Tarih: 15.08.2024 13:56

Batman Valisi Ekrem Canalp, YKS’de İlk 10 Bine Giren Öğrencileri Ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

Batman Valisi Ekrem Canalp, 2023-2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Batman’da ilk 10 bine girerek Türkiye'nin en iyi üniversitelerine yerleşen 134 öğrenciyi Valilik toplantı salonunda kabul etti. Valimiz, öğrencilerin başarılarından dolayı kendilerini tebrik ederken, bu başarıda emeği olan ailelerini, öğretmenlerini ve okul idarecilerini de kutladı.

Vali Canalp, öğrencilere hitaben yaptığı kısa konuşmada, Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak son iki yıldır yürüttükleri Eğitimde Başarıyı Artırma Projesi’nin (EBAP) olumlu sonuçlarını görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Bu proje ile her bir okulumuzu hem kendi kategorisi içerisinde hem de kendi gelişimi doğrultusunda değerlendirme imkanı buluyoruz. Yani her kurum, kendisiyle eşdeğer olan diğer okullarla sıralama olarak hangi durumdadır? Yine her okul, geçmiş yıllara göre hangi istikamette ilerliyor? Bu sayede okul yönetimlerimizin kendi okullarını nereden nereye taşıdığını net bir şekilde görme imkanımız oluyor,” dedi.

Ziyaretin sonunda öğrencilere kitap hediye eden Vali Canalp, onlara başarı dileklerinde bulundu. Ziyaret sırasında öğrencilere, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Çankaya eşlik etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —