• BIST 100

    16088,00%-1,23
  • DOLAR

    44,16% 0,22
  • EURO

    50,49% -0,78
  • GRAM ALTIN

    7134,90% -0,98
  • Ç. ALTIN

    11685,77% -0,65

Başkan Canpolat: “Hep birlikte hizmet etmeye gayret edeceğiz”

11 Şubat 2024, Pazar 11:50
11 Şubat 2024, Pazar 11:50
Başkan Canpolat: “Hep birlikte hizmet etmeye gayret edeceğiz”
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Başkan Canpolat: “Hep birlikte hizmet etmeye gayret edeceğiz”

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri öncesi ilk ziyaretini Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şubesine gerçekleştirdi. Başkan Canpolat, “Hep birlikte bu devlete, millete hizmet etmeye gayret edeceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Haliliye Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Başkan Mehmet Canpolat, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
Başkan Mehmet Canpolat, STK’lara yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerine Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile başladı. Burada Şube Başkanı Mehmet Yavuz ve yönetimiyle bir araya gelen Başkan Canpolat, şehit aileleri ve yakınlarının taleplerini dinleyerek, her zaman yanlarında olduklarını kaydetti.
Başkan Canpolat, burada yaptığı açıklamada, “Şehit Aileleri Derneğimizdeyiz, değerli Başkanımız Mehmet Yavuz ve buradaki şehit ailesi yakınlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle bir araya geldik. Sivil toplum kuruluşu ziyareti olarak ilk ziyaretimizi bizim de ailemiz olan, bizim de sivil toplum kuruluşumuz olan, bizim de derneğimiz olan şehit ailelerinden başlattık. Çünkü buradaki şehit ailelerimiz evlatları bu vatan uğruna, bu bayrak uğruna, bu toprak uğruna canlarını şüphesiz bir şekilde feda ettiler. İnşallah mekanları cennettir, cennet olacaktır, buna inanmışız. Her zaman olduğu gibi inşallah bu süreçte de bundan sonraki süreçte de şehit ailesi yakınlarıyla bir aile olmaya, bir olmaya beraber olmaya hep birlikte bu devlete, millete hizmet etmeye gayret edeceğimizi ifade etmek isterim. Geldik burada bu seçim mahallinde onların dualarını aldık, onlarla bir olduk, mutlu olduk, hemhal olduk. Değerli başkanımıza bize buradaki nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.
Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ise,‘‘Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat yaklaşık beş yıldır Şanlıurfa’da hizmet ediyor. Tekrar aday gösterildi, kendisine başarılar diliyoruz. Şanlıurfa Haliliye’ye yaptıkları gözle görülüyor zaten. Seçim çalışmalarında Şanlıurfa Şehit Ailelerinden başlaması, hayır dualarını almak için bizi aradı, biz de tabi her zaman yanınızdayız. Hayırlı uğurlu olsun memleket için, Şanlıurfa için, Haliliye için hayırlı olsun, kendilerine başarılar diliyoruz’’ ifadelerini kullandı.
Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaretinin ardından Başkan Canpolat, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şubesine geçti. Şube Başkanı Hasan Aslan ve yönetimiyle sohbet eden Başkan Canpolat, gazilere hitap ederek, “Sizi devleti, milleti ve milletin partisi AK Partinin ve lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında gördük. Şartlar ne olursa olsun hangi seçim olursa olsun gerek şehit yakınlarımız, gerekse gazilerimiz dahil olmak üzere hepsi devleti için, milleti için mücadele ettiler. Yine bu seçimde de hiç şüphesiz bizimle beraber olduğunuzdan, bizimle beraber sahada mücadele edeceğinizden yine AK Parti’nin yine Recep Tayyip Erdoğan’ın bayrağını en yükseğe çekeceğinizden, en yüksek oy alacağımızdan hiç şüphemiz yok. İnşallah yine Şanlıurfa’mızda hizmet adına AK Parti hizmeti gerçek belediyecilik anlamında ki biliyorsunuz duayen belediyecilikte İstanbul’u İstanbul yapan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Urfa’da da hizmet anlamında yine AK Parti eşittir, hizmet demektir. Tamamen felsefesi bunun üzerine kurulmuştur. İnşallah bu seçimde de Haliliye’de biz size hizmetkar olarak aday gösterildik, Büyükşehirde de Zeynel Başkanımız inşallah hep birlikte diğer ilçelerimizdeki adaylarımızla beraber yine yüksek bir oy oranıyla beraber hep birlikte 31 Mart akşamı beraber mutluluğu yaşayacağız. Ben verdiğiniz ve vereceğiniz desteklerden dolayı Hasan Başkanım size ve diğer gazi kardeşlerimize, ailelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
admin

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Meteoroloji uyardı: Doğu bölgelerde kuvvetli yağış, kar ve çığ riski var

Bakan Uraloğlu: Hürmüz Boğazı’nda 15 Türk sahipli gemi bulunuyor

Siyonist rejim Filistin topraklarını işgal ediyor: Yüzlerce dönüm araziye daha el konuldu

ABD'den İran'ın Hark Adası'na hava saldırısı

Ebu Ubeyde: İran'ın füze operasyonları Filistin halkının yüreğine su serpti

Siyonist rejim Lübnan'da 12 sağlık çalışanını şehit etti: Hizbullah misilleme yaptı

Siyonist rejim Gazze'de sivilleri hedef aldı: 3 Filistinli şehit oldu

İran'dan yeni misilleme dalgası: İşgal altındaki topraklar ve ABD üsleri füzelerle vuruldu

Muğla'da uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

Türkiye'den Güney Afrika'ya süt ve süt ürünleri ihracatının önü açıldı

AFAD ve OGM orman yangınlarıyla mücadele çalışmalarını değerlendirdi

İçişleri Bakanı Çiftçi'den personel yönetimi toplantısı

Kuzu ve oğlaklarda zorunlu aşı ve destekleme şartları açıklandı

TİGEM Ceylanpınar’da 1'inci ürün dane mısır ekilişlerini tamamladı

Anadolu Otoyolu’nda feci kaza: 1 ölü, 15 yaralı

Umut Kervanı Elazığ Derneği’nden ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı

Küresel haydutluğa ve siyonizme karşı ortak mücadele çağrısı

Muş’ta "Dünya Kudüs Günü"nde birlik mesajı verildi

Ankara'da "Dünya Kudüs Günü" açıklaması: Kudüs'ün kurtuluşu direnişten geçer

Ağrı'da yasa dışı bahis operasyonunda gözaltına alınanlardan 65 zanlı tutuklandı

Şanlıurfa'da 30 milyon liralık dolandırıcılık: 2 tutuklama

Kocaeli'de dolandırıcılık operasyonu: 18 tutuklama

Ankara'da itikaf sünneti ihya ediliyor

Bursa'da Kudüs’ün özgürlüğü için birlik çağrısı

Hem siyonist hem de hırsız: Filistinlileri darbedip hayvanlarını çaldılar

Suriye'de askeri kışlada roket patladı: 29 yaralı

Manavgat Belediyesine yönelik soruşturmada 12 şüpheli tutuklandı

Ukrayna, Storm Shadow ile Rus topraklarını hedef aldı: 7 ölü, 40 yaralı

Ay: Kudüs ve Mescid-i Aksa Müslümanların ortak mirasıdır

Ağrı’dan "siyonist yayılmacılık küresel barışı tehdit ediyor" uyarısı

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Meteoroloji uyardı: Doğu bölgelerde kuvvetli yağış, kar ve çığ riski var

Bakan Uraloğlu: Hürmüz Boğazı’nda 15 Türk sahipli gemi bulunuyor

Siyonist rejim Filistin topraklarını işgal ediyor: Yüzlerce dönüm araziye daha el konuldu

ABD'den İran'ın Hark Adası'na hava saldırısı

Ebu Ubeyde: İran'ın füze operasyonları Filistin halkının yüreğine su serpti

Siyonist rejim Lübnan'da 12 sağlık çalışanını şehit etti: Hizbullah misilleme yaptı

Siyonist rejim Gazze'de sivilleri hedef aldı: 3 Filistinli şehit oldu