EKONOMİ 8.06.2023 11:55:26 0

ASKON’dan Cumhurbaşkanlığı yeni kabinesine tam destek

ASKON’dan Cumhurbaşkanlığı yeni kabinesine tam destek
Haberi Sesli Oku

ASKON’dan Cumhurbaşkanlığı yeni kabinesine tam destek

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Diyarbakır Şube Başkanı Avukat Mehmet İhsan Aytekin, yeni Cumhurbaşkanlığı kabinesinin Türkiye Yüzyılı hedefine ulaşmasına odaklanmış yetenekli ve liyakatlı bir kadro olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanlığı yeni kabinesinin iş adamlarına umut olduğunu belirten ASKON Başkanı Mehmet İhsan Aytekin, bu kadro ile tüm Türkiye’nin heyecanlandığını dile getirdi. Aytekin, “Yeni kabinenin Cumhuriyetin ikinci yüzyılına en güçlü şekilde başlamasını sağlayacak nitelikte isimlerden oluştuğunu belirtmek istiyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kabinenin Türkiye Yüzyılı hedefine ulaşmasına odaklanmış yetenekli ve liyakatlı bir kadro olarak görüyoruz. Özellikle ekonomi yönetimindeki yeni bakanlarımızın bugüne kadar üstlendikleri görev ve tecrübeleriyle rüştünü ispat etmiş, iş dünyasını ve reel sektörü de çok iyi bilen, Diyarbakır halkının kendilerini çok iyi tanıdığı isimlerden oluştuğunu görüyoruz. Her biri, ülkenin sorunlarına çare bulabilecek yetkinlikte isimlerdir. Yeni kabinenin ülke genelinde ve Diyarbakır ilinde sanayici, iş adamları ve halk nezdinde çok olumlu karşılamıştır. Cumhurbaşkanımızın 2002 yılından bugüne kadar da ortaya koyduğu icraatlar ve liderliği, bize ve toplumun tamamına güç ve güven vererek istikrarı sağlamaktadır. Cumhurbaşkanımıza ve kabinenin üyelerine başarılar diliyoruz” dedi.

Yahudi çeteler Filistinli köylülere saldırdı

Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 18 yaralı

Yerlikaya: Ana muhalefetin fütursuz çağrılarını keyifle izleyenlerin başında siyonist israilin gelmesi nasıl bir tezahürdür?

Ensarullah ABD uçak gemisini vurdu

İşgalci ABD Yemen’de sivillere saldırdı: 4 şehit, 2 yaralı

Rusya: Donetsk'te Razliv yerleşim yerini ele geçirdik

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Azerbaycan'da

TESK Genel Başkanı Palandöken'den boykot açıklaması

Gazze'de açlık krizi derinleşiyor

Rusya ile Kuzey Kore 4 kilometrelik köprüyle birleşiyor

Ukrayna: ABD ile nadir toprak elementleri anlaşması istişareler başladı

Batman'da trafik kazası: 7 yaralı

Boykot çağrılarına soruşturma başlatıldı

Otomobil takla atarak kaza yaptı: 1 ölü, 1 yaralı

Meteorolojiden soğuk hava ve yağış uyarısı

Bayram tatilinde emniyet kemeri takmayan 17 bin 427 sürücüye işlem

Ruffles marka cipsler için acil toplatma kararı

Haiti'de 530 mahkum firar etti

Siyonist işgalciler Şati'de sivillere saldırdı: 3 şehit

Sakarya’da uyuşturucu operasyonları: 41 tutuklama

Pakistan Cumhurbaşkanı Zerdari hastaneye kaldırıldı

Erken Teşhis Hayat Kurtarır!

Kastamonu'da feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Lübnan: israil, saldırılarıyla BMGK'nin 1701 sayılı kararını ihlal etti

Diyarbakır'da bayramlaşma etkinliği düzenlendi

Antalya açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem

İzlanda'da yanardağ alarmı

Çin'den Tayvan'ın çevresini kuşatan tatbikat

Moldova 3 Rus diplomatı sınır dışı etti

Gaziantep'te narkotik suçlardan 1494 kişi gözaltına alındı

Yükleniyor