• BIST 100

    10565,74%-0,59
  • DOLAR

    42,17% -0,01
  • EURO

    49,02% -0,28
  • GRAM ALTIN

    5558,99% -1,71
  • Ç. ALTIN

    9196,59% -3,17

Bağlarbaşı doğalgaza kavuşuyor

12 Ekim 2022, Çarşamba 17:35
12 Ekim 2022, Çarşamba 17:35
Bağlarbaşı doğalgaza kavuşuyor
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Bağlarbaşı doğalgaza kavuşuyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın AKSA Doğalgaz yetkilileri ile yapılan görüşmeler sonucu 3 mahalle için verdiği doğalgaz müjdesinde çalışmalar başladı.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın sözünü verdiği doğalgaz çalışmaları başladı. Canpolat, geçtiğimiz günlerde doğalgaz çalışmalarını görüşmek üzere AKSA Doğalgaz yetkilileri ile bir araya geldi. İlçede doğalgazın ulaşmadığı mahalle kalmaması adına göreve geldiği ilk günden bu yana çalışmalarını sürdüren Başkan Mehmet Canpolat, merkez mahalle muhtarlarıyla birlikte AKSA Doğalgaz Şanlıurfa Müdürü Muhammed Nezih Ural ve teknik ekibiyle görüştü. Haliliye’de devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi alan Canpolat, 3 mahallenin doğalgaza kavuşacağını müjdeledi. Canpolat’ın müjdesini verdiği doğalgaz çalışmaları, bugün Bağlarbaşı, Yavuz Selim ve Süleymaniye Mahallelerinde başladı. Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin ve meclis üyelerinin eşlik ettiği ziyarette Canpolat, doğalgazda ilk kazı çalışmalarının başlayacağı mahalleleri inceledi. Burada teknik ekiple bir araya gelen Canpolat, ilk kazı çalışmalarının startını verdi.
Söz verdikleri gibi doğalgaz için çalışmaların başladığını belirten Canpolat, “Vatandaşlarımızın tercihi ve isteği, bizim için projelere dönüşüyor” dedi.
Canpolat, Bağlarbaşı Mahallesinde saha gezisinde yaptığı açıklamada, “İlçemizin merkez mahallelerinden Bağlarbaşı, Yavuz Selim ve Süleymaniye Mahallelerimizle ilgili doğalgaz çalışması başlatmıştık. Buradaki vatandaşlarımız muhtarımız üzerinden hem ön abonelik işlemlerini tamamlamışlardı, hem de yaptığımız görüşmeler sonucunda bu mahallelerimize doğalgaz getireceğimizin sözünü verdik. Bununla ilgili Meclisimizden karar aldık. Bu mahiyette AKSA Doğalgaz firması ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde bu yıl itibariyle Bağlarbaşı Mahallemizde de bir ilk olacak, doğalgazda ilk kazmayı vurmuş olacağız. Burada inşallah önümüzdeki dönemde de devam edecek şekilde mahallemizin tamamı doğalgaza kavuşacak. Haliliye merkezle ilgili 32 mahallemizin tamamında doğalgaz olmuş olacak. Vatandaşlarımız konforlu bir yaşam sürsün diye Haliliye Belediyesi olarak tüm müdürlüklerimizle var gücümüzle çalışıyoruz. Mahallemize hayırlı, uğurlu olsun diyorum” ifadelerini kullandı.
Mahalle muhtarları ise taleplerinin karşılık bulduğunu ifade ederek, mahalle sakinleri adına Canpolat ve ekibine teşekkürlerini iletti.
[gallery ids=',49398,49399,49400']

Batman’da evde çıkan yangın kısa sürede söndürüldü

BM Raportörü Albanese: Ateşkese rağmen Gazze'deki soykırım devam ediyor

Parmağa sıkışan yüzük itfaiye ekiplerince çıkarıldı

HAMAS: Gazze'de alıkonulan 1468 Filistinlinin isminin yer aldığı listeyi teslim aldık

Filipinler'de halk yolsuzluğa karşı sokağa döküldü

Ukrayna ile Rusya arasında esir takası yeniden başlıyor

Malatya'da TOKİ şantiye alanında konteyner yangını

Et ve Süt Kurumu'ndan et ithalatına ilişkin iddialarla yalanlama

Rusya'dan Belçika'ya “ağır misilleme” uyarısı

Batman'da patlayan su boruları nedeniyle tonlarca içme suyunun ziyan olması tepkilere yol açıyor

Hudut hattında 68 kilo 852 gram uyuşturucu ele geçirildi

Ukrayna ve Yunanistan'dan gaz anlaşması

Hindistan'da taş ocağında göçük: 1 ölü, 15 kayıp

Çin'e ait bombardıman uçakları Güney Çin Denizi'nde devriye uçuşu yaptı

Kongo'da sağlık merkezine silahlı saldırı: 20 ölü

Park halindeki otomobil alev aldı

Gazze’de ateşkese rağmen can kayıpları artıyor: Son 72 saatte 17 şehit

Güneydoğu'da 10 ayda 2,9 milyar dolarlık hububat ihracatı yapıldı

Siirt’te karayoluna çok sayıda kaya düştü: Facianın eşiğinden dönüldü

Kubbe Dağı beyaza büründü

Asırlara meydan okuyan kalaycı ustası Deveci, 4'üncü kuşak olarak sanatını devam ettiriyor

Gaziantep'te 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

İşgalciler, Filistinlilere ait 135 zeytin ağacını kökünden söktü

Siirt’te kar yağışı etkili oldu: Mahsur kalan araçlar kurtarıldı

Muğla’da orman yangını

Bakan Tekin'den Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret

Siirt’te kayganlaşan yolda otomobil devrildi: 1 yaralı

HÜDA PAR Cizre İlçe Başkanı Gözüngül: Cizre halkı hizmet beklerken çileye mahkûm edildi

Güven kaybı siyonistleri göçe zorluyor: On binler işgal topraklarından ayrıldı

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Emiroğlu, muhtarlarla bir araya geldi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Batman’da evde çıkan yangın kısa sürede söndürüldü

BM Raportörü Albanese: Ateşkese rağmen Gazze'deki soykırım devam ediyor

Parmağa sıkışan yüzük itfaiye ekiplerince çıkarıldı

HAMAS: Gazze'de alıkonulan 1468 Filistinlinin isminin yer aldığı listeyi teslim aldık

Filipinler'de halk yolsuzluğa karşı sokağa döküldü

Ukrayna ile Rusya arasında esir takası yeniden başlıyor

Malatya'da TOKİ şantiye alanında konteyner yangını