Tarih: 07.10.2024 16:30

Aydın aslan caddesi’nde gece temizliği

Facebook Twitter Linked-in

Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kentin araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kapsamlı gece temizliği çalışmalarına Aydın Aslan Caddesi'nde devam edildi.

Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü özellikle kentin en işlek noktalarında gece saatlerinde kapsamlı temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Araç, yaya ve ticari faaliyetlerin yoğun olduğu Aydın Aslan Caddesi’nde yol ve kaldırımlar üfleme ve süpürge araçlarıyla temizlendikten sonra yol ve kaldırımlar yıkanarak daha hijyenik bir ortam sağlandı. Temizleme işlemi sırasında çevreye ve insan sağlığına zarar vermeyecek ürünler kullanıldı.

‘Gece temizliği her açıdan daha verimli’

Gündüz saatlerinde trafik ve yaya yoğunluğu nedeniyle temizlik işlemlerinin daha zor ve zaman alıcı olduğunu belirten Temizlik İşleri Müdürlüğü, bu tür çalışmaların gece saatlerinde yapılmasının hem halk sağlığı açısından hem de temizlik verimliliği bakımından daha uygun olduğunu ifade etti. Ekipler ayrıca, bu tür gece çalışmalarının gürültü ve rahatsızlık yaratmadan, bölge sakinlerinin günlük yaşamını etkilemeyecek şekilde gerçekleştirildiğini vurguladı. Şehir genelinde sürdürülen bu temizlik çalışmalarının sadece belirli bölgelerle sınırlı kalmadığını, farklı mahallelerde ve caddelerde de benzer şekilde çalışmaların yapıldığını açıklayan Temizlik İşleri Müdürlüğü, bu tür düzenli temizlik çalışmalarının çevreyi koruma ve halk sağlığı bakımından önemli olduğunu, bundan dolayı yurttaşların da bu çalışmalara destek vererek, çevreyi kirletmemeleri ve toplumsal duyarlılık göstermeleri çağrısında bulundu.

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —