-
BIST 100
16258,77%0,04
-
DOLAR
44,20% 0,04
-
EURO
51,13% 0,20
-
GRAM ALTIN
7096,53% -0,22
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,00
Atatürk Parkı’nda kahve & çikolata festivali: Batman Belediyesi’nden renkli bir etkinlik!
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Atatürk Parkı’nda kahve & çikolata festivali: Batman Belediyesi’nden renkli bir etkinlik!
Batman Belediyesi, kentimizin sosyal yaşamını canlandırmak ve yerel ekonomiyi desteklemek amacıyla Atatürk Parkı’nda Kahve & Çikolata Festivali düzenliyor. 19–23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek bu festival, şehre kültürel bir renk katmayı, kadın kooperatiflerine destek sağlamayı ve turizmi canlandırmayı hedefliyor. Festivalin tarihleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Turizm Haftası'na denk gelecek şekilde seçildi.
Festivalin bir parçası olarak çocuklara yönelik zengin bir etkinlik programı da sunulacak. Akıl oyunları, survivor parkuru, ilizyon gösterileri, çocuk şarkıları konseri, geleneksel çocuk hikayeleri ve tatlı-çikolata ikramları gibi etkinlikler, çocukların bayram sevincine katkıda bulunacak. Bu şenlikler, 23 Nisan’ın ruhuna uygun şekilde planlandı ve çocukların unutulmaz bir bayram geçirmesi amaçlanıyor.
Ancak, bazı basın organlarında festivalin sadece gastronomi teması üzerinden değerlendirilerek, çocuklara yönelik etkinliklerin göz ardı edilmesi ve festivalin maliyetlerinin çarpıtılması dikkat çekti. Batman Belediyesi, bu tür haberlerin yanlış algılar oluşturduğunu belirterek, festivalin amacının yalnızca gastronomi değil, aynı zamanda kültürel buluşmalar, turizm farkındalığı ve esnafın desteklenmesi olduğunu vurguladı.
Festival, Batman’ı sadece gastronomik bir merkez haline getirmeyi değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel anlamda gelişen, yaşayan bir şehir inşa etmeyi hedefliyor. Belediye, esnafın talepleri doğrultusunda bu tür etkinlikleri düzenlemeye kararlı olduğunu belirtti.
Batman Belediyesi, çocukların güldüğü, esnafın kazandığı ve turizmin desteklendiği bir şehir yaratmayı amaçlıyor. Bu festival, hemşehrilerimize unutulmaz bir deneyim sunmayı ve Batman’ı daha da canlı hale getirmeyi hedefliyor.
Çarşı ve pazarlarda bayram bereketi ve yoğunluğu yaşanıyor
Avrupa, Trump'ın yardım çağrısını neden reddetti?
Endonezya, artan riskler nedeniyle Gazze’ye asker gönderme planını erteledi
Niğde’de uyuşturucu operasyonu: 4 kişi tutuklandı
Kayseri’de 214 kilogram uyuşturucu hap ele geçirildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı
Batman'da nesli tehlike altındaki toy kuşu kameralara yansıdı
Buşehr Nükleer Santrali'ne füze saldırısı: Uluslararası Atom Ajansı'ndan uyarı
Bağımsız Gazeteciler Derneği: Bayram, mazlum coğrafyaların acısıyla karşılanıyor
Yeşilyurt'ta bayram öncesi temizlik seferberliği
Müftü Durmuş: Ramazan bir mekteptir, asıl olan sonrasını koruyabilmektir
Batman'da otel odasına narkotik baskını
Afyonkarahisar’da aranan 20 kişi yakalandı
Gaziantep'te 40 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
TÜİK dış ticaret endekslerini açıkladı: İhracat birim değeri arttı, miktar azaldı
Tarımsal girdi fiyat endeksi açıklandı: Yıllık artış yüzde 30,59
Şanlıurfa’da tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü: 3 yaralı
Siyonist rejim Lübnan'ın başkentinde bir binayı yerle bir etti
DMM dolandırıcılık mesajlarına karşı uyardı
Bakan Fidan Riyad’daki toplantıya katılacak
İran'ın misillemesi siyonist rejime zor bir gece yaşattı
Fas’ta Kadir Gecesi’nde 900 bin kişi aynı safta teravih kıldı
Bayramda köprü, otoyol ve toplu taşıma ücretsiz
İşgal rejimi Kudüs çevresinde de ibadet edilmesini engelliyor
Döviz kurlarında son durum
Altın fiyatlarında kritik eşik aşağı yönlü kırıldı
İran, Mosaad ajanını idam etti
Batı ve iç bölgelerde sağanak yağış, Marmara'da kuvvetli rüzgâr, doğuda çığ tehlikesi
Petrol yükseldi, benzine zam sınırlı yansıdı
2026'da Filistinlilere yönelik işgalci saldırıları 16 bini aştı
Yükleniyor






