• BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,20% -0,11
  • EURO

    44,64% -0,54
  • GRAM ALTIN

    4175,09% -1,44
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00

AK Parti Batman İl Başkanı Şansi’den 6 Şubat Depremlerinin 2. Yıl Dönümü Mesajı

GÜNDEM 5.02.2025 13:03:00 0
AK Parti Batman İl Başkanı Şansi’den 6 Şubat Depremlerinin 2. Yıl Dönümü Mesajı

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi’den 6 Şubat Depremlerinin 2. Yıl Dönümü Mesajı

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ikinci yıl dönümünde bir mesaj yayımladı. Şansi, bu büyük felaketin acısının hâlâ taze olduğunu belirterek, hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet, yaralılara ise geçmiş olsun dileklerini iletti.

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, 6 Şubat depremlerinin insanlık tarihinin en kadim yerleşim yerlerinden olan Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde büyük bir yıkıma neden olduğunu hatırlattı. "Bu deprem, bugüne kadar görülen en büyük afetlerden biri olarak tarihe geçti. Hayatını kaybeden 53 bin 537 kardeşimize Allah’tan rahmet, yaralanan 100 bini aşkın kardeşimize de acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Şansi, devletin depremin ilk anından itibaren harekete geçtiğini vurgulayarak, milletin gösterdiği dayanışmanın önemine dikkat çekti. "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde devletimiz, depremin izlerini silmek ve şehirlerimizi yeniden inşa etmek için gece gündüz demeden çalışıyor. Depremzede vatandaşlarımız için verdiğimiz sözleri yerine getirene kadar durmayacağız." dedi.

"Deprem Bölgesi Eskisinden Daha Güçlü Olacak"

Depremin ardından, devletin desteğiyle bölgenin yeniden ayağa kaldırılması için büyük projelerin hayata geçirildiğini belirten Şansi, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı her törende, binlerce depremzede kardeşimize yeni yuvaları teslim ediliyor. Hedefimiz, deprem bölgesini afetin değil, huzurun ve umudun adresi haline getirmek." ifadelerini kullandı.

"Türkiye El Ele Vererek Yaralarını Sardı"

Hüseyin Şansi, Türkiye’nin depremin yaralarını sarma konusunda güçlü bir irade gösterdiğini belirterek şu sözleri kaydetti:
"Bu büyük felakete rağmen hiçbir şehrimiz umutsuzluğa kapılmadı, milletimiz birlik ve beraberlik içinde hareket etti. ‘Asrın felaketi’ni yaşayan şehirlerimiz, devletimizin desteğiyle eskisinden daha güçlü bir şekilde ayağa kalkıyor."

Şansi, mesajını şu sözlerle tamamladı:
"Bu vesileyle, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi böylesi afetlerden korusun. Devlet ve millet olarak, deprem bölgesindeki kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz."

Kırgızistan'da 5.1 büyüklüğünde deprem

Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 4 tutuklama

Şanlıurfa'da buğday tarlasında yangın: 170 dönüm alan kül oldu

Yunanistan'da 5,2 büyüklüğünde deprem

Meksika'da küçük bir uçak düştü: 3 ölü

Kurbanlık satıcıları şikayetçi: Kurbanlıklar elimizde kaldı, satışlar durma noktasına geldi

Seyir halindeki araçta çıkan yangın maddi hasara yol açtı

Adana'da ağaçlık alanda yangın

Ankara'da "15. Geleneksel Ümmet Bayramlaşması" gerçekleştirildi

Gazze'de yeni bir katliam: En az 15 şehit, 50'den fazla yaralı

Diyarbakır'daki yangın faciasında gözaltı sayısı 5'e yükseldi

Bayramın ilk gününde 692 trafik kazası: 7 kişi hayatını kaybetti, 1128 kişi yaralandı

Otomobil şarampole yuvarlandı: 5 yaralı

Şanlıurfa'da silahlı kavga: 1 ölü

Çocuk kavgası taşlı, sopalı çatışmaya dönüştü: 5 yaralı

Bingöl'de uyuşturucu satıcısı yakalandı

Bayramda gezmek yerine sınava hazırlanmayı tercih ettiler

Umut Kervanı, Bursa’da kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor

Hacılar, teşrik günlerinin ilkinde cemreleri taşladı

BM: israil, uluslararası gazetecilerin Gazze'ye girişini engelleyerek gerçeklerin üzerini örtüyor

AB'den siyonist rejime kısmi yaptırım sinyali

Madleen gemisi bugün Gazze'ye ulaşacak

UNICEF'ten acil çağrı: Gazze'de çocuklar yok ediliyor, derhal ateşkes ilan edilmeli

BM: "Gazze İnsani Vakfı" yardımları savaş aracı olarak kullanıyor

Sivas'ta KKKA nedeniyle ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi

Yahudiler ekini ve nesli ifsad etmeyi sürdürüyor

Kurbanlık hayvanların derisini satmak caiz mi?

Han Yunus ve Refah'ta bu sabah 17 şehit

İşgalcinin yeni oyunu: Gazze'de yerel çetelerle direnişi parçalama taktikleri

Gazze'de adım adım işgal: Kuzeyde zorunlu göç emri

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ