• BIST 100

    9430,58%-0,47
  • DOLAR

    39,03% 0,29
  • EURO

    44,24% 0,45
  • GRAM ALTIN

    4178,19% 1,34
  • Ç. ALTIN

    6643,34% 0,00

Bakan Soylu: “Biz kendi gücümüzle dinamiklerimizle adımlarımızı atarken, Kılıçdaroğlu da elin adamına diz çökmekle meşgul”

GÜNDEM 6.11.2022 16:25:02 0
Bakan Soylu: “Biz kendi gücümüzle dinamiklerimizle adımlarımızı atarken, Kılıçdaroğlu da elin adamına diz çökmekle meşgul”

Bakan Soylu: “Biz kendi gücümüzle dinamiklerimizle adımlarımızı atarken, Kılıçdaroğlu da elin adamına diz çökmekle meşgul”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Biz kendi gücümüzle dinamiklerimizle adımlarımızı atarken Kılıçdaroğlu da elin adamına diz çökmekle meşgul. İftira atmakla meşgul. Türk Silahlı Kuvvetlerini kimyasal gaz kullandı diye iftira atanlara kuyruk olmakla meşgul” dedi.
AK Parti Teşkilat Akademisi Eğitim Programı, “Türkiye Yüzyılı” konseptiyle Şırnak’ta gerçekleştirildi. AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığınca Şırnak’ta düzenlenen eğitimlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Türkiye Yüzyılı” konulu konuşma gerçekleştirdi.
'Ne kadar güç odağı varsa, ne kadar küresel güç, para varsa, hepsini bildikleri ve ve gördüklerini' belirten Bakan Soylu, “Bizim coğrafyamızda, bizim ülkemizde elleri emelleri bitmeyen hesapları, tezgahları, pazarlıkları ve gelecek planları vardır. Ya darbe yaptıracaklardır, ya iç savaş çıkaracaklar, ya terör yaptıracaklar, yerel silahlı gruplar oluşturacaklar, bunlara para ve silah verecekler, onların yanında uyuşturucu rotaları oluşturacaklar, bir şekilde bu coğrafyadaki oyunlarını sürdürecekler” dedi.

'O video, Türkiye’nin geleceğini bunlara teslim edersek, meydanı boş bırakırsak, ne olacağın provasıdır'
Bakan Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerine cevap vererek, “Bugün Kemal Kılıçdaroğlu İngiltere’den video çekip, size para buldum diyor ya. İşte o video, Türkiye’nin geleceğini bunlara teslim edersek, meydanı boş bırakırsak, ne olacağın provasıdır. Anlıyoruz ki, yine eski şeyleri yaşayacağız. Yine Avrupa’ya borç isteme heyetleri gönderecekler. Yine IMF’yi başımıza bela edecekler. Bu ülkeyi faiz lobilerine peşkeş çekecekler. Yine üretim tesislerimiz kapanacak. Savunma sistemimizde çalışan evlatlarımızın önünü kesecekler. Çünkü CHP’nin vizyonunu bilemiyoruz. Bu millet güvenmemektir. Sağdan soldan para dilenmektir. Küresel efendilerine biat etmektir, el açmaktır. İşte o videoda hep beraber bunun ifadesidir” diye konuştu.
Avrupa’nın enerji ile ilgili bu yılı geçirecek kapasiteye sahip olmadığını belirten Bakan Soylu, “Avrupa ülkelerinin planları ne oldu? Sizlerin 50 yıllık, 100 yıllık planlarınız, enerjiniz. Bu yılı geçirecek enerjiye, kapasiteye, akla sahip değilsiniz. Ancak bir şey yaparsınız, CHP de olduğu gibi, HDP de olduğu gibi Avrupa’da, Amerika’da gibi yıkmayı biliyorlar, insanlara bir faydaları yok. Ama bizim değerlerimiz onlardan farklıdır. Bir siyasetçi ne yapar, ülkesini başka yere pazarlamaz. Dünyadan parmak sallayanlara gücümüzü gösterir. Siyasetçi ne yapar, açılmayan kömür ocaklarını terörden arındırıp, halkının hizmetine açar. Siyaset ne yapar, Şırnak’ın Gabar Dağı’nda, nasıl petrol bulunabileceğini bütün dünyaya gösterir. Siyaset ne yapar, Karadeniz’de doğalgaz bulur” şeklinde konuştu.

“HDP de PKK da Amerika’nın maşasıdır”
“Türkiye Yüzyılı altyapısını Erdoğan, AK Parti ve Cumhur ittifakı yaptı” diyen Bakan Soylu, sözlerine şöyle devam etti:
“Sadece Türkiye yüzyılın altyapısını değil, 20. yüzyılda bizi korkuttukları için, ürküttükleri için, açıklarınızı kapattı AK Parti. Türkiye’nin yüzyılı altyapısını yollarımız, barajlarımızla, hastanelerimizle, havalimanlarını ve üniversitelerini yapan bir Türkiye var. HDP de PKK da Amerika’nın maşasıdır. Bunu net söylüyorum, Avrupa’nın oyuncağıdır. Bunu net ve açık bir şekilde söylüyorum. Utanmadan, arlanmadan, LGBT denilen cibiliyetsizlik kavramını bu kadar memlekete sokmaya çalışan bir anlayışın karşılığıdır HDP. İnsanları başka bir tarafa evirilebilmek için talimatlınmış bir terör örgütü var.”

“İki yüzlü değil, beş yüzlü bir Kılıçdaroğlu ile karşı karşıyayız”
“Biz kendi gücümüzle dinamiklerimizle adımlarımızı atarken Kılıçdaroğlu da elin adamına diz çökmekle meşgul” sözleriyle eleştiren Bakan Soylu, “İftira atmakla meşgul. Türk Silahlı Kuvvetlerini kimyasal gaz kullandı diye iftira atanlara kuyruk olmakla meşgul. Bu ülkenin jandarmasını, emniyetini, uyuşturucu kaçakçılığı ile cari açığı kapatmak için yapmakla, iftira atmakla meşgul. Yazıklar olsun. Kendi devletine bu kadar düşman. Kendi milletine bu kadar düşman. Ama İngiltere’deki faizcilere laf söylerken iyi, onların ayağına giderken iltifat ederken yine iyi. İkiyüzlü değil, beş yüzlü bir Kılıçdaroğlu ile karşı karşıyayız” ifadelerinde bulundu.
Şırnak’ta bir otelde düzenlenen “Türkiye Yüzyılı” eğitim programına, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
[gallery ids=',57291,57292,57293,57294']

Microsoft, e-postalarda "Filistin", "Gazze" ve "soykırım" kelimelerini yasakladı

Hasankeyf'te kuraklık zararı tespit çalışması yapıldı

Fıstık üreticileri sorunlarını ve taleplerini Bakanlığa iletti

Batman Belediyesi’nden çevre dostu hamle: atık pil kampanyası devam ediyor

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Eşin: Linet'in konseri halkın tepkisiyle iptal edildi

Dicle Elektrik enerji altyapısını geleceğe taşıyor

Ülke genelinde sağanak ve toz taşınımı uyarısı

Çiftçi Dalçın Tek: Tarım dışa bağımlı hale geldi, yerli üretim desteklenmeli

Emniyet ve TSK'da FETÖ operasyonu: 72 gözaltı kararı

Altın fiyatları güne yükselişle başladı

Döviz kurlarında son durum

4 ilde eş zamanlı dolandırıcılık operasyonu: 1,7 milyar TL'lik hesap hareketi tespit edildi

HÜDA PAR’dan Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı’ya ziyaret

İBB'ye 4. dalga yolsuzluk operasyonu: Üst düzey isimler gözaltında

Elias Rodriguez'e birinci derece cinayet suçlaması

ABD'den Sudan'a kimyasal silah yaptırımı: Hartum'dan siyasi şantaj suçlaması

Netanyahu'dan Batılı liderlere suçlama: HAMAS'a israili yok etme umudu veriyorlar

Gazze'de 24 saatte 85 şehit: Siyonist soykırım sürüyor

Ensarullah'tan siyonist rejime 24 saatte 3 füze

Meksika’da dizel tesisinde patlama

BM: Gazze'de aileler hala yüksek kıtlık riskiyle karşı karşıya

ABD’de uçak kazası: 2 ölü, 8 yaralı

HÜDA PAR heyeti Bitlis'te temaslarda bulundu

Zelenski'den esir takası açıklaması

Kuzey Kore seyir füzesi fırlattı

Finlandiya'dan Rusya sınırında alarm

Alman askerleri Litvanya'ya konuşlandı

BM: Gazze'de zorla yerinden edilmeler devam ediyor

Siirt’te 4. yöresel yemek yarışması düzenlendi

Putin'den Ukrayna sınırında tampon bölge talimatı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ