-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,10% 0,07
-
EURO
50,96% 0,03
-
GRAM ALTIN
7310,54% -0,35
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile SGK arasında hasta kabulü için sözleşme imzalandı
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi hasta kabulüne yönelik önemli bir adım attı.
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde hasta kabulüne başlamak için gerekli olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) sözleşmesi, Ankara’da Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı’nda imzalandı.
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve SGK Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Doç. Dr. Eren Usul tarafından imzalanan sözleşmeyle Diş Hekimliği Araştırma ve Uygulama Hastanesi, SGK ile anlaşmalı olarak hizmet verecek ve bölgedeki diş sağlığı hizmetlerine önemli katkıda bulunacak.
Sosyal güvence ile hasta bakımı sürecinin bir sonraki aşamasında ise hastanenin Medula sistemine dahil olması için gerekli başvuru, hastane kurum sorumlusu ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Veysel Eratilla adına yapıldı.
Kasım ayı içerisinde Medula şifresinin alınmasıyla birlikte önümüzdeki süreçte hastanede hasta kabulüne başlanması planlanıyor.
Böylece Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi, bölge halkına yönelik sağlık hizmetlerini sunmaya hazır hale gelerek hasta bakımına başlayacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, "Diş Hekimliği Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanemize ruhsat almamızdan itibaren hiç zaman kaybetmen sözleşme imzalamak için gerekli süreci başlattık. Bu çerçevede SGK ile imzaladığımız sözleşmeyle Üniversitemizde hastalarımızın sosyal güvenlik güvencesiyle muayene edilmelerine ve tedavi görmelerine Medula şifresinin de alınmasıyla kısa bir süre sonra imkân sağlamış olacağız. Hastane inşaatımız bitene kadar Merkez Kampüsümüzde bulunan Diş Hekimliği Fakültesi'nde hastalara hizmet vereceğiz. Şehrimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
Öte yandan 27 Ağustos günü yapılan Diş Hekimliği Araştırma ve Uygulama Hastanesi ihalesinde sözleşme aşamasında gelindi.
Sözleşmenin imzalanmasından sonra önümüzdeki süreçte hastane temelinin atılması da bekleniyor.(İLKHA)
Beyrut'ta kanlı gece: Siyonist rejim onlarca sivili şehit etti
Trump’tan sivil altyapıya yönelik yeni tehdit: Bir saatte imha edebiliriz
Limonda ithalat vergisi yeniden düzenlendi
Döviz kurlarında son durum
Akaryakıta çifte indirim: Benzin ve motorin fiyatları geriledi
Altın fiyatları satıcılı seyirde
8 ülkeden işgal rejimine Mescid-i Aksa tepkisi
Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'da çığ tehlikesi sürüyor
Okullarda ikinci ara tatil yarın başlıyor
Umman: israil ile ilişkilerimizi normalleştirmeyeceğiz ve "Barış Konseyi"ne katılmayacağız
Uluslararası Kudüs Kurumu'ndan Ürdün'e çağrı: Mescid-i Aksa'nın açıldığını ilan edin
İşgalciler Mescid-i Aksa'yı 13 gündür kapalı tutuyor
Irak açıklarında iki petrol tankeri vuruldu: Bir ölü, çok sayıda kayıp
Hizbullah tek seferde 100 roket fırlattı, siyonist rejim Lübnan'ı yoğun şekilde bombaladı
Aydın'da 18 düzensiz göçmen ile 4 göçmen kaçakçısı yakalandı
Şanlıurfa'da durdurulan tırda 33 kilo skunk ele geçirildi
Limonda gümrük vergisi yeniden düzenlendi
Elazığ’da uyuşturucu operasyonunda 14 şüpheli tutuklandı
Rojin Kabaiş'in babasına yönelik tehdit iddialarına ilişkin soruşturma başlatıldı
Bakan Güler Suudi Arabistan Savunma Bakanı Selman ile görüştü
İstanbul'da 2 katlı iş yerinde çıkan yangın söndürüldü
İranlı Tümgeneral Rızaî: Uzun bir savaşa hazırız ancak düşman buna hazır değil
Bakan Bayraktar: Kozlu'da en kısa sürede normal üretim süreçlerine döneceğiz
Büyükşehir Belediye Meclisi mart ayı toplantısını yaptı
Manisa Akhisar'da meydana gelen bıçaklı kavgada vefat eden Ağrılılar defnedildi
Bitlis’te yolcu otobüsünde 4 kilo skunk ele geçirildi
İran'dan ABD'ye "liman" uyarısı
Batman'da toplumun farklı kesimleri iftarda buluştu
Endonezya genelinde birçok volkanın aktivitesinde artış gözlemleniyor.
Malatya Meslek Lisesinin yeniden inşası için imzalar atıldı
Yükleniyor






