GÜNDEM 29.01.2024 12:00:09 0

Başkan Fatma Şahin 250 çiftin nikahını kıydı

Başkan Fatma Şahin 250 çiftin nikahını kıydı
Haberi Sesli Oku

Başkan Fatma Şahin 250 çiftin nikahını kıydı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği toplu nikah töreninde 250 çift dünya evine girdi.
Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda düzenlediği nikah şöleninde yuva kurmak isteyen çiftlerin gelinlik, damatlık, ayakkabı ve beyaz eşya masraflarını üstlenerek altın hediye etti.
Törende, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 250 çiftin nikahını kıydı. Çiftlerin şahitliğini, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti milletvekilleri Abdulhamit Gül, İrfan Çelikaraslan, Derya Bakbak, Bünyamin Bozgeyik, Ziya Altunyaldız, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu üstlendi.

8 bin çiftin ev ihtiyaçları karşılandı
“Yuva Kurmak Sizden Destek Büyükşehir Belediyesi’nden” adlı proje kapsamında geçtiğimiz yıl, evlenen genç çiftlere destek olan büyükşehir belediyesi, bugüne kadar 8 bin çiftin beyaz eşya, oturma odası ve mutfak malzemesi ihtiyacını karşıladı.
Başkan Fatma Şahin törende yaptığı konuşmada, 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinden çıkarak büyük millet olmanın temelini oluşturan güçlü aile yapısını koruyup artırarak yola devam ettiklerini söyledi. Şahin, 250 çiftin dünya evine girmesine vesile olduklarını kaydederek, “Ailelerimize huzur mutluluk diliyorum. Aile kurumu Peygamber efendimizin en büyük sünnetlerinden biridir. Gaziantep Büyükşehir olarak da her yıl böyle bir toplu nikah töreninde çiftlerimizi evlendiriyoruz. Toplu nikah için talep topluyoruz. Toplu nikahla evlenmek istediklerini belirten çiftlerin talebini alıp bu güzelliği hep birlikte yaşıyoruz. Allah mübarek etsin” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala ise Gaziantep’te güzel bir nikah törenine şahitlik ettiklerini ifade ederek, “Seneler önce yine bir nikah törenine katılmıştım. O da Gaziantep’teydi. Bu da güzel bir tesadüf. Tebrik ediyorum emeği geçenleri. Bu salonda bulunan bütün çiftlerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin, ömür boyu mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

ABD, Çin'e uyguladığı gümrük vergisini yüzde 145'e yükseltti

Malatya'da İl Koordinasyon ve İl İdare Şube Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi

Büyükşehir Belediye Başkanı Er: İlk defa tarımsal hizmetlere bir bütçe ayırdık

Almanya'da koalisyon protokolü onaylandı

Rehberim Peygamberim Hadis Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu

İşgalcilerin çocukken esir aldığı simge isim Manasıra, özgürlüğüne kavuştu

Muhammed Sudan Hoca vefatının 11'inci yılında mezarı başında yad edildi

Bir başıboş köpek saldırı vakası daha

Siyer Yarışması’nda Türkiye geneli dereceye giren 22 Ağrılı ödüllendirildi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Somalili bakan ile görüştü

Siirt’te tatlı şerbeti dökülen 3 yaşındaki çocuk yaralandı

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Demir: Yerli olana boykot, yerli olmamanın göstergesidir

"Uluslararası Gençlik Güçlendirme Konferansı" İstanbul'da başladı

Hakkâri’de 93 çatı uçtu, sert rüzgar etkisini sürdürecek

Gazze'de insani kriz her geçen gün derinleşiyor: Acil ilaç çağrısı yapıldı

Hatay’da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Çin, ABD'nin gümrük vergilerinden kötü etkilenen ihracatçılara yardım edecek

HÜDA PAR, Diyanet'i Gazze için "Tekbir Cuması"na desteğe çağırdı

Tunceli'de şap karantinası

Nijerya'da menenjit salgını: 115 can kaybı

Türkşeker’e bin 685 daimi işçi alınacak

Rusya ve ABD tutuklu takası yaptı

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanlığı’ndan okul kantinlerinde boykot ürünlerinin satılmasına tepki

Şanlıurfa’da seyir halindeki otomobil alev aldı

Gazze'de şehit sayısı 50 bin 886'ya yükseldi

Kongo Nehri'nde alabora olan teknede 50 ölü

Şanlıurfa’da park halindeki otomobil alev aldı

Siirt Üniversitesi’nden laparoskopik tohumlama adımı

Meteoroloji'den Bursa'ya kar yağışı uyarısı

Batman Valiliğinden zirai don uyarısı

Yükleniyor