28.11.2024 13:05:00 0

Batman tekstil sektörüne tam destek

Batman tekstil sektörüne tam destek
Haberi Sesli Oku

Batman tekstil sektörüne tam destek

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Yürütme Kurulu Üyeleri ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) tekstil firmalarını ziyaret etti. Ziyaret kapsamında işletmelerin üretim süreçlerini yerinde inceleyen Şansi, sektör temsilcilerinin talep ve beklentilerini dinledi. Ardından Tekstil Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TEKSİAD) ile bir araya gelerek sektörün geleceğini değerlendirdi.

Toplantıda Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ömer Faruk Özel, Batman KOSGEB Müdürü Mehmet Fidan ve Batman İŞKUR Müdür Yardımcısı Mahmut Polat da hazır bulundu. Kamu kurumlarının temsilcileri, sektöre yönelik destekler ve projeler hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Ziyaretler sırasında samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmelerde İl Başkanı Şansi, Batman’ın tekstil sektöründe büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı: “Batman, tekstil sektöründe sadece bölgemizin değil, Türkiye’nin parlayan yıldızı olma yolunda hızla ilerliyor. Biz de sanayicilerimizin yanında olmaya, sorunlarına çözüm bulmaya ve üretimle istihdamı artıracak her adımı desteklemeye kararlıyız. Bu sektör, gençlerimize iş kapısı, şehrimize ise kalkınmanın anahtarıdır.”

Sanayiciler, destek sözlerinin kendileri için önemli bir moral olduğunu belirterek, AK Parti’nin sektöre yönelik ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

TEKSİAD toplantısında tekstil sektörünün önümüzdeki döneme ilişkin hedefleri ele alındı. Şansi, Batman’ı bir üretim ve istihdam üssü haline getirme yolunda kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasıyla el ele çalışacaklarını belirterek, “Birlikte daha güçlü bir Batman için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Misafirperverliklerinden dolayı Dernek Başkanı Halil Yaşar’a teşekkür eden İl Başkanı Şansi, Batman’ın ekonomik dinamizminin temel taşlarından biri olan tekstil sektörünün yanında olmaya devam edeceklerini bir kez daha yineledi.

Anahtar Kelimeler: Batman tekstil sektörüne destek

Hindistan'da yıldırım düşmesi sonucu 15 kişi öldü

Fas, Şam Büyükelçiliğini yeniden açacağını duyurdu

Rusya, Aleksandropol yerleşim birimini ele geçirdi

Almanya': Ukrayna’ya asker konuşlandırmaktan çok uzağız

Macaristan, Ukrayna'nın AB üyeliğine karşı

Arap Birliği Gazze için acil ateşkes çağrısı yaptı

ABD jürisi salman ruşdiyi  yaralayan HADİ MATAR adlı müslümana ceza yağdırdı.

Otomobil takla attı: 3 yaralı

Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem

Finlandiya’da iki helikopter çarpıştı: 5 ölü

Almanya’da binlerce kişi Filistin’e destek gösterisine katıldı

Ağaçtan düşen çocuk demir korkulukların üzerine düşerek yaralandı

Üniversite öğrencilerinden Gazze'ye destek siyonist zulme sessizliğe tepki

ANFİDAP: Soykırıma karışanların yargılanmasına yönelik adımlar gecikmeden atılmalı

Gazze'de 65 bini aşkın çocuk açlık nedeniyle ölüm tehdidi altında

Gazze'de sağlık ve sosyal hizmetleri durma noktasına geldi

Kolombiya'da dron saldırısı: 1 ölü, 20 yaralı

Bingöllü çocuklar: Gazze için harekete geçin

Sakarya'da zincirleme kaza: 3 yaralı

TZOB Genel Başkanı Bayraktar: Kuraklık nedeniyle zarar yüzde 100’lere dayanmış durumda. Çiftçi destek bekliyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Suudi Arabistan'a gidiyor

Lavrov ile Rubio, Rusya-Ukrayna müzakerelerini görüştü

Otomobilde şarjda bırakılan telefon yangına sebep oldu

ABD'yi fırtına ve hortum vurdu: 23 ölü

Van'da sağlık sektörüne güç katan firma: MSK Medikal

Peru’da 6 büyüklüğünde deprem

İstanbul'da 244 hafız için icazet merasimi düzenlendi

İlahiyatçı Erdem: İsraf sadece bireysel değil, toplumsal sonuçları olan bir felakettir

Şeyh Halid'in türbesine yoğun ziyaretçi ilgisi

Kamyon ile minibüs çarpıştı: 3 yaralı

Yükleniyor