Tarih: 30.09.2024 10:52

Batmanlı yazarın ilk kitabı çıktı

Facebook Twitter Linked-in

Batmanlı yazar Ahmet bahadır ilkokul yıllarında beri şiire merak sardı ve o merakını Nihyat ilk şiir kitabı olan İREM BAĞININ KIRMIZI GÜLÜ adlı Kürtçe Sorgula baxé iremé kitabı raflarda yerini aldı.


Batmanlı yazar Genç yaşta aşk acısını yaşadığı acılarını sevinçlerini hayallerini şiirlerle dile getirmeye başladı. Bunun sonucunda aşka dayalı aşk şiirlerini ayrılık konulu şiirleri ve gurbet acısını hasret acısını ve doğa sevgisini şiirlerle dile getirdi. Ve ilk kitabını çıkarttı.
2005 yılından beri şiirler yazmaya başlayan bahadır, Hayat şartları içinde tecrübe kazanarak bu hayat felsefesini şiirler yazarak kitaplaştırdı.


Batmanlı yazar Ahmet bahadır yaptığı açıklamada, Genç yaşta aşk acısını yaşadığım için acılarımı sevinçlerimi ezginliğimi hayallerimi şiirlerle dile getirmeğe çalıştım, Bunun sonucunda aşka dayalı aşk şiirlerini ayrılık konulu şiirleri ve gurbet acısını yare olan hasret acısını ve doğa sevgisi yaşadığım Batman şehrine olan sevgi konulu şiirler yazdım. Bu şiirlerim dört ay önce Yayın evinde kitaplaştırdım Kitabımın ismi: kürtçe Sorgula baxé iremé  ( İREM BAĞININ KIRMIZI GÜLÜ ) Bu şiirlerim dört ay önce Yayın evinde kitaplaştırdım Kitabımın  ismi : Sorgula baxé iremé _ ( İREM BAĞININ KIRMIZI GÜLÜ ) Bu aşk konulu şiirlerimi ayrılık acı ve hasret ve özlem konulu şiir kitabı değerli halkımıza ulaştırmak istiyorum. Toplumumuzun duygularına tercüman olarak yazmış olduğum şiirlerimi halkımızın malı olarak halkımıza iade etmek istiyorum. Ayrıca çok sayıda Türkçe yazmış olduğum şiirlerim de hazırlık aşamasındadır. Bu çıkardığım ilk şiir kitabımdır ilerde daha güzel şiir kitaplarımı çıkararak değerli okuyucularımla buluşturmak istiyorum.


Batmanlı yazar Ahmet bahadır 1972 yılında Diyarbakır’ın ilçesi olan Silvan’da doğdu, Batman’ın 19 Mayıs mahallesinde büyüdü, İlk okulu 19 Mayıs ilköğretim okulunda okudu ortaokulu Batman Ortaokul unda okudu, Yahya Kemal Beyatlı lise birinci sınıfına kader okudu yazar bir süre Arapça dini eğitimin ide aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —