• BIST 100

    9396,02%1,40
  • DOLAR

    38,04% -0,23
  • EURO

    43,49% -0,35
  • GRAM ALTIN

    4036,40% -1,51
  • Ç. ALTIN

    6569,86% -0,17

Bakan Göktaş, Cudi’nin yıldız kızları ile söyleşi yaptı

GÜNDEM 20.04.2024 18:20:09 0
Bakan Göktaş, Cudi’nin yıldız kızları ile söyleşi yaptı

Bakan Göktaş, Cudi’nin yıldız kızları ile söyleşi yaptı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Şırnak Belediyesi Dengbej Evi’nde Cudi’nin yıldız kızları ile söyleşi yaptı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Şırnak’a geldi. Bakan Göktaş, Şırnak Belediyesi Dengbej Evi’nde spor grubu Cudi’nin yıldız kızları ile bir araya geldi. Bakan Göktaş, söyleşi programında öğrencilerin talep ve isteklerini dinledi. Bakan Göktaş, “Her biriniz alanında pırıl pırıl yetişmiş azimli, başarılı bin bir zorlukla karşılaşmış olmanıza rağmen, sporla, sanatla farklı dallar ile TÜBİTAK’ta, yarışmalarla farklı alanlarda her biriniz çaba sarf ettiniz ve zorluğa rağmen her biriniz bu başarıları elde ettiniz. İnanmak başarının yarısıdır. Sizler inandığınız için kulüplerimiz başarıyor. Sizler inandığınız için Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonu olabiliyorsunuz. Ben burada asla pes etmeyen bir gençlik görüyorum” dedi.
Kızlara ailelerinin, mahallelerinin, şehirlerinin ve ülkelerinin gurur kaynağı olduğunu dile getiren Bakan Göktaş, “Başarılı kadın olmak için, her zaman isim sahibi olmak gerekmiyor. Bir yerden başlayıp mücadele ettikçe yaptığımız işin aslında ne kadar kıymetli olduğunu ortaya çıkarıyorsunuz. Devletimiz buraya çok güzel bir spor okulu kurmuş, buraya çok güzel imkan sağlamış. Bu spor okulu sayesinde bir çok dalda çok başarılı çocuklarımız çıkmış. Bizde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak çocuklarımıza her türlü desteği sağlıyoruz. Bu ülkenin başarısı kadınlar ve kız çocukları ile mümkündür. Şırnak Valiliğimiz üzerinden, spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunacağız. Bizde devlet olarak çocukların okullaşmasına yönelik sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte çok güzel adımlar attık. Şuan aranızda ileride ülkenin başarılı sporcuları, bilim insanında, sanatçına bu salondan çıkacağına inanıyorum. Asla pes etmeyin. Bu sizin hayat felsefeniz olsun” diye konuştu.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ziyaretlerin ardından Şırnak’tan ayrıldı.

Lübnan’da işgal saldırısı: Bir şehit

Yeni Yüzyıl Partisi: Türkiye Siyasetinde Yeni Bir Nefes

Kollarını kaybeden Filistinli çocuğun fotoğrafı dünyada birinci oldu

Adıyaman'da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

İpsala Sınır Kapısı'nda 17 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

ABD’den Yemen’deki bya yaptırım

Porto Riko karanlığa gömüldü

Siyonizme karşı cesaret ödüllerine layık görülenler: İşgal rejimi gerçeklerin ortaya çıkmasından çok korkuyor

Suudi Arabistan Savunma Bakanı Al Suud Tahran’da

Merdivenler herkes için yararlı değil 

Umut Kervanı Doğubayazıt'ta ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzattı

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Özgür Özel’e sert tepki: Kaos dilinin temsilcisi oldu

Kolombiya'da sarıhumma alarmı

Diyarbakır Mevlid-i Nebi etkinliği atmosferine girdi

Malatya'da "Türkiye'nin Siyasi ve İktisadi Dönüşümünde Özal” Konferansı düzenlendi

Avustralya’da helikopter kazası: 2 yaralı

Vali Yavuz, İpekyolu Kariyer Fuarı açılış programına katıldı

Filistin destekçisi Rumeysa Öztürk'e destek için çevrim içi form açıldı

Psikolog Sayar: Yapay zeka öğretmen değil, öğrenme aracı olmalı

Siirt’te doktorlar, katledilen meslektaşları için toplandı

Siirt'te tandırdan sıçrayan kıvılcım tekstil atölyesinde yangına yol açtı

Bugünün tohumlarını eken şehid: Abdülaziz Rantisi

Vitaminleri doğru almazsanız faydadan çok zararı olabilir!

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan adam hayatını kaybetti

Merkez Bsı’ndan 350 baz puanlık artış

Adana'da kayıp çocuktan acı haber

Batman’da tek katlı evde çıkan yangında maddi hasar meydana geldi

Nasıroğlu: “Silvan Su Tüneli, Bölgeye Umut ve Bereket Getirecek”

Hafızlık yarışmasında bölge birincisi Bursa oldu

Bağlar esnafından takdir toplayan Mevlid-i Nebi kampanyası

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ