• BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,81% 0,10
  • EURO

    46,90% 0,33
  • GRAM ALTIN

    4274,45% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Başkan Beyazgül mevsimlik tarım işçilerini evlerinde ziyaret etti

03 Şubat 2023, Cuma 02:10
01 Ocak 0001, Pazartesi 12:00
Başkan Beyazgül mevsimlik tarım işçilerini evlerinde ziyaret etti
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Başkan Beyazgül mevsimlik tarım işçilerini evlerinde ziyaret etti

Şanlıurfa’dan Konya’nın Ereğli ilçesine mevsimlik tarım işçisi olarak giden aileleri çalıştıkları yerde tarlada ziyaret ederek bir ilki gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, aileleri Şanlıurfa’daki hanelerinde de ziyaret ederek her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini kaydetti.
“Nerede bir hemşehrimiz varsa biz oradayız” diyerek Geçtiğimiz Haziran ayında Konya’nın Ereğli ilçesine mevsimlik tarım işçisi olarak giden aileleri tarlada ziyaret eden ve bu anlamda bir ilki gerçekleştiren Beyazgül, bu kez de Şanlıurfalı tarım işçisi ailenin evlerine misafir oldu. Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Beyazgül, Konya Ereğli’de ziyaret ettiği tarım işçisi aileyi bu kez de hanelerinde ziyaret etti. Başkan Beyazgül’ü karşılayan kadınlar zılgıtlarla, çocuklar ise alkışlarla karşıladılar. Haliliye ilçesine bağlı Mamuca Mahallesine giderek mahalle sakinlerini ve yaz mevsiminde tarım işçisi olarak Türkiye’nin farklı noktalarına çalışmaya giden ailelerle bir araya gelen Başkan Beyazgül, “Söz verdiğimiz gibi ailelerimizin evlerine de misafir olduk” dedi.
Kendisini karşılayan çocukları oyuncaklara oyuncak hediye eden Beyazgül ailelerle de yakından ilgilenerek herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. İhtiyaçların giderilmesi yönünde ilgili daire başkanına talimat veren Başkan Beyazgül ailelere her zaman yanınızdayız mesajı verdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin her zaman mevsimlik işçilerin yanında olduğunu aktaran Beyazgül, “Şanlıurfalı mevsimlik tarım işçisi ailelerimizi daha önce Konya Ereğli’de işlerinin başında ziyaret ettik. Orada bizleri gönüllerine, bağırlarına bastılar. Misafir ettiler çok güzel karşıladılar. Onlar bizim parçamızdır. Şanlıurfa’yı oraya taşımışlardı. Şanlıurfa’nın sevgisini de oraya taşımışlardı. Orada evimiz gibi oturduk. Bu insanlar gönlü geniş, sofrası geniş insanlardır. Hepsi bizim bacılarımız ve kardeşlerimizdir. Ailelerimizi burada evlerinde de ziyaret ettik. Birkaç gün evvel mevsimlik tarım işçilerimizin sorunlarını görüşerek ihtiyaçlarının neler olduğuna dair tespitinin çalışmasını yaptık. Arkadaşlarımızı görevlendirerek oradaki yaşam standartlarının daha da iyileştirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz elinden geleni yapacak. Geldik evlerine misafir olduk. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Bizi her zamanki gibi çok güzel bir şekilde karşıladılar. Vatandaşlarımızın yanında kendi evimizdeymiş gibi hissediyoruz. İnşallah hep birlikte Şanlıurfa için hayırlı işleri yapmayı Allah bizlere nasip etsin” diye konuştu.
[gallery ids=',84913,84914,84915,84916,84917']

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, orman yangınlarının sönmesi için dua etti

Bursa'daki orman yangınında 20 dönüm zarar gördü

Konya'da zincirleme kaza: 7 yaralandı

Doğu bölgelerde kuvvetli yağış ve rüzgar bekleniyor

Sapanca Gölü'nde mahsur kalan 17 kişi kurtarıldı

İletişim Başkanlığından orman yangınlarıyla mücadeleye ilişkin açıklama

“Ümmetin Kerbelası Gazze” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti

Elon Musk, Amerikan Partisi'ni kurduğunu duyurdu

İş makinesinin altında kalan operatör hayatını kaybetti

Şanlıurfa’da “Çağın Kerbelası: Gazze” temalı program gerçekleştirildi

Şanlıurfa’da motosiklet kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Ayetullah Hamanei, 'Aşura Gecesi' merasimine katıldı

Siyonist işgalciler Han Yunus'ta çadırları hedef aldı: 4 çocuk şehit

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tutuklandı

ABD'de sel felaketi: 27 ölü, 27 kayıp

İngiltere Dışişleri Bakan Lammy Şam'da

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

HÜDA PAR'dan yangında zarar gören esnafa ziyaret

Şırnak'ta Hz. Nuh'u anma programı binlerce kişinin katılımı ile Cudi Dağı'nda gerçekleştirildi

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Başbağlar şehitleri ümmetin onurudur, izzetidir

Teşhirciliğin son bulması için Saraçhane'de toplandılar

HAMAS: israil, ateşkes süreci devam etmesine rağmen Gazze'de soykırıma devam ediyor

Bakan Göktaş: Aileyi güçlendirmek için önemli adımlar attık

Fransız polisinden göçmen botuna insanlık dışı müdahale

Balıkesir'de feci kaza: 6 yaralı

Suriye Lazkiye'de orman yangını

Çanakkale Bozcaada'da 3.9 büyüklüğünde deprem

Mardin’de akaryakıt yüklü tankerin dorsesi düştü

Rusya'da askeri havaalanına saldırı düzenlendi

Malatya'da otomobil dereye uçtu: 2 yaralı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, orman yangınlarının sönmesi için dua etti

Bursa'daki orman yangınında 20 dönüm zarar gördü

Konya'da zincirleme kaza: 7 yaralandı

Doğu bölgelerde kuvvetli yağış ve rüzgar bekleniyor

Sapanca Gölü'nde mahsur kalan 17 kişi kurtarıldı

İletişim Başkanlığından orman yangınlarıyla mücadeleye ilişkin açıklama

“Ümmetin Kerbelası Gazze” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti