Tarih: 09.10.2024 15:00

Batman’da 3 belediye başkanı AK Parti’ye geçti

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah Partisinden ayrılan Beşiri ilçe Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut ile Balpınar Belde Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş ve DEM Partiden ayrılan İkiköprü Belde Belediye Başkanı Halil İbrahim Karabulut, AK Parti’ye katıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM’de grup toplantısı sonrası üç belediye başkanını kürsüye çağırarak AK Parti rozetlerini taktı.
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, AK Parti ailesinin katılımlarla her geçen gün daha da genişlediğini söyledi. 
Batman’da üç belediye başkanının AK Parti çatısı altına girmenin kente yapılacak hizmetler adına çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Şansi, şunları söyledi, “Bizler AK Parti ailesi olarak her birimiz kentimiz için ilçelerimiz için beldelerimiz için köy ve mahallelerimiz için hizmet aşkıyla çalışıyoruz. Bugün bizlerle aynı çatı altına giren belediye başkanlarımızla inşallah çok daha güzel hizmetlere imza atacağız. Onlarla her türlü desteği vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. AK Parti Türkiye partisidir bu katılımlar da onun açık göstergesidir. Bu katılımların partimize ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah her geçen gün yeni katılımlarla saflarımızı sıklaştıracağız, bir ve beraberliğimizi tüm dünyaya göstermeye devam edeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —