• BIST 100

    15601,63%-0,65
  • DOLAR

    44,05% -0,04
  • EURO

    51,20% 0,04
  • GRAM ALTIN

    7272,37% -0,39
  • Ç. ALTIN

    11762,06% -1,54

Akıncılar Hareketi: Gün, İslam'ın izzet ve şerefini koruma günüdür

02 Ekim 2024, Çarşamba 14:41
02 Ekim 2024, Çarşamba 14:41
Akıncılar Hareketi: Gün, İslam
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

​​​​​​​Siyonist işgal rejiminin ABD'nin koşulsuz desteği ve batılı ülkelerin yardımıyla sürdürdüğü katliamlara ilişkin azılı açıklama yapan Akıncılar Hareketi, mezhepsel ve etnik ayrılıklara bakmadan Müslümanların birleşerek İslam'ın izzet ve şerefini ko

İşgal güçlerinin 1948 yılında emperyal güçlerin desteğiyle İslam ümmetinin bağrına hançer gibi saplanan siyonist rejimin kurulduğu günden bu yana aralıksız olarak emperyalist işbirlikçilerinden aldığı destekle hem işgal altında tuttuğu Filistin topraklarında hem de kendi varlığı için tehlike gördüğü her yerde pervasızca zulmetmeye, katliam yapmaya devam ettiği belirtilen açıklamada, "Siyonist rejim, bu pervasızlığı ve hukuk tanımazlığı, İslam coğrafyasının hemen her yerinde adı Müslüman olan ülkelerde emperyalistler tarafından yerleştirilen, korunan kukla yöneticilerin ve iktidarların ihanet ve gaflet içerisinde olmasından almaktadır. Siyonist rejim biliyor ki, Müslüman ülkelerin bir araya gelmesi ve kendisine yönelik bir tehdit oluşturması mümkün değildir. Birleşmiş Milletler ve Uluslararası İnsan Hakları Örgütleri de sırtını dayadığı emperyal devletlerin kontrolündedir. Dolayısıyla kendisine yönelik hiçbir yaptırım güçleri yoktur. Siyonist rejiminin hedefi bellidir ve bunu saklama ihtiyacı dahi duymadan hareket etmektedir. Hedefi, büyük israil devletini kurmak ve bütün dünyayı buradan yönetmektir." ifadelerine yer verildi.

"Elinde bulundurdukları para ve medya gücü ile kamuoyunu istedikleri gibi yönlendiriyorlar"

Siyonist rejimin sadece Müslümanlar için değil tüm dünya için büyük bir tehdit olduğu vurgulanan açıklamada, "Dünya bunun farkına vardığında belki de çok geç olacaktır. Siyonist rejim hedefine ulaşmak için yıllarca sinsi bir çalışma yürüterek başta ABD ve İngiltere olmak üzere Batı ülkelerini yanına çekmiş, ayrıca Müslüman halkların da bir araya gelmemesini sağlayabilmiştir. Siyonist rejim yalnızca teknoloji ve gelişmiş silahları kullanmamakta, aynı zamanda başarılı bir psikolojik savaş yürütmektedir. Elinde bulundurduğu para gücü ile medya imparatorluğu kurmuş, algı operasyonları ile özelde Müslüman, genelde tüm dünya kamuoyunu istediği gibi yönlendirebilmektedir. Bunun en bariz örneğini Suriye iç savaşında ve hususen Ortadoğu'da, kendisine tehlike gördüğü direniş hareketlerini itibarsızlaştırma yönündeki başarılı operasyonlarında görmüş olduk." denildi.

"Farklılıklar bir kenara bırakılarak İslam'ın izzet ve şerefini korumalıyız"

Siyonist rejimin mezhepçilik ve etnik kimlikler üzerinden manipülasyon operasyonları gerçekleştirdiği hatırlatmasında bulunulan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

"Siyonist rejim, kendisine tehlike oluşturacak direniş hareketlerini ve liderlerini bu iki argümanı kullanarak rahatlıkla itibarsızlaştırabilmektedir. Akıncılar Hareketi olarak bu azılı ve azgın düşmanın operasyonlarını etkisiz hale getirebilmek için bir kez daha İslami kamuoyunu uyarıyoruz! Gün, İslam'ın izzet ve şerefini koruma günüdür. Gruplar, cemaatler ve hatta devletlerarası ayrılıklarımızı, kırgınlıklarımızı, düşmanlıklarımızı bir kenara bırakarak, mezheplerimizi, etnik kimliklerimizi ve ulus devletlerimizi öncelemeden, ümmet ve vahdet bilinciyle azılı düşmana manipülasyon ve algı operasyonu yapacak alan bırakmamalıyız. ABD ve İngiltere gibi emperyal devletleri arkasına alan bu azgın siyonist çeteye karşı mücadele veren Filistin, Lübnan ve Yemen direnişine amasız destek vermeli ve sahip çıkmalıyız. Öyle görünüyor ki ABD ve İsrail, Türkiye, İran, Irak, Suriye ve Lübnan'ı bu savaşın içine çekerek yok etmek istiyor. Bütün bu saydığımız ülkeler, bunun bilincinde hareket etmeli ve aralarındaki problemleri bir kenara bırakarak, geliyorum diyen bu tehlikeye karşı hamasetle değil, ayakları yere basan yeni bir direniş ekseni oluşturmalıdır. Söz konusu azgın terör devleti İsrail'e karşı, mücadele eden ve bedel ödeyen kim varsa bizim için değerlidir. İsmail Heniyye de Hasan Nasrallah ta ümmetin ortak değeri ve aziz şehitlerimizdir. Yaşadığımız bu zaman diliminde tüm gücümüzü ve kinimizi birbirimize değil, asıl düşmanımız olan ABD ve İsrail'e yöneltmeliyiz. Bu aşamada ve tüm bu gerçekler çerçevesinde, hükümetimizden ve Cumhurbaşkanımızdan ABD ve israilin bölgedeki tüm oyunlarını bozacak bir direniş ekseni oluşturma hamlesi bekliyor ve talep ediyoruz. Son söz olarak; emperyalist ve siyonist güçlerin teknoloji ve silah üstünlüğüne karşı, bizim iman ettiğimiz rabbimiz, dilediğinde bu zalim ve zorbaları bizim elimizle yok edecek güç ve kudrete sahiptir. Bu imanı, feraseti ve cesareti Rabbimizden niyaz ediyoruz. Gün, yok edilmeye çalışılan İslam'ın izzet ve şerefini koruma günüdür. Bu bilinçle, tüm dünyanın özgürlükçü ve direnişçi insanlarını selamlıyoruz." (İLKHA)

Ömer Faruk SEYHAN

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

info@dogununnabzi.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye, savaşın etkili olduğu bölgelerde teyakkuzda

Niğde'de doğal gaz patlamasında yaralı sayısı 16'ya yükseldi

Mersin Limanı’nda denizi kirleten gemiye 13 milyon lira ceza

Brent petrol 86,62 dolara geriledi

Denizli'de 4,2 büyüklüğünde deprem

Yalova'da uyuşturucu operasyonunda 6 gözaltı

Almanya: Enerji fiyatlarının artışından derin endişe duyuyoruz

Pakistan’da yakıt krizi nedeniyle tüm okullar 31 Mart’a kadar tatil edildi

Erdoğan ile Pezeşkiyan arasında telefon görüşmesi

İzmir'de zincirleme kaza: 3 yaralı

Trump ve Putin telefonda görüştü

Gazze'ye saldırılarda can kaybı 72 bin 133'e yükseldi

Milletvekili Dinç: İslam ülkeleri siyonizme ve küresel emperyalizme karşı net bir duruş sergilemeli

Niğde'de doğal gaz patlaması: 12 yaralı

Manisa'da 2 bin 580 sikke ve 235 tarihi obje ele geçirildi: 1 gözaltı

Siyonist işgalcilerin Gazze saldırıları sonucu şehit gazeteci sayısı 261'e yükseldi

ABD, Doğu Pasifik'te bir tekneye saldırdı: 6 ölü

Denizli'de 4.1 büyüklüğünde deprem

HÜDA PAR Milletvekili Ramanlı: Birliğimizi korursak hiçbir zalim bize saldırmaya cesaret edemez

İran Kızılayı: ABD-israilin saldırılarında 13 bin 785 sivil birim hasar gördü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile görüştü

Bazı kullanıcılar ‘yapay zeka psikozu’ riski altında olabilir!

Malatya'da cami yararına hurda toplayan 72 yaşındaki adam ölü bulundu

Siyonist rejim Orta Doğu'daki gündemden yararlanarak Gazze'de katliamlarını tırmandırıyor

Macaristan’dan AB’ye Rus enerji ürünlerine yasaklar derhal kaldırılsın

Diyarbakır'a düşen mühimmatın görüntülerine İLKHA ulaştı

Azerbaycan ve İran, sınır ötesi yük taşımacılığına yeniden başladı

Enerji fiyatlarındaki artış AB'de endişeye karşılanıyor

Macron: Fransız uçak gemisi Charles de Gaulle Kıbrıs yakınlarına ulaştı

Avrupa en büyük silah ithalatçısı oldu

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye, savaşın etkili olduğu bölgelerde teyakkuzda

Niğde'de doğal gaz patlamasında yaralı sayısı 16'ya yükseldi

Mersin Limanı’nda denizi kirleten gemiye 13 milyon lira ceza

Brent petrol 86,62 dolara geriledi

Denizli'de 4,2 büyüklüğünde deprem

Yalova'da uyuşturucu operasyonunda 6 gözaltı

Almanya: Enerji fiyatlarının artışından derin endişe duyuyoruz