-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
Battalgazi Belediyesi'nden park ve yol düzenlemesi
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Battalgazi Belediyesi, Dolamantepe Mahallesi'nde yolları kilit parke taşı ile yenilerken, park alanında da düzenlemeler gerçekleştiriyor.
Battalgazi Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarının bir parçası olarak Dolamantepe Mahallesi'nde park ve yol düzenlemelerine başladı.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından mevcut park alanında yenileme çalışmaları devam ederken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise mahalledeki bozulan sokaklarda kilit parke taşı döşeyerek ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirdi.
Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, sürmekte olan park yenileme sürecinde altyapı elden geçirilirken; çocuk oyun grupları, spor alanları ve oturma bölümleri oluşturuluyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte hem sosyal hem de sportif ihtiyaçlara cevap veren nitelikli bir alanın mahalleye kazandırılması amaçlanıyor. Öte yandan tamamlanan yol çalışmalarıyla birlikte, sokak aralarında hem yayalar hem de araçlar için daha düzenli ve güvenli bir ulaşım imkânı sağlandı. Yapılan bu düzenlemeler mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.
Mahalle sakinlerinden Şükrü Karaman, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti:
"Park alanı ve yollar mahallemize çok yakıştı. Belediye başkanımıza ve mahalle muhtarımıza teşekkür ederiz. Yapılan düzenlemelerle hem çocuklarımız hem de bizler için daha güzel bir ortam oluştu."
Mahallede yaşayan çocuklardan Üzeyir ise parkla ilgili düşüncelerini şu şekilde paylaştı:
"Bu parkta oyun oynayabiliyoruz, spor yapabiliyoruz. Kaydıraklar ve spor alanları sayesinde hem eğleniyor hem de hareket ediyoruz. Yeni arkadaşlar ediniyorum, burası çok güzel oldu."
Battalgazi Belediyesi ekipleri, Dolamantepe'de devam eden bu çalışmaların vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda planlandığını belirtti. Parkın kısa süre içinde tamamlanarak mahalle sakinlerinin kullanımına sunulması hedeflenirken, benzer düzenlemelerin ilçe genelindeki diğer mahallelerde de sürdürüleceği ifade edildi. (İLKHA)
Ağrı Dağı’nda tipiye yakalanan dağcılar için ekipler harekete geçti
Şanlıurfa’da sağanak sonrası sel: Evleri su bastı
İran: Enerji santrallerimize saldırı olursa bölgedeki tüm enerji santralleri hedefimiz olur
Bangladeş'te otobüs ile tren çarpıştı: 12 ölü, 26 yaralı
Erzurum'da kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu: 2 ölü, 5 yaralı
Fatih’te 2 bina çöktü: Enkaz altından kurtarılan bir kişi hayatını kaybetti
İkinci ara tatilinin ardından 18 milyon öğrenci ders başı yapacak
Sivas'ta zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 5 yaralı
Rusya-Ukrayna savaşında son durum
İran: ABD-israilin sivilleri hedef aldığı saldırılarda 210 çocuk şehit oldu, 1510 çocuk yaralandı
Batman’ın Buluşma Noktası Petrolcity AVM Rekor Kırdı
Yunanistan'da çiftçilerden protesto
HÜDA PAR Mardin İl Başkanlığı teşkilatla bayramlaştı
İran Kızılayı: ABD ve israil saldırılarında 81 bin 365 sivil birim hedef alındı
Isparta'da feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı
Slovenya'da genel seçim heyecanı
Diyarbakır’da Yeniköy Mezarlığı çamur deryasına döndü
Diyarbakır’da trafik kazası: 4 yaralı
HÜDA PAR'dan Elâzığ'da bayramlaşma programı
Diyarbakır sağanağa teslim: Altyapı yine sınıfta kaldı
Kabine yoğun gündemle toplanacak
Fransa'da halk yerel seçimler için sandık başında
Diyarbakır Valiliği, barajdan su tahliyesi nedeniyle uyardı
Şanlıurfa’da iş yerine uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama
Diyarbakır’da sağanak: Yollar çöktü, köprüler hasar gördü, vatandaşlar mahsur kaldı
Gaziantep'te kalaşnikof ele geçirilen şahıs gözaltına alındı
Diyarbakır'da kanalizasyon taşkını: Sokak göle döndü
5,6 milyon dosya mahkemesiz çözüldü
Gaziantep’te 28 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Diyarbakır’da partisinin bayramlaşma programına katıldı
Yükleniyor







