• BIST 100

    16696,42%-1,65
  • DOLAR

    43,85% 0,04
  • EURO

    51,82% 0,31
  • GRAM ALTIN

    7342,32% 0,87
  • Ç. ALTIN

    11845,61% 0,03

Ak Partili kadınlar siyaset akademisinde buluştu

28 Aralık 2022, Çarşamba 11:25
28 Aralık 2022, Çarşamba 11:25
Ak Partili kadınlar siyaset akademisinde buluştu
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Ak Partili kadınlar siyaset akademisinde buluştu

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı ile Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Siyaset Akademisi’nin 20. döneminde “Siyaset Akademisi Kadın Programı” düzenlendi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Salonu’nda 3 haftalık süren eğitim programında 200 kadın sertifika aldı.
Kadınların siyasette daha aktif yer alması, siyasi okuryazarlığın artırılması, ilk defa siyaseti deneyimleyecek kadınlara da bir yol göstericiliğin yapılması hedeflenen programda, ‘Kadın Hakları’, ‘Aile ile ilgili Politikalar ve Kazanımlar’, ‘Türkiye Yüzyılı Vizyonu’, ‘Çevre Bilinci’ gibi 9 başlıktan oluşan eğitimler sunuldu.
Programda konuşan AK Parti Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz, 'Kadınlarımızın siyaset arenasında aktif rol alabilmeleri, kendilerini geliştirebilmeleri ve doğru ifade edebilmeleri adına, benim de söyleyecek bir sözüm var diyen, fikirleri ve önerileriyle katkı sağlamak için ben de varım diyen kadınlarımız için bugün burada bir araya geldik’ dedi. Akabinde kocuşmalarına ‘Kadının zarafeti, nezaketi ve hoşgörüsü siyasete farklı bir bakış açısı getirmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın çok büyük destekleriyle yerel ve genel meclislerde kadın oranının artırılması hem kadının hayatını kolaylaştıracak hem de kadın bakış açısına sahip politikaların üretilmesinin de önünü açacaktır. Biz de AK Parti Gaziantep Kadın Kolları olarak siyasete daha fazla kadın elinin değmesi için çalışmalar yapıyoruz' diye konuştu.
AK Parti Gaziantep İl Kadın Kolları; eğitimin son haftasında önceki dönem Turizm Bakanı, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın 'Türkiye’nin Yakın Siyasi Tarihi' adlı sunumunu düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Kadınlar siyasetin nesnesi değil, öznesidir’ sözünün ardından hayata geçirilen ve eğitimci, bakan, gazeteci, yazar, iletişim uzmanı ve akademisyenlerden oluşan akademide ise 9 ders yapıldı. Gaziantepli kadınların yoğun ilgisi sonucunda yaklaşık 200 kadın sertifika almaya hak kazandı.
'Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda' sloganıyla hayata geçirilen eğitim programında, Mehmet Acet’in 'Siyasal iletişim ve Yeni Anayasa' konulu, Seda Sarıbaş 'Türkiye Yüzyılı' başlıklı, Tarkan Zengin’in 'Etkili İletişim' konulu, Bahar Ayvazoğulları’nın, 'Kadın, Aile, Çocuk Politikaları' konulu, Dilara Sina Tabak’ın, 'Kadın Emeği Türkiye’nin İstikbali' konulu, Halil Ürün’ün 'Türkiye’nin Yakın Siyasi Tarihi’ konulu, Çağatay Yetik’in 'Aile içi İletişim' konulu ve Sema Arıoğlu’nun 'Çevre Ahlakı ve Bilinci' konulu sunumları yer aldı.
[gallery ids=',73430,73431,73432,73433']

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Ordu’da trafik ihlallerine drone destekli denetim

Gazze'de 18 bin 500 hasta ve yaralı acil tıbbi tahliye bekliyor

Erzurum’un 3 ilçesinde kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ATBR üyelerini Cumhurbaşkanlığı’nda kabul etti

Yapıcıoğlu: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a süreç hakkındaki rapora ilişkin fikirlerimizi ilettik

İran Dışişleri Bakanı: Hem barışa hem de savaşa hazırız

HAKSİAD Ankara Şubesi öğrencilerle iftar sofrasında buluştu

Samsun’da termal drone destekli denetimde 13 kişiye ceza

Ankara'da sıcaklıklar eksiye düşecek

Bulgar yetkililer, Türkiye sınırında 1,43 milyon euro değerinde kokain ve altına el koydu

İçişleri Bakanlığında yardımcıların görev dağılımı belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin, inancını yaşaması bunları zıvanadan çıkartıyor

İran Cumhurbaşkanı, ABD ile yapılacak dolaylı görüşmeler için "iyi beklentiler" gördüğünü söyledi

Balkanlar üzerinden dondurucu soğuk dalga geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yapıcıoğlu'nu kabul etti

Somali’de 6.5 milyon kişi açlık sınırında

İran Dışişleri Bakanı, ABD ile dolaylı görüşmelerin 3. turu için Cenevre'ye gitti

Marmaray, Ramazanda ek sefer yapacak

Kur'an şehidi Nesim Demirtaş kabri başında yad edildi

Bakan Göktaş: Bağımlılıkla mücadelede yeni bir dönemi başlattık

HÜDA PAR Sözcüsü Ramanlı: Özgürlük adı altında ahlaki çöküşe göz yummak sorumsuzluktur

Hocalı Katliamı'nın 34. yılı nedeniyle Meclis'te anma programı düzenlendi

Marmaray’da Ramazana özel ek sefer

Konya'da "Kampüsten Mahalleye İyilik Sağlık Hareketi"

Türkiye, Avrupa’da zirvede: Hava trafiğinde tarihi seviyeye ulaştı

Gaziantep'te öğrenciler her gün birlikte mukabele okuyor

Bilecik’te narkotik operasyonu: 4 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa’da marketlere Ramazan denetimleri

İstanbul’da kuvvetli rüzgar ve yer yer kar uyarısı

Cedit kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Ordu’da trafik ihlallerine drone destekli denetim

Gazze'de 18 bin 500 hasta ve yaralı acil tıbbi tahliye bekliyor

Erzurum’un 3 ilçesinde kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ATBR üyelerini Cumhurbaşkanlığı’nda kabul etti

Yapıcıoğlu: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a süreç hakkındaki rapora ilişkin fikirlerimizi ilettik

İran Dışişleri Bakanı: Hem barışa hem de savaşa hazırız

HAKSİAD Ankara Şubesi öğrencilerle iftar sofrasında buluştu