• BIST 100

    16096,24%-0,14
  • DOLAR

    44,32% 0,05
  • EURO

    51,46% 0,33
  • GRAM ALTIN

    6343,96% -0,97
  • Ç. ALTIN

    10685,75% -4,22

Amed Sportif Faaliyetler’de durum değerlendirmesi

24 Ağustos 2024, Cumartesi 15:05
24 Ağustos 2024, Cumartesi 15:05
Amed Sportif Faaliyetler’de durum değerlendirmesi
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Amed Sportif Faaliyetler’de durum değerlendirmesi

Amed Sportif Faaliyetler Yüksek İstişare Kurulu, kulüple ilgili tartışmalar üzerine basın açıklaması yaptı. Açıklamada, “Amed Sportif Faaliyetler eleştiri ve öz eleştiri geleneğini gözden kaçırmadan yoluna devam edecektir” denildi.
Amed Sportif Faaliyetler yönetimi ve Yüksek İstişare Kurulu üyeleri, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasında basın toplantısı düzenledi. Kurul, sosyal medyada kulüp yöneticilerini hedef alan açıklamalara yanıt verdi.
Amed Sportif Faaliyetler Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Burç Baysal yaptığı açıklamada, “Amedsporumuz 2023-2024 futbol sezonunda şampiyon olarak; uzun süreden beri hepimizin beklediği büyük bir mutluluğu yaşamamıza vesile olmuştur. Bu şampiyonluk yıllarca her türlü zorluğa ve ötekileştirmeye karşı takımın etrafında kümelenen tüm bileşenlerin ortak aklı ve karşı mücadelesiyle elde edilmiştir. Bir diğer mana da bu şampiyonluğun tarifi aynı zaman da bir hak ve adalet arayışının da bu zeminde tecelli etmesidir. YİK, Kulüp Yönetim Kurulumuz, taraftar gruplarımız, spor medyamız, kent sivil toplum örgütlerimiz, sporcularımız ve teknik ekibimiz kenetlenerek bu şampiyonluğun kazanılmasında katkı sunmuşlardır. Kulübümüz şampiyon olduktan sonra TFF 1. Lig’e iddialı girmek adına hazırlık çalışmalarını başlatmış, bir yandan transferler gerçekleştirirken öte yandan kulübümüzün tesis alt yapısını güçlendirme faaliyetlerine başlamıştır. Her yönüyle kurumsallaşmanın da adımları atılmıştır. Gerek teknik ekibin oluşturulması gerekse de futbolcu transferlerinde Amedsporumuzu bir üst lige taşıyacak bir ekip oluşturmaya gayret edilmiştir. Bu konuda çalışmalar durmaksızın ayrıca devam etmektedir. Bu mana da Yönetim Kurulu Başkan ve yönetim kurulu üyelerine, STKlarımıza, yurt içi ve yurt dışından destek olmaya çalışan iş insanlarımıza ve sponsorlarımıza, ilk maçta passolig ve kombine biletlerini alarak tribünlerimizi dolduran taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

"Uzun bir yolun henüz başındayız"
TFF 1. Lig’de oynadıkları ilk iki maçta istedikleri sonuçları elde edemediklerinin farkında olduklarını söyleyen Baysal, “Bu konuda yapılması gerekenlerle ilgili kulübümüzün bütün bileşenleriyle eksikliklerimizin bir an önce telafisinin yapılmaya çalışıldığının bilinmesini istiyoruz. Kaldı ki uzun bir yolun henüz başındayız. Sizlerin de malumu olduğu üzere Amedsporumuzun geldiği gelenek bir eleştiri ve özeleştiri geleneğidir. Bu bağlamda, şampiyonluk sezonumuzda karşılaşılan birtakım eksikliklerle ilgili olarak da gereken değerlendirmeler yapılmış ve daha çok istişare, daha çok işbirliği ve daha çok şeffaflık esas alınarak yeni sezona başlanmıştır. Kulübümüzde bütün bileşenlerimiz söz alma, öneriler geliştirme ve her türlü pozitif katkı sunma hakkına sahiptir. Bu, onların hem devredilmez bir hakları hem de kulübe ve taraftara karşı sorumluluklarıdır” diye konuştu.
Baysal son olarak şunları söyledi:
“Hal böyleyken sosyal medyada ve diğer mecralarda, kulübümüzün iletişim kanalları ve tartışma-müzakere kültürü hiçe sayılarak, kulübümüze yön vermeye çalışmak, kulüp başkan ve yöneticilerini hedef almak, kulübe zarar vermekten başka bir anlam taşımaz. Kulübümüzü görmezden gelen bu yaklaşımlar, hiçbir surette kabul edilemez. Coğrafyamızda ve dünyanın dört bir yanında Amedsporumuza gönül veren, daha adil ve daha yaşanılır bir dünya özlemi içerisinde olan bütün taraftarlarımız bilsinler ki, bu kulübün açıklayamayacağı hiçbir tasarrufu yoktur. Bütün taraftarlarımız, bu kulübe omuz verenlerin onları hiçbir zaman mahcup etmeyeceğinden emin olmalıdır.”
Ömer Faruk SEYHAN

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

info@dogununnabzi.com

Tüm okullarda yarın ilk ders: "Finansal Okuryazarlık"

Arnavutluk'ta siyasi gerilim sokaklara yansıdı: Protestocular başbakanın konutunu hedef aldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Hürmüz Boğazı'ndaki kriz nedeniyle güney limanlarımızda hareketlilik bekliyoruz

Akdağ: Dijitalleşmenin artmasıyla kumar bağımlılığı daha da artmaya başladı

Araştırmacı-Yazar Güneş: Hürmüz dünyaya 'Pürmüz' olacak

Bakan Fidan’dan telefon trafiği

Bursa’da Ramazan ayındaki gıda denetimlerinde 9 milyon TL ceza kesildi

Battalgazi Belediyesi'nden cadde ve sokaklarda temizlik çalışması

Mart yağışları Bursa barajlarına can suyu oldu

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Polat sel sonrası ihmallere dikkat çekti

İzmir'de, kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

İranlı yetkili: Trump geri adım attı, müzakere söz konusu değil

Şanlıurfa'da husumetliler arasında kavga: Bir yaralı

İzmir’de “oto kokusu” cezası iddiası tartışma konusu oldu

32 ilde FETÖ operasyonu: 41 kişi tutuklandı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit, personellerle bayramlaştı

Türkiye’nin en büyük "Engelsiz Yaşam Merkezi" Konya’da hasta kabulüne başladı

Siyonist rejimin Gazze’ye saldırılarında şehit sayısı 72 bin 263’e yükseldi

Trump yönetiminden tartışmalı hamle: ICE ajanları havalimanlarına gönderiliyor

Brent petrol sert düştü: Varil fiyatı 96,96 dolara geriledi

Darğın’ın “Seçme Metinler” Kitabı Okurlarla Buluştu

Konya LİMA’da Ramazan etkinlikleri dolu dolu geçti

Tesettür giyimin bereketi ve manevi yönüyle 56 yıllık ticaret yolculuğu

Konya’da yolcu otobüsü devrildi: 15 yaralı

Trump: İran'ın enerji altyapısına yönelik saldırıyı 5 gün erteledim

İran'dan ABD'ye "Basra Körfezi'ne mayın döşeriz" tehdidi

Siirt’te ambulans devrildi: Bir yaralı

Kurtalan’da gece yarısı ev yangını

40 meslek için Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu getirildi

İstanbul Havalimanı, Avrupa’da haftanın en yoğun havalimanı oldu

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Tüm okullarda yarın ilk ders: "Finansal Okuryazarlık"

Arnavutluk'ta siyasi gerilim sokaklara yansıdı: Protestocular başbakanın konutunu hedef aldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Hürmüz Boğazı'ndaki kriz nedeniyle güney limanlarımızda hareketlilik bekliyoruz

Akdağ: Dijitalleşmenin artmasıyla kumar bağımlılığı daha da artmaya başladı

Araştırmacı-Yazar Güneş: Hürmüz dünyaya 'Pürmüz' olacak

Bakan Fidan’dan telefon trafiği

Bursa’da Ramazan ayındaki gıda denetimlerinde 9 milyon TL ceza kesildi