başkanı Geçit: Peygamber Efendimize yapılan hadsizliği şiddetle lanetliyorum

Gaziantep'te tefecilik operasyonu: 7 gözaltı

Araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı

Euro rekor kırdı

Filipinler'de çıkan yangında onlarca ev küle döndü

Süveyş Körfezi'nde sondaj gemisi battı: 4 ölü, 23 yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile kurumunu korumak en temel vazifemiz

Ukrayna: ABD'nin silah teslimatı devam etmeli

Tatil dolandırıcılıklarından korunmanın yolları

Sakarya'da panelvan kazası: 6 yaralı

Bakü-Moskova hattında tansiyon yükseldi

Bingöl'de ruhsatsız silah ele geçirildi

"Şeriat isteyenler, asılacaksınız" tehdidinde bulunan provokatör yakalandı

ABD, Ukrayna'ya mühimmat sevkiyatını durdurdu

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Gana'da M çiçeği vaka sayısında artış

İklim Kanunu Teklifi Meclis’te kabul edildi

Eski tip ehliyetlerin süresi doluyor

Hama'da tanker faciası

İtalya'da aşırı sıcak hava nedeniyle 18 kentte kırmızı alarm

Hafızlık öğrencilerinden anlamlı bağış

Yunanistan'da cezaevinde yangın paniği