EKONOMİ 30.07.2024 11:47:00 0

Başkan Çiftçi, “İlimizde Dört Fuar Yapılacak”

Başkan Çiftçi, “İlimizde Dört Fuar Yapılacak”
Haberi Sesli Oku

.

Başkan Çiftçi, Esnafa Fuar Müjdesi

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Ekim ve Kasım aylarında Batman’da dört ayrı fuar yapılacağını söyledi.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Ekim ve Kasım aylarında dört ayrı fuar yapılacağının müjdesini verdi.

Konuyla ilgili açıklamalar da bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Ekim ve Kasım aylarında Batman’da dört ayrı fuar yapılacak. Bildiğiniz üzere her sene kitap fuarı yapılıyor geçen sene gastronomi fuarı da eklendi, bunun dışında otogar bitişiğinde bulunan fuar alanında da sanayi ve ticaret ile gıda tarım ve hayvancılık fuarları yapılıyordu. Bu sene valilik yanında art arda dört ayrı fuar yapılacağı müjdesini veriyoruz. Bunlar kitap fuarı, tarım fuarı, giyim ve ayakkabı fuarı ile gastronomi fuarları olacaktır. Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak her dört fuar içinde Kültür ve Turizm İl Müdürlüğümüz ile irtibat halindeyiz. Kitap fuarı yayınevleri üzerinden olacaktır. Katılmak isteyen esnaflarımız yayınevleri veya bizimle irtibata geçebilirler. Tarım fuarı Ticaret Odası üzerinden çalışması gerçekleştirilecektir. Giyim ve ayakkabı fuarı esnaflarımızla iş birliğiyle yapacağız. Biz oda olarak düzenleme ve kimler katılacaksa irtibat kurarak bunun çalışmasını yapacağız. Fuarlara katılım sağlamak isteyen esnaflarımız bizzat odamıza gelip bilgi alabilirler veya 05550747370 numaralı Alo Esnaf hattımızı arayarak bilgi alabilirler. Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak bizler de esnaflarımızı arayıp tek tek bilgilendirme yaparak katılım için durumlarını sorup görüşmeler yapacağız. Yapılacak olan fuarların Memleketimize ve esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Diyarbakır'daki yangın faciasında gözaltı sayısı 5'e yükseldi

Bayramın ilk gününde 692 trafik kazası: 7 kişi hayatını kaybetti, 1128 kişi yaralandı

Otomobil şarampole yuvarlandı: 5 yaralı

Şanlıurfa'da silahlı kavga: 1 ölü

Çocuk kavgası taşlı, sopalı çatışmaya dönüştü: 5 yaralı

Bingöl'de uyuşturucu satıcısı yakalandı

Bayramda gezmek yerine sınava hazırlanmayı tercih ettiler

Umut Kervanı, Bursa’da kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor

Hacılar, teşrik günlerinin ilkinde cemreleri taşladı

BM: israil, uluslararası gazetecilerin Gazze'ye girişini engelleyerek gerçeklerin üzerini örtüyor

AB'den siyonist rejime kısmi yaptırım sinyali

Madleen gemisi bugün Gazze'ye ulaşacak

UNICEF'ten acil çağrı: Gazze'de çocuklar yok ediliyor, derhal ateşkes ilan edilmeli

BM: "Gazze İnsani Vakfı" yardımları savaş aracı olarak kullanıyor

Sivas'ta KKKA nedeniyle ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi

Yahudiler ekini ve nesli ifsad etmeyi sürdürüyor

Kurbanlık hayvanların derisini satmak caiz mi?

Han Yunus ve Refah'ta bu sabah 17 şehit

İşgalcinin yeni oyunu: Gazze'de yerel çetelerle direnişi parçalama taktikleri

Gazze'de adım adım işgal: Kuzeyde zorunlu göç emri

Meteorolojiden 10 kente sağanak uyarısı

Uluslararası Çalışma Örgütü'nden tarihi karar: Filistin'e "gözlemci devlet" statüsü verildi

Ebu Ubeyde: Daha fazla tabut karşılamaya hazırlanın

Gazze'de direniş: Siyonist rejim 4 askerinin öldürüldüğünü, 17'sinin yaralandığını kabul etti

Siyonist rejim El-Cezire'nin Ramallah bürosunu kapattı

Kurban Bayramı'nda katliam: Siyonist rejim Gazze'de 31 Filistinliyi şehit etti

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı

İzmir açıklarında 18 düzensiz göçmen yakalandı

Rusya: Sumi ve Donetsk bölgelerinde 7 yerleşim yerini ele geçirdik

Kırklareli'nde zincirleme kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Yükleniyor