• BIST 100

    11012,56%1,02
  • DOLAR

    40,64% -0,01
  • EURO

    47,42% 0,01
  • GRAM ALTIN

    4413,18% 0,24
  • Ç. ALTIN

    7070,52% 0,16

Başkan Taşkın, mahalle sakinleri ile bir araya geldi

04 Ekim 2024, Cuma 07:25
04 Ekim 2024, Cuma 07:25
Başkan Taşkın, mahalle sakinleri ile bir araya geldi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Göztepe Mahallesi’nde düzenlenen “Mahalle Sizin, Söz Sizin” buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Her hafta bir mahallede Cuma namazı sonrasında “Mahalle Sizin, Söz Sizin” programında vatandaşlar ile buluşan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, bu hafta da Göztepe Mahalle sakinleriyle Göztepe Camisi’nde bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Namık Gören’in de katıldığı programda Başkan Taşkın, “Toplantılarımız amacı sorunları yerinde dinlemek ve anında müdahale etmek.” dedi.

Göreve geldikleri günden bu yana her hafta bir mahallede olduklarını ifade eden Başkan Taşkın, “Sizlerin belediye ya da diğer kurumlara gitmesinden ziyade biz sizlere geliyoruz. Sorunların çözümü için bazı yetkililerimizde bize eşlik ediyor. Biz sizleri dinledikten sonra sorunları not alıyoruz ve yine kamu kurum ve kuruluşlarıyla görüşerek sorunlarınızı kısa sürede kavuşturmaya çalışıyoruz. Belediye olarak imkânlarımızı sizler için seferber ediyoruz. Bir taraftan depremin izlerini silmek için gayret ediyoruz diğer taraftan da yapmamız gereken işleri geciktirmeden yerine getiriyor, ilçemize değer katacak projeler hayata geçiriyoruz. Meydana gelen depremden bütün Malatya’mız etkilendi ama Göztepe Mahallemiz bundan daha az etkilendi. Deprem sonrasında olumsuzluk yaşayan vatandaşların sorunlarını ortadan kaldırmak için girişimlerde bulunuyoruz. Tabi ki bizim şuan tek hedefimiz var o da ilimizi ayağa kaldırmak. Çarşı merkezde yapılan çalışmalar, TOKİ konutları, yerinde dönüşüm çalışmaları çok hızlı devam ediyor. Buralar devam ederken de biz de belediye olarak hem çalışmalara destek veriyoruz hem de belediyecilik hizmetlerini aksatmıyoruz. Ben ve ekibimiz 7/24 sahadayız.” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Namık Gören de “Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Bir yandan Müslüman kardeşlerimizin üzerindeki baskı ve zulümler diğer taraftan yaşandığımız doğal afet zor zamanlar yaşatıyor. Meydana gelen depremde yapı stokumuzun yüzde 30’unu kaybetmiş durumdayız. Yapım ve inşa faaliyetleri sürerken haliyle sorun ve sıkıntılar yaşıyoruz. Ak Parti teşkilatı olarak belediyeleri olarak vatandaşlarımızın yanında ve çözüm üretmek için sürekli istişare halindeyiz. Bugün de sizlerin yanına geldik ve sizler soracaksınız biz cevaplayacağız. İhtiyaçlar sınırsız imkânlar sınırlı. İmkânlarımız dâhilinde vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz.” şeklinde konuştu.

Göztepe Mahalle Muhtarı Bilal Yerli de, iletilen sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına inandıklarını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından mahalle sakinleri de söz alarak, sorun ve sıkıntıları dile getirdiler. (İLKHA)

"İller arası mazerete bağlı yer değiştirme" için yeniden başvuru imkanı

DSÖ: Sudan’da 96 binden fazla Kolera vakası tespit edildi

Gaziantep'te kenevir operasyonu: 2 tutuklama

TUS ve STS Tıp Doktorluğu sınav giriş belgeleri yayımlandı

2025 TR-YÖS başvuruları başladı

Bağımlılıkların Türkiye ekonomisine maliyeti yıllık 78 milyar dolar

Evde sağlıkta yeni dönem: Batman'dan Türkiye'ye örnek uygulama

MTB Başkanı Özcan: Zirai dona rağmen ihracat geliri 377 milyon doları aştı

Müftü Durmuş: Vatandaşlarımız camilere sahip çıkmalı

GKRY'nin "oldubitti girişimi" engellendi

Söz ve Kalem "Diploma Çılgınlığı" konusuyla okurlarıyla buluştu

Eğitimci Taş: Tercih yaparken başarı sırası göz önünde bulundurulmalı

Bingöl’de evleri taranan engelli kardeşlere destek

Bursa’da "Gazze için vicdan yürüyüşü" düzenlenecek

Bingöl’de 2 bin 750 ton buğday hasat edildi

MSB'den SDG'ye Suriye uyarısı

Bolu’da ormanlık alanda yangın çıktı

Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Akıncı, yeni KOBİ tanımını değerlendirdi

KOBİ tanımında değişiklik

Şanlıurfa’da silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı

Adana'da Aksa Tufanı direnişine destek yürüyüşü düzenlenecek

Adıyaman'da hakkında 24 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Dr. Yıldırım: İdrar kaçırma bel fıtığında acil durum sinyalidir

Diyarbakır'da vantilatör satışları geçen yılı 2'ye katladı

Ayçiçeği Üreticisinin Yüzü Güldü: Fiyatlar Yükseldi

127 yeni nesil yerli ve milli yük vagonu raylara indirildi

Siirt'te hafriyat kamyonu devrildi: 3 yaralı

Belediye Başkanı Geçit, kentsel dönüşüm yeşil yaşam evleri inşaatını inceledi

İngiltere’nin ikiyüzlülüğü: Filistin’i tanıyıp Gazze’de işgal rejimi için casusluk yaptırıyor

Okul öncesi dönemde çene gelişimine dikkat!

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


"İller arası mazerete bağlı yer değiştirme" için yeniden başvuru imkanı

DSÖ: Sudan’da 96 binden fazla Kolera vakası tespit edildi

Gaziantep'te kenevir operasyonu: 2 tutuklama

TUS ve STS Tıp Doktorluğu sınav giriş belgeleri yayımlandı

2025 TR-YÖS başvuruları başladı

Bağımlılıkların Türkiye ekonomisine maliyeti yıllık 78 milyar dolar

Evde sağlıkta yeni dönem: Batman'dan Türkiye'ye örnek uygulama