• BIST 100

    9317,24%-0,84
  • DOLAR

    37,95% 0,34
  • EURO

    43,14% 0,15
  • GRAM ALTIN

    4074,57% 0,31
  • Ç. ALTIN

    6621,05% 0,78

Başkan Taşkın: 6 Şubat'ta yanımızda olan herkese minnettarız

GÜNDEM 5.02.2025 16:06:00 0
Başkan Taşkın: 6 Şubat

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde yayımladığı mesajla, felaketin ilk anlarından itibaren Malatya'nın yaralarını sarmak için seferber olan herkese teşekkür etti.

Taşkın yayımladığı mesajda, Türkiye'nin dört bir yanından gelen yardımları ve fedakârlıkları hatırlattı. Taşkın, "Elazığ'da 'Bugün bütün ekmekler Malatya'ya' diyerek dayanışma örneği sergileyen fırıncımıza, Sivas'ta iki odalı evinin birini depremzedelere açan kardeşimize, Kars'ta tek düvesini satarak destek olan 70 yaşındaki Sarıgül teyzemize, yardımlarını esirgemeyen Elazığ ve Bağcılar Belediyelerine, hastanelerde gece gündüz görev yapan vefakar sağlıkçılarımıza, enkazları aşarak umut taşıyan arama kurtarma ekiplerimize, itfaiyecilerimize, haberin değil, hakikatin peşinde koşarak sesimizi dünyaya duyuran gazetecilerimize, Karadeniz'de bağ evini açarak yuvasını paylaşan abimize, depremi henüz atlatmışken ilk yardıma koşan Vanlı kardeşlerimize, Saatte 150 kilometre hızla yardımları ulaştıran, yükü ağır yüreği büyük tır ve kamyon şoförlerimize, kumbarasını kırıp içindekileri bizlerle paylaşan minik yavrularımıza, omuz omuza vererek bizlere güç katan kahraman asker ve polislerimize, Bu zor süreçte liderliği ve dirayetiyle bizlere yol gösteren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve devletimize, İstanbul'dan Ankara'ya, İzmir'den Türkiye'nin dört bir yanına kadar Malatya'nın yalnız olmadığını hissettiren herkese gönülden teşekkür ediyorum." dedi.

"Birlik ve beraberliğimiz, en büyük gücümüzdür."

Taşkın, depremin ardından geçen iki yıl içinde devletin ve milletin omuz omuza vererek büyük bir dayanışma örneği sergilediğini belirtti. Malatya'nın yeniden ayağa kalkması için yürütülen çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü vurgulayan Taşkın, bu birlik ruhu, şehrin yarınlarını inşa etme yolunda en büyük motivasyon olduğunu vurguladı. (İLKHA)

Rusya'dan Almanya'ya Taurus seyir füzeleri uyarısı 

BM'den işgal rejiminin Gazze saldırılarına sert tepki

Arazöz ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

UNRWA: Gazze'deki halk açlığa maruz bırakılıyor

Van'da feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

Meteorolojiden toz taşınımı uyarısı

Prematüre doğan bebek ambulans helikopterle Van’a sevk edildi

Ağrı'da yüzlerce çiftçiye tohum desteği

Dışişleri Bakanı Fidan, HAMAS heyeti ile görüştü

Rusya Donetsk’ta ilerliyor

Hindistan'da 4 katlı bina çöktü: 4 ölü

Avrupa'da şap hastalığı alarmı

Erkenek Tüneli'nde kömür yüklü tır'da yangın: 1 kişi hastaneye kaldırıldı

Horoz dövüşü alanına silahlı saldırı: 12 ölü

Rusya ile Ukrayna arasında esir takası

Yeni Yüzyıl Partisi Hızla Yükseliyor: İl Başkanları Toplantısında Birlik Mesajı

Filipinler’de 5,9 büyüklüğünde deprem

Siyonist işgalciler yine sivillere saldırdı: 7 şehit, çok sayıda yaralı

Çığ altında kalan 1 kişi öldü

Midibüs ile otomobil çarpıştı: 12 yaralı

Rusya tüm askeri operasyonları durdurdu

Avustralya kıyılarını dev dalgalar vurdu: 5 ölü, 2 kayıp

Gazze'deki soykırım Malatya'da protesto edildi

Çin uzaya 6 uydu gönderdi

Boykotlu işletme önünde Gazze protestosu: "Yemezsen ölmezsin, yersen ölürler"

Ticari araç ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Batman'dan direniş çağrısı: Gazze için ayağa kalk!

İngiltere'de uzun süreli yağış uyarısı

Çorlu'da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Kolombiya’da sarıhumma nedeniyle acil sağlık durumu ilan edildi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ