GÜNDEM 25.03.2025 21:04:17 0

Batman'da binlerce esnaf iftar sofrasında bir araya geldi

Batman
Haberi Sesli Oku

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi'nin öncülüğünde düzenlenen iftar programında binlerce esnaf bir araya geldi.

Batman Valisi Ekrem Canalp'ın da katıldığı programda, esnaf ve idarecilerin bir araya geldiği etkinlik, Batman'da ilk kez büyük bir katılım sağlandı.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi’nin girişimleriyle kent esnafı, Batman Valisi Ekrem Canalp ile iftar sofrasında bir araya geldi.

Canalp, iftar öncesi esnaf ve vatandaşlara hitap ederek bir konuşma yaptı ve iftarın ardından esnafın sorunlarını dinleyip notlalar aldı. Necat Nasıroğlu Külliyesi’nde düzenlenen etkinlikte, binlerce esnaf, aileleriyle birlikte aynı sofrada oruç açtı.

"Batman’da ilk kez bu kadar çok esnaf bir arada iftar yaptı"

Programın ardından açıklamada bulunan Çiftçi, "Esnafla iftarda buluşma programında bir araya geldik. Odamıza üye olan 5 bin üyemizi buraya davet ettik ve birçoğu aileleri, komşuları ve işçileriyle birlikte katıldılar. Hep birlikte aynı sofrada, aynı yemeği paylaştık. Çok güzel bir ortam oluştu. Batman’da ilk kez bu kadar çok esnaf bir arada iftar yaptı. İftar programını Batman Valimiz Sayın Ekrem Canalp ile birlikte tertip ettik ve kendisi de soframıza teşrif etti. Valimiz burada esnaflarımıza hitap ederek, sorunlarını bire bir dinleyip notlar aldı." dedi.

"Esnaf ve şehrin idarecilerini bir araya getirmeye devam edeceğiz"

Çiftçi, bu tür programların çok faydalı geçtiğine inandığını belirterek, "Çünkü hem esnaflar memnun oluyor hem de halkımız memnun oluyor. Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak, esnaf ve şehrin idarecilerini bir araya getiren bu tür programları düzenlemeye devam edeceğiz. Temennimiz, bu güzel ortamların bozulmaması ve her zaman devam etmesidir. Tüm esnaf ve vatandaşlarımızın Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Edirne'de valilik ekmek zammı nedeniyle mahkemeye başvurdu

Bayram tatilinin ilk gününde 766 trafik kazası: 5 ölü, 1.219 yaralı

Mescid-i Aksa'da bayram namazı coşkusu

Gazze'ye bayram sabahında saldırı: Çok sayıda şehit ve yaralı

Malatya'da bıçaklı kavga: 2 ağır yaralı

Katil rejim Filistinli genci şehit etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı

İşgalci ABD, Yemen'de sivil altyapıya saldırdı

Myanmar'da deprem felaketi: Can kaybı ve yıkım artıyor

Cizreliler bayram sabahında camileri doldurdu

Diyarbakır her yıl olduğu gibi bu bayramda da şehidlerini unutmadı

Uzmanlardan Ramazan Bayramı’nı sağlıklı geçirmek için öneriler

Malatya'da Bayram namazı dualarla eda edildi

Mustazaflar Cemiyeti bayramlaşma programı düzenledi

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'ndan bayram mesajı: Gazze’yi unutmayalım

Bayram vaazında Gazze vurgusu: Sevincimiz eksik, dualarımız Gazze için

Otomobil ile çarpışan motosikletli ağır yaralandı

On binler Ayasofya'da bayram namazında buluştu

Bursalılar, bayram namazı için camilere akın etti

Bayram namazı yarı sevinç yarı hüzünle eda edildi

Bayram namazında Gazze için dualar edildi

Şanlıurfa’da bayram bereketiyle geldi

Bayramın ilk günü mezarlıklara yoğun ilgi

Şanlıurfa’da bayram namazı eda edildi

Gaziantep'te bayram namazında camiler doldu taştı

Dışişleri: Rümeysa Öztürk için diplomatik girişimler devam ediyor

Suriye'de Cumhurbaşkanı Ahmed Şara'nın ilk kabinesi göreve başladı

Reyting iddialarına DMM’den yalanlama

Umut Kervanı Genç’te muhtaç ve mağdur aileleri sevindirdi

Bingöl’de silahlı çatışma: 1 ölü, 1 yaralı

Yükleniyor