• BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,27% -0,03
  • EURO

    44,86% -0,20
  • GRAM ALTIN

    4240,20% 0,09
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00

Ayşen Ahi güven tazeledi

GÜNDEM 31.10.2023 11:40:04 0
Ayşen Ahi güven tazeledi

Ayşen Ahi güven tazeledi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanlığına yeniden Ayşen Ahi seçildi.
Türkiye’de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla 81 ilde oluşturulan TOBB KGK’nın2023-2027 dönemi seçimleri Gaziantep Sanayi Odası(GSO) meclis salonunda gerçekleştirildi.
Seçim neticesinde TOBB Gaziantep KGK İcra Komitesi üyelerinin oy çokluğu ile mevcut başkan Ayşen Ahi, yeni dönemde de başkan olarak seçildi.
17 kişilik icra komitesinde GSO Yönetim Kurulu Üyesi Melike Yüksel ve Genel Sekreter Yusuf İzzettin İymen’in doğal üye olurken, Eda Coşan ve Burcu Topçuoğlu başkan yardımcıları olarak seçildi.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, yaptığı değerlendirmede, “Girişimci kadınlarımızın iş dünyasındaki yerinin her geçen gün daha da arttığını görmek bizleri son derece mutlu ediyor. Bu noktada TOBB Gaziantep KGK’nın büyük başarılara imza attığına bizzat şahit oluyoruz. GSO olarak kadın girişimcilerimize her zaman elimizden gelen desteği verdik. Bundan sonrada vermeye devam edeceğiz. Yeni dönem icra komitesi seçim sonuçlarının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına tekrar seçildiği için onur duyduğunu dile getiren TOBB Gaziantep KGK Başkanı Ayşen Ahi, “Kadın girişimci potansiyelini nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale gelmesi amacıyla birtakım çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz. Kadınlarımızı girişimciliğe teşvik ederek, cesaretlendirerek ve kadınlarımızdaki girişimcilik bilincini artırarak ekonomik özgürlüklerine destek olabilmeyi hedefliyoruz. Yeni dönemimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, beni bu göreve layık gören icra komitemizdeki bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.
TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler İcra Komitesi Üyeleri şu isimlerden oluştu:
Asıl üyeler: Ayşen Ahi, Eda Coşan, Burcu Topçuoğlu, Gülcan Elbir, Eda Bostan, Hilal İşsever, Özge Karadağ, Ayşan Kübra Şimşek Bozdoğan, Funda İbili Solak, Sabiha Doğan, Nurhan Anlaroğlu, Ayşegül Özkeleş, Güzide Akıncı, Feride Sevinç Suna Dinç, Doğuş Erbay.
Yedek üyeler: İslim Ağrılı Suvat, Kübra Erleblebici, Sema Baharoğlu, Gözde Yılmaz, Hatice Tuba Apa, Ela Barbaros Boyacı, Fatma Aydoğan, Nevin Özkeçeci, Seçil Kömürcü Öğücü, Zehra Deniz, Emine Yağmur, Derya Özkara Güngen, Nur Seda Güler Berk, Dürdane Sencer, Zübeyde Akkuş.

BM: israil, uluslararası gazetecilerin Gazze'ye girişini engelleyerek gerçeklerin üzerini örtüyor

AB'den siyonist rejime kısmi yaptırım sinyali

Madleen gemisi bugün Gazze'ye ulaşacak

UNICEF'ten acil çağrı: Gazze'de çocuklar yok ediliyor, derhal ateşkes ilan edilmeli

BM: "Gazze İnsani Vakfı" yardımları savaş aracı olarak kullanıyor

Sivas'ta KKKA nedeniyle ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi

Yahudiler ekini ve nesli ifsad etmeyi sürdürüyor

Kurbanlık hayvanların derisini satmak caiz mi?

Han Yunus ve Refah'ta bu sabah 17 şehit

İşgalcinin yeni oyunu: Gazze'de yerel çetelerle direnişi parçalama taktikleri

Gazze'de adım adım işgal: Kuzeyde zorunlu göç emri

Meteorolojiden 10 kente sağanak uyarısı

Uluslararası Çalışma Örgütü'nden tarihi karar: Filistin'e "gözlemci devlet" statüsü verildi

Ebu Ubeyde: Daha fazla tabut karşılamaya hazırlanın

Gazze'de direniş: Siyonist rejim 4 askerinin öldürüldüğünü, 17'sinin yaralandığını kabul etti

Siyonist rejim El-Cezire'nin Ramallah bürosunu kapattı

Kurban Bayramı'nda katliam: Siyonist rejim Gazze'de 31 Filistinliyi şehit etti

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı

İzmir açıklarında 18 düzensiz göçmen yakalandı

Rusya: Sumi ve Donetsk bölgelerinde 7 yerleşim yerini ele geçirdik

Kırklareli'nde zincirleme kaza: 1 ölü, 3 yaralı

“Özgürlük Gemisi” Gazze'ye doğru yoluna devam ediyor

ABD ile Çin arasında yeni ticaret görüşmesi

Şili'de 6,4 büyüklüğünde deprem

Polonya, ABD'den helikopteri alımını erteledi

Diyarbakır'daki bina yangını soruşturmasında yeni gelişme

Balata yangını sonucu çekici kullanılamaz hale geldi

Lastiği patlayan otomobil kaza yaptı: 1 ölü, 6 yaralı

Rusya'dan Kiev'e İHA saldırısı

Asya Pasifik’te Tayvan ile Çin arasında gerilim

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ