• BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Battalgazi Belediyesinden kaldırım ve asfalt çalışması

26 Aralık 2024, Perşembe 13:49
26 Aralık 2024, Perşembe 13:49
Battalgazi Belediyesinden kaldırım ve asfalt çalışması
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Battalgazi Belediyesi, Göller Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Küçük ve Büyük Mustafapaşa Mahalleleri ile Çolaklı Mahallesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde mahallelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Göller İlkokulu bahçesinde kilit taşı döşemesi, Bahçelievler Mahallesi Yeniyol Küme Evleri’nde kaldırım düzenlemesi, Küçük ve Büyük Mustafapaşa Mahallelerinde kaldırım kilit taşı döşeme çalışmaları ve Çolaklı Mahallesi’nde üst serim çalışması tamamlandı.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, mahallelerin ihtiyaçlarını titizlikle tespit ettiklerini ve hızlı çözümler ürettiklerini vurguladı. Başkan Taşkın, “Göller, Bahçelievler, Çolaklı ve Mustafapaşa mahallelerinde gerçekleştirdiğimiz altyapı ve üstyapı çalışmaları, ilçemizi daha modern, güvenli ve yaşanabilir bir yer haline getirme hedefimizin önemli bir parçasıdır. Mahalle sakinlerimizin yaşam kalitesini artıracak bu tür hizmetleri sürdürmekte kararlıyız. Battalgazi’nin her köşesine eşit ve kesintisiz hizmet götürmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Çevre düzenlemesi

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Göller İlkokulu bahçesinde kapsamlı bir çevre düzenlemesi gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında 1100 metrekare kilit taşı döşendi, 300 metre bordür, 30 metre taş duvar ve 150 metre kafes teli örgü yapıldı. Göller Mahallesi Muhtarı Veysel Uğur, yapılan çalışmalarla ilgili şunları söyledi:

“Göller İlkokulumuzun bahçesinde yapılan kilit taşı çalışması nedeniyle Battalgazi Belediye Başkanımız Bayram Taşkın’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Sorunlarımızı iletiyoruz, belediyemiz kısa sürede çözüm üretiyor. Mahalle sakinlerimiz de bu çalışmalardan oldukça memnun.”

Çocuklar için güvenli kaldırımlar

Bahçelievler Mahallesi’nde, Yeniyol Küme Evleri bölgesinde 1050 metre uzunluğunda kaldırım kilit taşı döşeme çalışması yapıldı. Bu çalışma ile özellikle öğrencilerin güvenli bir şekilde okula gitmesini sağladığını belirten Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Doğan Durmaz; “Çocuklarımız önceden yolda yürümek zorunda kalıyorlardı. Ancak bu çalışma sayesinde kaldırımdan güvenli bir şekilde okula gidebilecekler. Bu anlamlı hizmet için Başkanımıza ve ekibine mahallem adına teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

Kilit taşı çalışmaları

Küçük Mustafa Paşa Mahallesi’nde 610 metre, Büyük Mustafa Paşa Mahallesi’nde ise 720 metre uzunluğunda kaldırım kilit taşı döşendi. Yapılan bu düzenlemeler, mahallelerde yaya trafiğini daha güvenli hale getirdi ve mahalle sakinlerinden olumlu geri dönüşler aldı.

Çolaklı Mahallesi’nde yol güçlendirme

Çolaklı Mahallesi’nde 1,5 kilometre uzunluğunda temel ve alt temel çalışması tamamlandı. Bu altyapı düzenlemesi, mahalledeki yolların dayanıklılığını artırarak bölge halkına daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı sundu. (İLKHA) 

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

info@dogununnabzi.com

Samsun'da 4 büyüklüğünde deprem

Umut Kervanı İstanbul'da ikinci sosyal marketini dualarla açtı

Samsun'da 2 otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Avrupa’da yer altı gaz depoları tarihi dip seviyeyi gördü

Feribot seferlerine fırtına engeli

Gaziantep’te maddi hasarlı trafik kazası

Beş ülkeden Putin'e Navalni suçlaması

Libya'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor

Rutte: AB, Ukrayna’ya ihtiyaç dışı silah vermemeli

Norveç ve Almanya’dan savunma iş birliği anlaşması

Dışişleri Bakanı Fidan, Gazze Yönetimi Ulusal Komitesi Başkanı Şaas ile görüştü

Kayseri'de yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı: 5 yaralı

Zelenskiy: Ukrayna'daki tüm enerji santralleri Rus saldırılarında hasar gördü

Malatya'da silahlı kavga: 1 gözaltı

Suriye Dışişleri Bakanı Şeybani ile ABD’li mevkidaşı Rubio görüştü

ABD-İran müzakerelerinde ikinci tur Cenevre'de

Meteorolojiden denizlerde fırtına uyarısı

Siyonist işgalciler ateşkese rağmen saldırıyor: Gazze'de can kaybı artıyor

MİT Başkanı Kalın Münih Güvenlik Konferansı'na katıldı

Küba’da petrol rafinerisinde yangın 

Mersin'de 2 otomobil çarpıştı: 6 yaralı

Meteorolojiden bazı bölgeler için çığ uyarısı

Bulgaristan'da park halindeki bir tır'a başka bir tır çarptı: 2 ölü

Zelenskiy, NATO Genel Sekreteri ile görüştü

Dr. Tekruri: Şehitliği istemek, cihadı imkânlarımız el verdiği kadar yerine getirmek ile mümkün olur

Bitlis’te iş yerleri heyelanın altında kaldı

HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı'ndan Kürtçe anadil yürüyüşü

Emine Erdoğan 22 okul kütüphanesinin açılışını yaptı

ABD ordusu Karayipler'de bir tekneye saldırdı: 3 ölü

Sağanak yağış Bitlis’te yolları göle çevirdi: Vatandaşlar yetkililere tepki gösterdi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Samsun'da 4 büyüklüğünde deprem

Umut Kervanı İstanbul'da ikinci sosyal marketini dualarla açtı

Samsun'da 2 otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Avrupa’da yer altı gaz depoları tarihi dip seviyeyi gördü

Feribot seferlerine fırtına engeli

Gaziantep’te maddi hasarlı trafik kazası

Beş ülkeden Putin'e Navalni suçlaması