GÜNDEM 1.03.2025 16:36:52 0

Başkan Geçit: Hayır çarşımızla kardeşlik bağlarını güçlendiriyoruz

Başkan Geçit: Hayır çarşımızla kardeşlik bağlarını güçlendiriyoruz
Haberi Sesli Oku

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek sağlayan hayır çarşısını ziyaret ederek, Ramazan ayında yapılacak yardımları yerinde inceledi.

Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden hayır çarşısı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının her zamankinden daha güçlü yaşandığı Ramazan ayında kardeşlik köprüleri kurmaya devam edecek. Hayırsever vatandaşların katkılarıyla "veren el ile alan eli buluşturan" hayır çarşısında, Ramazan ayında yapılacak yardımlar için hazırlıklar tamamlandı. İhtiyaç sahibi vatandaşlar, kendilerine verilen Yeşilyurt kart ile Ramazan ayı boyunca hayır çarşısındaki markette gıda ve giyim malzemelerinden istediklerini alarak alışverişlerini yapabilecekler.

Bölgenin en büyük sosyal yardımlaşma noktası olan ve "Gönül Belediyeciliği" hizmetlerine örnek gösterilen hayır çarşısını ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, maddi ve manevi güzelliklerin yaşandığı Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam edeceklerini, dayanışma içerisinde hareket ederek Ramazan ayının "paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma" ruhuna değer katacak hizmetler sunacaklarını söyledi.

Ramazan ayının huzurunu ve bereketini vatandaşlarla paylaşmak için hazırlıkları tamamladıklarını söyleyen Geçit, "Hayır çarşımızda Ramazan ayında hemşehrilerimiz için hayata geçirdiğimiz yeni düzenlemeleri yerinde inceledik, çalışmalar hakkında bilgi aldık. Toplum olarak birlik ve beraberliğimiz güçlendiği bu mübarek ayda, sosyal desteklerimizi daha da artırarak sürdüreceğiz. Ramazan ayı, insanlar arasında toplumsal dengenin sağlandığı müstesna zamanlardır. Karşılıklı hoşgörünün, güvenin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın olduğu yerde huzur vardır, barış vardır. Maddi ve manevi güzelliklerin yaşandığı bu ayda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak, onlarla dayanışma içerisinde hareket edeceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her türlü konuda sosyal yardımlarımızı ulaştırdığımız hayır çarşımızda Ramazan ayı için yaptığımız hazırlıkları tamamladık." dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün veri tabanında sağlanan bilgilerden sonra ihtiyaç sahibi olduğu kayıt altına alınan ailelere Yeşilyurt kart verdiklerini, bu kart sayesinde marketten istedikleri ürünü alacaklarını ifade eden Geçit, "İhtiyaç sahibi olduğu gerekli incelemelerden sonra tespit edilen ailelerimiz, yılın 12 ayında olduğu gibi Ramazan ayı boyunca da kendilerine verdiğimiz Yeşilyurt kart ile marketimizde yer alan gıda ve giyim malzemelerinden istediklerini alarak alışverişlerini güvenli ve huzurlu bir şekilde yapabilecekler. Marketimizdeki ürün çeşitliliğini ise artırdık, raflarımızı ve reyonlarımızı doldurduk. Hayırseverlerimize yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin güçlendiği bu mübarek ayda, sosyal desteklerimizi de artırarak sürdüreceğiz. Dayanışma ruhuyla, paylaşarak daha güçlü bir Yeşilyurt için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm hemşerilerimizin mübarek Ramazan ayını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, kutluyorum." dedi. (İLKHA)

Asya Pasifik’te Tayvan ile Çin arasında gerilim

Hollanda'da ulaşım krizi!

Bakan Yumaklı'dan orman yangını uyarısı

AB, Ukrayna’dan tarım ürünleri ithalatına yeniden kota getirdi

ABD'den İran'a yeni yaptırım kararı

Serinlemek için baraj gölüne giren çocuk boğuldu

Gürcistan'dan AB'ye suçlama: Aşırıcılığı kışkırtıyorlar

Çin uzaya yeni uydu gönderdi

Fransa'da yangın faciası: 4 ölü, 12 yaralı

Küba'dan ABD'ye seyahat tepkisi

Ticari araç ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Hollanda'da erken seçim tarihi belli oldu

Kolombiya'dan işgal rejimine yönelik vize kararı

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Filistinli aileleri ziyaret edip bayramlaştı

Ukrayna: Rus hava üslerine yeni saldırılar düzenlendi

Umut Kervanı Cizre'de binlerce aileye kurban eti ulaştırdı

Umut Kervanı Şanlıurfa’da kurban kesimi gerçekleştirdi

Umut Kervanı Van’da kurban kesimi organizasyonu gerçekleştirdi

Guatemala'daki Fuego Yanardağı'nda patlama

Konya'da trafik kazası: 5 yaralı

Siyonist vahşet Kurban Bayramı'nın ilk gününde de devam etti: Gazze'de 19 şehit

Gazze'de katledilen gazeteci sayısı 226'ya yükseldi

Bakan Yerlikaya: Arife gününde meydana gelen kazalarda 10 kişi hayatını kaybetti

Fransa "Filistin devletini tanımaya kararlı"

Ağrı'da firari dana şeker toplayan çocukları korkuttu

Gazze'de direniş darbesi: En az 5 işgalci öldürüldü

Batman'da trafik kazası: 4 kişi yaralandı

Siyonist rejimin Gazze'ye saldırılarında 15 şehit, çok sayıda yaralı

On binlerce kişi Bayram Namazını Mescid-i Aksa'da kıldı

Köylerde bayram daha huzurlu geçiyor

Yükleniyor