• BIST 100

    9226,84%-1,33
  • DOLAR

    34,23% 0,07
  • EURO

    37,88% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2917,54% -0,40
  • Ç. ALTIN

    4898,13% 0,18

Akıncılar Hareketi: Gün, İslam'ın izzet ve şerefini koruma günüdür

GÜNDEM 2.10.2024 14:41:11 0
Akıncılar Hareketi: Gün, İslam

​​​​​​​Siyonist işgal rejiminin ABD'nin koşulsuz desteği ve batılı ülkelerin yardımıyla sürdürdüğü katliamlara ilişkin azılı açıklama yapan Akıncılar Hareketi, mezhepsel ve etnik ayrılıklara bakmadan Müslümanların birleşerek İslam'ın izzet ve şerefini ko

İşgal güçlerinin 1948 yılında emperyal güçlerin desteğiyle İslam ümmetinin bağrına hançer gibi saplanan siyonist rejimin kurulduğu günden bu yana aralıksız olarak emperyalist işbirlikçilerinden aldığı destekle hem işgal altında tuttuğu Filistin topraklarında hem de kendi varlığı için tehlike gördüğü her yerde pervasızca zulmetmeye, katliam yapmaya devam ettiği belirtilen açıklamada, "Siyonist rejim, bu pervasızlığı ve hukuk tanımazlığı, İslam coğrafyasının hemen her yerinde adı Müslüman olan ülkelerde emperyalistler tarafından yerleştirilen, korunan kukla yöneticilerin ve iktidarların ihanet ve gaflet içerisinde olmasından almaktadır. Siyonist rejim biliyor ki, Müslüman ülkelerin bir araya gelmesi ve kendisine yönelik bir tehdit oluşturması mümkün değildir. Birleşmiş Milletler ve Uluslararası İnsan Hakları Örgütleri de sırtını dayadığı emperyal devletlerin kontrolündedir. Dolayısıyla kendisine yönelik hiçbir yaptırım güçleri yoktur. Siyonist rejiminin hedefi bellidir ve bunu saklama ihtiyacı dahi duymadan hareket etmektedir. Hedefi, büyük israil devletini kurmak ve bütün dünyayı buradan yönetmektir." ifadelerine yer verildi.

"Elinde bulundurdukları para ve medya gücü ile kamuoyunu istedikleri gibi yönlendiriyorlar"

Siyonist rejimin sadece Müslümanlar için değil tüm dünya için büyük bir tehdit olduğu vurgulanan açıklamada, "Dünya bunun farkına vardığında belki de çok geç olacaktır. Siyonist rejim hedefine ulaşmak için yıllarca sinsi bir çalışma yürüterek başta ABD ve İngiltere olmak üzere Batı ülkelerini yanına çekmiş, ayrıca Müslüman halkların da bir araya gelmemesini sağlayabilmiştir. Siyonist rejim yalnızca teknoloji ve gelişmiş silahları kullanmamakta, aynı zamanda başarılı bir psikolojik savaş yürütmektedir. Elinde bulundurduğu para gücü ile medya imparatorluğu kurmuş, algı operasyonları ile özelde Müslüman, genelde tüm dünya kamuoyunu istediği gibi yönlendirebilmektedir. Bunun en bariz örneğini Suriye iç savaşında ve hususen Ortadoğu'da, kendisine tehlike gördüğü direniş hareketlerini itibarsızlaştırma yönündeki başarılı operasyonlarında görmüş olduk." denildi.

"Farklılıklar bir kenara bırakılarak İslam'ın izzet ve şerefini korumalıyız"

Siyonist rejimin mezhepçilik ve etnik kimlikler üzerinden manipülasyon operasyonları gerçekleştirdiği hatırlatmasında bulunulan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

"Siyonist rejim, kendisine tehlike oluşturacak direniş hareketlerini ve liderlerini bu iki argümanı kullanarak rahatlıkla itibarsızlaştırabilmektedir. Akıncılar Hareketi olarak bu azılı ve azgın düşmanın operasyonlarını etkisiz hale getirebilmek için bir kez daha İslami kamuoyunu uyarıyoruz! Gün, İslam'ın izzet ve şerefini koruma günüdür. Gruplar, cemaatler ve hatta devletlerarası ayrılıklarımızı, kırgınlıklarımızı, düşmanlıklarımızı bir kenara bırakarak, mezheplerimizi, etnik kimliklerimizi ve ulus devletlerimizi öncelemeden, ümmet ve vahdet bilinciyle azılı düşmana manipülasyon ve algı operasyonu yapacak alan bırakmamalıyız. ABD ve İngiltere gibi emperyal devletleri arkasına alan bu azgın siyonist çeteye karşı mücadele veren Filistin, Lübnan ve Yemen direnişine amasız destek vermeli ve sahip çıkmalıyız. Öyle görünüyor ki ABD ve İsrail, Türkiye, İran, Irak, Suriye ve Lübnan'ı bu savaşın içine çekerek yok etmek istiyor. Bütün bu saydığımız ülkeler, bunun bilincinde hareket etmeli ve aralarındaki problemleri bir kenara bırakarak, geliyorum diyen bu tehlikeye karşı hamasetle değil, ayakları yere basan yeni bir direniş ekseni oluşturmalıdır. Söz konusu azgın terör devleti İsrail'e karşı, mücadele eden ve bedel ödeyen kim varsa bizim için değerlidir. İsmail Heniyye de Hasan Nasrallah ta ümmetin ortak değeri ve aziz şehitlerimizdir. Yaşadığımız bu zaman diliminde tüm gücümüzü ve kinimizi birbirimize değil, asıl düşmanımız olan ABD ve İsrail'e yöneltmeliyiz. Bu aşamada ve tüm bu gerçekler çerçevesinde, hükümetimizden ve Cumhurbaşkanımızdan ABD ve israilin bölgedeki tüm oyunlarını bozacak bir direniş ekseni oluşturma hamlesi bekliyor ve talep ediyoruz. Son söz olarak; emperyalist ve siyonist güçlerin teknoloji ve silah üstünlüğüne karşı, bizim iman ettiğimiz rabbimiz, dilediğinde bu zalim ve zorbaları bizim elimizle yok edecek güç ve kudrete sahiptir. Bu imanı, feraseti ve cesareti Rabbimizden niyaz ediyoruz. Gün, yok edilmeye çalışılan İslam'ın izzet ve şerefini koruma günüdür. Bu bilinçle, tüm dünyanın özgürlükçü ve direnişçi insanlarını selamlıyoruz." (İLKHA)


Ağrı'da meydana gelen trafik kazasında 1 asker hayatını kaybetti

Pezeşkiyan: israil bize saldırırsa daha şiddetli karşılık veririz

HAMAS: ABD'nin suç ortaklığıyla işlenen siyonist katliamlar direnişe boyun eğdiremeyecek

Adana'da trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı

Siyonist rejimden Şam'a hava saldırısı

Çocuklar için sağlıklı beslenme çantası hazırlamanın kuralları

ABD'de Helene Kasırgası nedeniyle ölü sayısı 166 oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Makedonya Meclis Başkanı Gaşi ile görüştü

Gazze'de şehitlerin sayısı 41 bin 698'e yükseldi

Yalova'da uyuşturucu operasyonu: 29 gözaltı

Trambüs ile kamyon çarpıştı: 3 yaralı

Umut Kervanı, Mardin'de Gazze yararına kermes düzenledi

Şırnak'ta yaralı halde bulunan kuşlar tedavi altına alındı

Malatya'da zincirleme kaza: 3 yaralı

İşgal ordusu, Hizbullah'la çatışmada 7 siyonistin öldüğünü kabul etti

Malatya'da 34 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Irak'taki saldırıda 4 asker hayatını kaybetti

TEKNOFEST 2024 Adana'da başladı

Başkan Taşkın'dan asırlık çınar Mehmet dedeye anlamlı ziyaret

STK'lardan Lübnan için hemen şimdi yardım seferberliği

Diyarbakır'da 120 kilogram kubar esrar ele geçirildi

UNRWA, Gazze'de açlığın tekrar baş göstermeye başladığını duyurdu

Drift atan sürücüye 58 bin lira ceza

Balıkesir'de orman yangını

Rusya: Kursk Bölgesi’nde 300’den fazla Ukrayna askeri öldürüldü

Batman Belediyesi’nde kentsel dönüşüm planı değerlendirildi

Kuru meyve ihracatçıları Hindistan seferine çıkıyor

Dolandırıcıların 1 milyonluk vurgunu son anda engellendi

Çorum'da trafik kazası: 3 yaralı

Pezeşkiyan: siyonistler hata yaparsa daha ezici bir tepkiyle karşılaşırlar

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku