Amedspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı şampiyonluk kupasını aldı

Tarih: 24.05.2023 21:10
Amedspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı şampiyonluk kupasını aldı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

Amedspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı şampiyonluk kupasını aldı

Amedspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı normal ligin ilk devresinin bitimine 1 hafta kala ligde 2. sırada tamamlayan yeşil-kırmızı takım 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerden dolayı Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından alınan karar ışığında liglerin uzun süre oynanmaması üzere ligi tescil ederek, ligi 2. sırada tamamlayan Amedspor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını 1. lige çıkmasına karar verdi.
Amedspor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı şampiyonluk Kupa töreni, Talaytepe Şeyhmus Özer Spor Tesislerinde yapıldı. Törene TFF 2. ligde mücadele eden Amedspor Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım, Yönetim Kurulu üyeleri, Amedspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüp Başkanı Cahit Alkan, Diyarbakır ASKF Başkanı Remzi Dayan, Nesreddin Kaya ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Bayram katıldı.
Amedspor Tekerlekli Sandalye Basketbol takım Başantrenörü Ramazan Deniz Kupa töreninde yaptığı açıklamada, “Sezon boyu yürekleriyle basketbol oynayan sporcularımız, analarının ak sütü gibi hak ettikleri kupayı büyük mücade sonunda Diyarbakır’a ve Amedspor taraftarlarına kazandırdıkları için hem kendim ve sporcularım adına hem de kulüp başkanımız Cahit Alkan adına büyük gurur duyduğumu ifade etmem isterim. Bu almış olduğumuz başarıyla yükseldiğimiz 1. ligde de aynı başarıları göstererek süper lige çıkarmak için ne gerekiyorsa ve mücadele ederek istediğimiz o kupayı da Diyarbakır’a getirmek için daha fazla mesai yapacağız” dedi.
Amedspor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının Şampiyonluk Kupasını ve madalyalarını, Amedspor Kulüp Başkanı Selehattin Yıldırım, Amedspor Basketbol Kulüp Başkanı ve ASKF Başkanı Remzi Dayan tarafından takdim edildi.

İklim Kanunu 14 soruda anlatıldı: Hedef, dayanıklı ve yeşil bir gelecek

Meteoroloji'den 18 il için "turuncu" ve "sarı" kodlu uyarı

DMM'den orman yangınlarıyla ilgili uyarı: Eski içerikler gündemde

Avrupa Gökyüzü Kalkanı devreye alınıyor

Şinmoe Yanardağı'nda patlama

Doğu Asya'da gerilim tırmandı

Tayland'da görevden alınan başbakanın yerine yardımcısı getirildi

Bulgaristan'da silah fabrikasında patlama: 1 ölü

Siyasiler ve STK temsilcileri "Muharrem Ayı İftar Programı"nda buluştu

Beton mikseri ile trambüs çarpıştı: 4 yaralı

İstanbul için sıcak hava uyarısı

Rusya, Afganistan İslam Emirliğini tanıyan ilk ülke oldu

Putin ile Trump Ukrayna'yı görüştü

İstanbul Silivri'de ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da hükümet karşıtları yine sokaklara çıktı

Çin Şıyan sınıfı uydusunu uzaya gönderdi

ABD'den İran'a yeni yaptırımlar

Guterres: Gazze'de son can damarları kesilmek üzere

Siyonist işgalciler Lübnan'a saldırdı

Yozgat'ta feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

Çin'de şiddetli yağış ve su baskını

Silivri'de ormanlık alanda yangın

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Dinç: Dini değerlere yönelik saldırılar karşısında sessiz kalınmamalı

İran hava sahasını yeniden kapattı

Gaziantep'te uyuşturucu ele geçirildi: 2 gözaltı

Sürekli elektrik kesintileri Aydın ailesinin hayatını tehdit ediyor

Araç tavanında yolculuk yapan şahsa ceza kesildi

Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 15 gözaltı

Okkalı: Camiler sadece yazın değil, yıl boyunca çocuklarla dolmalı

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta'dan orman yangını uyarısı

Yükleniyor