-
BIST 100
16355,91%1,37
-
DOLAR
44,59% 0,01
-
EURO
51,49% 0,06
-
GRAM ALTIN
6682,15% -0,32
-
Ç. ALTIN
10800,37% -0,81
Batman'da servis esnafı: Ayakta durmakta zorlanıyoruz
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Batman'daki personel taşımacılığı yapan esnaf, sektördeki zorlukları ve artan maliyet baskılarını tartışmak ve çözüm aramak amacıyla bir araya geldi.
Batman'daki personel taşımacılığı esnafı, artan maliyetler ve haksız eleştiriler nedeniyle zor günler geçirdiğini belirtiyor.
Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren servisçi esnafı, yüksek akaryakıt ve personel giderlerinin yanı sıra, fiyat artışlarıyla ilgili yanlış algılarla mücadele ettiğini ifade ediyor.
Batman Öğrenci ve Personel Servisleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Ekremoğlu, yaptığı açıklamada, taşımacılık yapan esnafın büyük zorluklarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Taşımacılık yapan servisçi esnafın ayakta durmakta zorlandığını ifade eden Ekremoğlu, çevre illere göre en ucuz taşımacılığı yapan ilin kendileri olduğunu kaydetti.
"Kimseye bir dayatma yapmıyoruz"
Son zamanlarda kendilerine yönelik, fazla ücret talep ettikleri yönünde şikayetlerin gündeme geldiğini belirten Ekremoğlu, "Hiçbir firmaya baskı yapmıyoruz. Sadece hakkımız olanı alıyoruz. Fiyatlarda sadece güncelleme yapmamızın tek sebebi, yanlış lanse edilmiş ve farklı anlatılmış. 'Tekelleşmeye gidiyorlar, bize zorbalık yapıyorlar' denmiş, öyle bir şey yok. Biz kimseye bir dayatma yapmıyoruz. Hakkımızı istiyoruz." dedi.
"Köle olarak çalışmayacağız"
Personel taşımacılığı yapan araçların artan maliyetler nedeniyle sıkıntı yaşadığını vurgulayan Ekremoğlu, "Artık biz köle olarak çalışmayacağız. Hakkımız neyse onu alacağız. Giderlerden dolayı bizim sektör eriyor. Biraz iyileştirme yapalım dedikçe üstümüze geliyorlar. Kurumlara yanlış bilgilendirme yapıyorlar. Günden güne eriyoruz, artık dayanacak gücümüz kalmadı. Personel taşımacılığı yapacağız ama hakkımız olanı da alacağız. Biz tüm çevre illerin altında fiyat alıyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
Lübnan’dan siyonist rejim’e sert mesaj: Askeri varlık kabul edilemez
Sosyal medyada ‘tetikçi borsası’: 38 kişi adliyeye sevk edildi
Benzin ve motorin zammı iptal edildi
Trump: Kanada’ya askeri müdahale planımız yok
Gazzeli Dr. Abu Shaaban: Siyonistler sadece Mescid-i Aksa’yı kapatmakla kalmıyor, Kudüs halkına karşı şiddeti de artırıyor
Lavrov: Ortadoğu krizinde Rusya-İslam diyaloğu kritik önem taşıyor
Peskov: TürkAkım ve Mavi Akım’a yönelik saldırılar tehlikeli boyutta
Dijitalde en büyük risk ‘Bana bir şey olmaz’ algısı!
Gaziantep'te Kutsal Emanetler Sergisi açıldı
Malatya'da traktör kazası: Sürücü hayatını kaybetti
Mevsim değişimi, ruh sağlığını da değiştiriyor!
Meteorolojiden Konya ve çevresi için zirai don uyarısı
Batman'da toprak kayması yaşandı
Karanlık yapıların adamı Yalçın Küçük öldü
Petrolcity’de İstikrar Sürüyor: Keleş Yeniden Yola Devam
Diyarbakır'dan işgal rejimine tepki: Mescid-i Aksa kırmızı çizgimizdir
İzmir'de Bayraklı Tünelleri çıkışında motosiklet kazası: 1 ağır yaralı
Diyarbakır’da uyuşturucu operasyonu: 14 gözaltı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
Dr. Tüzün,: Anne sütü bebek sağlığı ve bağışıklık sistemi için kritik rol oynuyor
Malatya'da otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü
Şanlıurfa'da TEMA Vakfı'ndan Harran Ovası uyarısı: Ovalarımız betonlaşmaya teslim edilmemeli
Diyarbakır’da ruhsatsız silah operasyonu
Diyarbakır’da çeşitli suçlardan aranan 157 kişi yakalandı
Gaziantep'te aileler ve çocukları camide düzenlenen etkinlikte bir araya geldi
Bakan Fidan, İranlı mevkidaşı Arakçi ile görüştü
Belediye Başkanı Geçit: Beylerderesi yaşam vadisi projemiz Yeşilyurt'a özel değerler kazandıracak
81 il valisiyle "Güvenlik Toplantısı" gerçekleştirildi
Ukrayna’da asker krizi derinleşiyor: 2 milyon yoklama kaçağı var
Battalgazi'de sökülen asfalt kırsal yollarda değerlendiriliyor
Yükleniyor







