• BIST 100

    9123,71%-4,17
  • DOLAR

    39,42% 0,21
  • EURO

    45,47% -0,53
  • GRAM ALTIN

    4337,28% 1,25
  • Ç. ALTIN

    6948,48% 1,11

Antalya'da taşımalı eğitime 1 gün ara verildi

GÜNDEM 23.12.2024 23:04:32 0
Antalya

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından turuncu kodlu sağanak yağış uyarısı nedeniyle Antalya ve ilçelerinde taşımalı eğitime 1 gün ara verildiği açıklandı.

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün turuncu"kodlu yağış uyarısı üzerine kentteki taşımalı eğitime 1 gün ara verildiğini açıkladı.

Vali Şahin, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Antalya için 24 ve 25 Aralık'ta aşırı yağış odaklı turuncu ve sarı kod uyarısında bulunulduğunu belirterek, "Yarın sabah saatlerinde, Antalya'nın batı ilçelerinde Kaş, Demre ve Finike'de turuncu kodlu uyarı var ve metrekareye 51 ila 100 kilogram yağış bekleniyor. Yine yarın öğleden sonra bu yağışlar kent merkezine ve Antalya'nın doğu ilçelerine kayacak ve orada yine 100 kilograma, hatta yer yer 100 kilogramın üzerine çıkacak kadar aşırı yağışlar bekleniyor. Bu hususta gerekli tedbirleri almaları için tüm vatandaşlarımızı uyarıyoruz" dedi.

Şahin, aynı zamanda yine meteoroloji tarafından kuvvetli rüzgâr ve yer yer fırtına uyarısı yapıldığını da anımsatarak, yağmurla beraber rüzgârın bu tabloyu daha da zorlaştıracağını vurgulayarak, "Bütün ekiplerimiz, yarın sabah 06.00 saatlerinden itibaren sahada belirlediğimiz alanlarda konuşlanacağız ve tüm süreci takip edeceğiz. Ayrıca yine 1300 ve 1400 rakımın üzeri içinde bir uyarı var. Özellikle Antalya-Konya yolunun geçtiği Alacabel geçidinde yoğun kar yağışı bekleniyor. Yine bu yolu kullanacak vatandaşlarımızın kış lastikleri, zincir gibi bu durum için hazırlıklı olmaları önem arz ediyor. Bu şekilde hazırlığı olmayan araçların yola çıkmamaları çok önemli. Bölgede ortaya çıkacak olumsuzluklara karşı, özellikle okullarımızın yaşayacağı olumsuzluklara karşı taşımalı eğitime yarın tüm Antalya genelinde 1 gün ara veriyoruz. Normal okullarımızda, taşımalı eğitim yapmayan okullarımızda eğitim öğretim devam edecek." açıklamasını yaptı. (İLKHA)

Ebu Ubeyde: İran'a yapılan saldırı Filistin'in yanında durmanın bedelidir

3 arkadaş 6 gün arayla hayatını kaybetti, aynı mezarlıkta yan yana defnedildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan siyonist rejimin İran'a saldırısına tepki: Haydutluk

Mardin’deki orman yangını kontrol altına alındı

Siirt'te motosiklet kazası: Park halindeki araca çarpan sürücü yaralandı

Gazze için "Direniş Yürüyüşü" devam ediyor

Şanlıurfa'da iki otomobil çarpıştı: 7 kişi yaralandı

Seyhan ve Ceyhan'da belediye başkan vekilleri 17 Haziran'da belirlenecek

Şanlıurfa'da buğday tarlasında yangın: 170 dönüm alan kül oldu

12 bin yıllık mozaik, sanatı Bursa'da yaşatılıyor

Sıcak hava ve kısa tatil, ciğer tüketimini 25 tondan 16 tona düşürdü

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

Hizbullah: Bu saldırı, ABD'nin açık onayıyla yapıldı

TÜİK: Tavuk eti üretimi arttı, yumurta üretimi azaldı

Siyonist rejim Tebriz ve Natanz’a yeniden saldırdı

Mardin’de sulama kanalında kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı

Ürdün, işgale hava kalkanı sağlıyor

Bakan Yumaklı, Batman'da buğday hasadına katıldı

Mardin’de orman yangını: Helikopterlerle müdahale ediliyor

Batman’da Doğalgaz Kesintisi: Dört Mahalle Etkilendi

HÜDA PAR: İran'a yönelik alçakça saldırıyı lanetliyoruz

Malatya'da kanalizasyon hattı yenileniyor

Kum'da Cemkeran Mescidi'ne intikam sancağı çekildi

İran: Natanz'a yönelik siyonist saldırı, uluslararası hukukun açık ihlali

Siyonist işgalciler Mescid-i Aksa'yı kapattı, Batı Şeria'yı abluka altına aldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Siyonist rejimin İran'a saldırısı barbarlıktır

AJet, İran, Irak ve Ürdün uçuşlarını iptal etti

Türkiye'den siyonist rejimin İran saldırısına tepki: Bölgesel istikrarı sabote ediyor

Yolcu otobüsü devrildi: 3 ağır yaralı

Katar, siyonist rejimin İran'a düzenlediği saldırıyı kınadı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ