• BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,81% 0,36
  • EURO

    43,29% -0,25
  • GRAM ALTIN

    3996,59% -0,90
  • Ç. ALTIN

    6506,72% 0,56

Başkan Canpolat Üstyapı Çalışmalarımızı Hummalı Şekilde Tamamlıyoruz

GÜNDEM 19.08.2024 13:03:00 0
Başkan Canpolat Üstyapı Çalışmalarımızı Hummalı Şekilde Tamamlıyoruz

Başkan Canpolat Üstyapı Çalışmalarımızı Hummalı Şekilde Tamamlıyoruz

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki şantiye ziyaretinde incelemelerde bulundu. Merkez mahallelerde 11 kişilik ekip ile hummalı şekilde üstyapının iyileştirildiğini ifade eden Başkan Canpolat, “Haliliye’mizin mahallelerinde DEDAŞ ve doğalgaz firması kazı çalışması yapıyor. Biz de, teslim edilen sokakların üzerini hızlı bir şekilde kapatıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki şantiye alanını ziyaret etti.

Yapılan ziyarette çalışmaları inceleyen Başkan Mehmet Canpolat’a, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sedat Altun eşlik etti. Haliliye’nin merkez ve kırsal mahallelerindeki üstyapı çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Başkan Mehmet Canpolat, ilçe genelinde süren altyapı çalışmalarının ardından vatandaşlara daha konforlu yolların sunulması amacıyla üstyapıyı iyileştirme çalışmalarının hızla tamamlandığını ifade etti.

DEDAŞ ve AKSA Doğalgaz tarafından devam eden kazı çalışmalarının ardından kısa süre içerisinde sokakların kilitli beton parke taşı ve asfaltla buluşturulduğunu kaydeden Başkan Mehmet Canpolat, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Haliliye Belediyemizin Fen İşleri şantiyesindeyiz. Başkan yardımcımız, değerli müdürümüzle birlikte daha rantabl, daha stabilize çalışabilmek adına, hem de aynı zamanda sahada kazılan yerdeki malzemelerin de tasarruf çerçevesi içerisinde yeniden değerlendirilebilmesi adına buraya bir sistem, bir ekip kurduk. Hem kendi konkasör şantiyemizde üretmiş olduğumuz elek altı, elek üstü ve numaralandırılmış mucurlarımız, hem de yine aynı zamanda Haliliye’mizin mahallelerinde DEDAŞ ve doğalgaz firması kazı çalışması yapıyor. Biz de hummalı bir şekilde bize teslim edilen sokakları tekrar yeni baştan yama, parke, asfalt yapılmasıyla ilgili 11 kişilik ekiple beraber tamamlıyoruz. Hızlı bir şekilde bize teslim edilen sokakları Fen işlerindeki ekiplerimiz giriyorlar, bizler de onlara hammaddelerini veya mamur maddelerini onlara yetiştirmek adına kurum olarak elimizden gelen araç, ekipman ve yine personellerimizle birlikte bize ait olan sokakların üzerini hızlı bir şekilde kapatıyoruz.”

“Haliliye Belediyesi, üreten belediye sloganıyla hareket eden bir belediye” diyen Başkan Mehmet Canpolat, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığıyla yapılan görüşmeler sonucu Haliliye Belediyesi’nin kendi soğuk asfaltını dökeceğini söyledi. Başkan Mehmet Canpolat, “Allah’a hamdolsun kendi parke taşlarımızın yeniden dönüştürülmesi, mucur ocağımızda üretmiş olduğumuz mucur çeşitleriyle birlikte kendi kendine üretim yapıp, dışarıdan artık mucur almayan bir belediye olduk. Ve yine kendi personellerimizin işçiliğiyle beraber sahada hem yama, hem bakım, hem onarım ve yeni baştan sıcak asfaltla beraber Haliliye Belediyesi kendi kendine yetebilen bir Belediye konumuna gelmiştir. Yeni bir müjde olarak da, inşallah Aralık ayına muhtemelen yetişecek, soğuk sathi kaplama diye ifade ettiğimiz soğuk asfaltla ilgili de şuan araç ve ekipmanlarımızın alımıyla ilgili Devlet Malzeme Ofisine siparişlerimizi geçmiş durumdayız. Bundan dolayı da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve değerli heyetine teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte de, soğuk kaplama asfalt ile ilgili olarak da Haliliye Belediyesi kendi asfaltını dökecektir. Bundan dolayı değerli başkan yardımcımız, müdürlerimiz ve fen işlerinde çalışan değerli işçi kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte durmadan, yorulmadan Haliliyeli hemşerilerimize hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Hindistan'da yıldırım düşmesi sonucu 15 kişi öldü

Fas, Şam Büyükelçiliğini yeniden açacağını duyurdu

Rusya, Aleksandropol yerleşim birimini ele geçirdi

Almanya': Ukrayna’ya asker konuşlandırmaktan çok uzağız

Macaristan, Ukrayna'nın AB üyeliğine karşı

Arap Birliği Gazze için acil ateşkes çağrısı yaptı

ABD jürisi salman ruşdiyi  yaralayan HADİ MATAR adlı müslümana ceza yağdırdı.

Otomobil takla attı: 3 yaralı

Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem

Finlandiya’da iki helikopter çarpıştı: 5 ölü

Almanya’da binlerce kişi Filistin’e destek gösterisine katıldı

Ağaçtan düşen çocuk demir korkulukların üzerine düşerek yaralandı

Üniversite öğrencilerinden Gazze'ye destek siyonist zulme sessizliğe tepki

ANFİDAP: Soykırıma karışanların yargılanmasına yönelik adımlar gecikmeden atılmalı

Gazze'de 65 bini aşkın çocuk açlık nedeniyle ölüm tehdidi altında

Gazze'de sağlık ve sosyal hizmetleri durma noktasına geldi

Kolombiya'da dron saldırısı: 1 ölü, 20 yaralı

Bingöllü çocuklar: Gazze için harekete geçin

Sakarya'da zincirleme kaza: 3 yaralı

TZOB Genel Başkanı Bayraktar: Kuraklık nedeniyle zarar yüzde 100’lere dayanmış durumda. Çiftçi destek bekliyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Suudi Arabistan'a gidiyor

Lavrov ile Rubio, Rusya-Ukrayna müzakerelerini görüştü

Otomobilde şarjda bırakılan telefon yangına sebep oldu

ABD'yi fırtına ve hortum vurdu: 23 ölü

Van'da sağlık sektörüne güç katan firma: MSK Medikal

Peru’da 6 büyüklüğünde deprem

İstanbul'da 244 hafız için icazet merasimi düzenlendi

İlahiyatçı Erdem: İsraf sadece bireysel değil, toplumsal sonuçları olan bir felakettir

Şeyh Halid'in türbesine yoğun ziyaretçi ilgisi

Kamyon ile minibüs çarpıştı: 3 yaralı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ