Tarih: 27.10.2024 16:04

Ali Hamanei: Siyonist rejimin saldırısı ne büyütülmeli ne de küçümsenmeli

Facebook Twitter Linked-in

Ali Hamanei bu sabah, siyonist rejimin İran’a yönelik saldırısında hayatını kaybeden askerlerin aileleriyle bir araya geldi.

Hamanei, "Siyonist rejimin iki gece önceki alçak eylemi ne büyütülmeli ne de küçümsenmeli. Bu rejimin yanlış hesaplamalarına engel olunmalı. İran milletinin ve İranlı gençlerin gücü ve iradesi onlara gösterilmeli." dedi.

Hamanei ayrıca yetkililerin, siyonist rejime İran milletinin güç ve kararlılık düzeyini anlatmaları gerektiğini belirterek, yetkilileri ülkenin çıkarları doğrultusunda ne gerekiyorsa onu yapmaya çağırdı.

Toplumda psikolojik güvenliğin önemine vurgu yapan Hamanei, “Sosyal medya alanında karar vericilerin ve karar alıcıların toplumun psikolojik güvenliği konusuna dikkat etmeleri gerekmektedir. Ülkenin yetkilileri halkın psikolojik güvenliğini sağlamalıdır. Güvenliği sağlamanın yolu güçten geçiyor. Güçlü bir İran kendini savunabilir.” ifadesini kullandı.

Hamanei, bugün en vahşi savaş suçlarını işleyen siyonist rejime karşı küresel, siyasi, ekonomik ve gerekirse askeri bir koalisyon oluşturulması gerektiğini vurguladı. (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —