Tarih: 08.08.2024 21:15

Arslan Batman'da Yeni Yüzyıl Partisi'nin Yol Haritasını Açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, Doğunun Nabzı Gazetesi ve Bölgesel Haber Portalı’nı Ziyaret Etti. Batman’da Önemli Mesajlar Verdi ve Seçim Startını Duyurdu.

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, Doğunun Nabzı Gazetesi ve Bölgesel Haber Portalı İmtiyaz Sahibi Mehmet Salih Seyhan’ı ziyaret etti. Arslan, parti teşkilat mensuplarıyla birlikte gerçekleştirdiği bu ziyarette, çeşitli konularda önemli açıklamalarda bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Arslan, Cumhurbaşkanı olduğu  Osmanlı Teşkilatı'na ve Yeni Yüzyıl Partisi'nin hedeflerine kadar birçok konu hakkında detaylı mesajlar verdi. Kendisinin ve partisinin merak edilen yönlerine değinen Arslan, güçlü ve teşkilatlı bir yapıyla ilerlediklerini vurguladı.

Seçim Startı ve Partinin Hedefleri

Genel Başkan Mehmet Ali Arslan, 2 Şubat'ta partinin kuruluş yıl dönümünde seçim startını vereceklerini belirtti. "Belli bir plan ve program çerçevesinde ilerleyerek, sağlam temeller üzerinde güçlü bir altyapı oluşturduk," diyen Arslan, Yeni Yüzyıl Partisi'nin tüm kesimlerin partisi olacağını ve kimseyi ötekileştirmeyen, kapsayıcı bir anlayışla hareket edeceklerini söyledi.

Arslan, "Amacımız, gelişen ve değişen konjonktüre ayak uyduracak, kapsayıcı ve kucaklayıcı bir yapı inşa etmektir. Bu doğrultuda, çok profesyonel ve kendi bölgelerinde insanları kazanacak isimlerle adım adım teşkilatlanıyoruz. Şu anda birçok yerde bizi konuşuyorlar ve ilerleyen dönemlerde de adımızdan, çok daha gür bir sesle bahsettireceğiz. Tüm bunlarla birlikte, Batman'ı da önemsiyor ve tüm hemşerilerimizi bizimle birlikte ilerlemeye davet ediyoruz," ifadelerini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —