• BIST 100

    9757,14%-0,01
  • DOLAR

    34,09% 0,03
  • EURO

    37,96% 0,18
  • GRAM ALTIN

    2823,86% 0,28
  • Ç. ALTIN

    4585,83% 0,18

’’Başarı grafiğimizi sürdürüyoruz’’

GÜNDEM 10.04.2023 10:15:03 0
’’Başarı grafiğimizi sürdürüyoruz’’

’’Başarı grafiğimizi sürdürüyoruz’’

Bölgesinde gerçekleştirdikleri yatırımlarla her geçen gün büyük ivme kazanan Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği, başarı grafiğine her geçen gün bir yenisini ekliyor. Babasından devraldığı bayrağı bir adım ileri taşıyan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Burak Nur, hayallerinin yüksek olduğunu belirterek bölgede ses getiren çalışmalara imza attıklarını kaydetti.
Önceki yıllara nazaran otobüs firmalarının daha güçlendiğini ve insana değer katan bir anlayışla çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Burak Nur, son model otobüslerle yolcuların konforun tadını çıkardıklarına dikkat çekti. Yıllardır Şırnak’ın Cizre ilçesinden tüm Türkiye’ye ve Kuzey Irak Bölgesine yolcu taşıdıklarını kaydeden Burak Nur, sorumluluklarının farkında olduklarını ifade ederek, inanç ve azimle her geçen gün bir önceki yıla oranla daha çok mesafe kat ettiklerini söyledi. 2022 yılında hedefledikleri yatırımların bir bir hayat bulduğunu bundan dolayı da mutlu olduklarını vurgulayan Burak Nur, bu yıl içerisinde 10 adet 2023 model Tourismo otobüsleri filolarına dahil ettiklerini bildirdi. Her şeyden önce müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirten Burak Nur, hiçbir zaman bundan ödün vermeyeceklerinin altını çizdi.

’’Yatırımlarımız devam edecek’’
Önce pandemi sonrasında gelen büyük Kahramanmaraş merkezli depremlerin ülke ekonomisini iyiden iyiye etkilediğini kaydeden Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Nur, her şeye rağmen yatırımları sürdüreceklerini söyledi. Pandemi döneminde otobüs firmalarının ayakta kalmak adına büyük zorluklar çektiğini, 6 Şubatta meydana gelen depremlerin ardından da ekonomik olarak sıkıntıların baş gösterdiğini anlatan Burak Nur, istikrarlı bir şekilde planlamalarının devam edeceğine vurgu yaptı.

Özlem Cizre Nuh Türkiye yollarında
Firmalarının Türkiye’nin hemen hemen her bölgesine sefer düzenlediğini kaydeden Burak Nur, yeni rotalara doğru bu yıl içerisinde yol alacaklarını söyledi. Ankara, İstanbul başta olmak üzere, Mersin, Gaziantep, Diyarbakır, Antalya, Trabzon, Iğdır, Elazığ, Ordu, Samsun, Kayseri, Mardin, Çorum, Şanlıurfa ve Adana gibi illere seferler düzenlediklerini belirten Burak Nur, gerek ülke sathında gerekse Kuzey Irak Bölgesi’ndeki seferlerin günü birlik artarak devam ettiğini söyledi. Firmalarında çalışan kaptanların 20 yıldan fazla yol deneyimlerinin olduğunu aktaran Nur, hem kaptanların hem de muavinlerin ehliyet ve liyakat sahibi olduklarının altını çizdi.

’’Zümrüt Turizm de sefere hazırlanıyor’’
Yıllardır bölgede etkinliğini sürdüren Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği Türkiye yollarında seyrederken, Cizre Zümrüt Turizm de farklı rotalara doğru yol alacak. Yeni kurulan firma Zümrüt Turizm 10 Nisanda ilk seferlerine başlayacak. Burak Nur ve Serdar Uzun ortaklığıyla kurulan firma hedeflerine emin adımlarla yürüyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Zümrüt Turizm bünyesinde son model konforlu araçlar bulunuyor.

’’Duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz’’
Firma olarak her geçen gün farklı bir güzelliği müşterilerine sunmanın mutluluğun yaşadıklarını belirten Burak Nur, bu duruşlarından asla taviz vermeyeceklerini kaydetti. Filolarına dahil ettikleri son model otobüslerin hem bölge hem de ülke insanlarına hayırlı olmasını dileyen Burak Nur, yılın ikinci yarısında yeni müjdelerle kamuoyunun karşısına çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Hizbullah, siyonist rejimin askeri karargâhını vurdu: Ölü ve yaralılar var

Muğla'da 19'u çocuk 51 düzensiz göçmen kurtarıldı

Çanakkale'de 9'u çocuk 25 düzensiz göçmen yakalandı

MİT, PKK Gara sorulusunu öldürdüğünü duyurdu

Afganistan'da trafik kazası: 9 ölü

ÖZYES sonuçları açıklandı

Şırnak Valiliğine Birol Ekici atandı

Mersin'de uyuşturucu operasyonu: 12 tutuklama

Putin, Batı'dan gıda ithalat yasağını 2 yıl uzattı

Şanlıurfa’da 3 bin hasta ERCP yöntemi ile sağlığına kavuştu

Battalgazi Belediyesi Sanat Atölyesi Öğrencileri başarı sağladı

Malatya'da tarihi eser ve uyuşturucu operasyonu

Tarım işçileri: Alım gücümüz kalmadı

Şanlıurfa'da narkotik operasyonları

Mardin’de firari şahıs yakalandı

AK Parti'den 3 ilçe başkanı görevlerinden ayrıldı

Fed kararı sonrası altında rekor yükseliş

Sudan'daki kolera salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 335'e yükseldi

Şanlıurfa’da akraba aileler arasında silahlı kavga: Bir ölü

Irak'ın kuzeyinde 24 hedefe hava operasyonu düzenlendi

Batman'da eve uyuşturucu baskını yapıldı

Türkmenistan'dan Afganistan'a 1,5 milyar dolarlık yatırım

İstanbul'da organize suç örgütüne operasyon: 6 tutuklama

Merkez Bsı faiz kararını bugün açıklayacak

İstanbul'da bulunan el bombalarıyla ilgili 8 şüpheli tutuklandı

16 ilin valisi değişti

Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem

Terör rejiminin son 24 saatte Gazze'de düzenlediği saldırılarda 34 kişi şehit oldu

Myanmar''da Yagi Tayfunu nedeniyle ölü sayısı 268'e yükseldi

Valiler kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku