Tarih: 13.10.2024 14:33

Akşam Aç Yatan Çocuğun Vebali Bizim Boynumuzda

Facebook Twitter Linked-in

Batman’ın Sason ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı görevine Abdullah Aydemir atandı. Aydemir, Sason’a dönüşü sırasında havaalanında büyük bir coşku ile karşılandı. Yaklaşık 100 araçlık bir konvoyla ilçeye gelen Aydemir, meydanda toplanan vatandaşlara hitap etti.

Aydemir, konuşmasında şunları söyledi: “Bu saatte, gece yarısı burada bizleri yalnız bırakmadığınız için çok mutlu olduk. Sason’un her zaman devletine ve Cumhurbaşkanımıza olan sadakatiyle kendini kanıtladığını biliyoruz. Bu görevi üstlenmek büyük bir sorumluluk ve bu coşku bana bu sorumluluğun ağırlığını bir kez daha gösterdi.”
 

Konuşmasında birlik ve beraberliğin altını çizen Aydemir, tüm aşiretlerin ve kabilelerin eşit olduğunu vurguladı: “Her aşiretten, her kabileden insanlar burada. Darğani, Bidri, Şigo, Kendo, Celali, Şero fark etmez, hepiniz eşitsiniz ve kardeşimsiniz. Sason’u hak ettiği yere hep birlikte getireceğiz.”

Görevi süresince halka kapısının ve gönlünün her zaman açık olacağını belirten Aydemir, koltuk sevdalısı olmadığını ifade etti: “Bazıları koltuğunu yanında götürür, ama benim için bu makam geçicidir. Asıl önemli olan halkımızın heyecanı ve coşkusudur.”


 

Son olarak muhtarlık dönemindeki başarılarını hatırlatan Aydemir, görevde olduğu sürece gece gündüz demeden çalışacağını söyledi: “Eğer ilçemde bir çocuk akşam aç yatarsa, bunun vebali bizim boynumuzdadır. Çünkü biz iktidar partisiyiz ve bu sorumluluğun bilincindeyiz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —